Valborg

                         image570

Ja detta kommer minsann bli en lugn valborg. Inte alls som när man var 14 år och gick och var skitfull i parken på tre folköl och en fruktansvärt avskyvärd häxblandning med alla olika sorter man kunde komma över hemma - och så blandat med apelsinjuice. Fy tusan så äckligt!!!

I kväll har Tomas och jag bara tagit det lugnt. Vi grillade lite på en engångsgrill för vi har inte köpt nån grill än, tänkte vänta med det tills vi flyttar till huset. Vi ska till och med slå på stort idag och äta dessert, det gör vi typ aldrig. Jag har köpt fin vaniljglass och så har jag gjort en hallonsås med passionsfrukt.


Hoppas att ni får en trevlig kväll!!  ♥

Jag har hittat den!!

Äntligen har jag hittat klänningen med stort K att ha på min väns bröllop i maj! Idag fick de som ville kompa ut från jobbet för att det var ganska lugnt så jag tog chansen. Fick sälle med en arbetskamrat som åxå bestämde sig för att gå hem. Trevligt med oväntat sällskap på stan. Vi gick först till den enda butiken som jag inte var i i lördags när Jenny och jag var på stan, och se, där hängde den. En rosa dröm. Den är i två lager. En "underklänning" och ett tunnare tyg ovanpå. I ljust rosa med tunna axelband, avskuren under bysten med ett sidenband och en liten rosett. Precis en sånn klänning som jag föreställt mig. Köpte även en lite kortare kofta (typ bolero) med tre kvartsärm att ha över. Känns annars lite naket med tunna axelband i kyrkan och så. Nu är det bara skor och en väska kvar sen är outfiten klar.

Solsken

Godmorgon!! Ännu en dag med solsken. Vad underbart. Hoppas verkligen att det håller i sig till helgen. Igår blev det inget bloggande. Var bortbjuden på middag efter jobbet så jag åkte direkt dit. Det bjöds på grillspett. Det var faktiskt grillpremiär för mig den här säsongen. Det var hur mysigt som helst. Alltid kul att träffa vänner man inte ser så ofta!!!

Idag är det jobb på schemat och kanske handling inför valborg. Fick reda på sent igår att våra planer för morgondagen kanske blir inställda då värdinnan har gått och blivit sjuk. Trist - men det viktigtaste är att hon blir pigg!!!! ♥

Fröken städ

         image569
   

God eftermiddag! Idag har jag ägnat dagen åt att städa. Dealen var att Tomas och jag skulle ta två rum var. Ett "jobbigt" och ett "lätt". Tomas fick äran att välja. Han valde sovrummet och toan. Således fick jag köket och vardagsrummet. Hallen skulle vi dela på, det är liksom bara dammsugning och lite dammtorkning där. Jag röjde raskt upp på mina områden och var klar runt klockan 12. Då hade Tomas inte ens börjat med sitt. Han tror att han fortfarande är lite sjuk, men det var han inte igår när han var i skogen hela dagen..... Efter att jag städat stack jag in till stan och fixade Theos presenter eftersom jag missade det igår. Känns skönt att ha det klart och slippa stressa nån kväll efter jobbet. Vi ska fira Theo på onsdag.

Nu har Tomas ryckt upp sig lite, men frågade om vi inte kunde hjälpas åt lite. Ska man vara snäll och röja hans del med? Eller ska jag vara en hård satkärring som håller hårt i mina principer och ligga på soffan och käka praliner samtidigt som jag tittar på när han städar?? Hrm...Svårt val det där....

Vaddå klänning?

Nyss hemkommen från stan. Mitt mission var att fixa en födelsedagspresent samt hitta en klänning som jag kan ha när en av mina närmsta vänner gifter sig om exakt 4 veckor. Hur det gick? Näe det blev varken klänning eller present. Jag tror fasen Jenny och jag var i varenda affär, men hittade inte nått som jag tyckte om. Provade en långklänning på MQ, men jag såg mest ut som ett tält (hade eventuellt tänkt att kapa av den en bit om den varit aktuell, men jag såg inte klok ut) Provade en annan blommig sak, men där fick inte brösten plats. Sen...Ingenting!! Varför ska det vara så svårt för mig att hitta nått? Jenny lyckades springa på sin klänning av en slump, utan att hon ens letade. Natalie hittade sin i Stockholm när hon var där och ryktet säger att ytterligare en tjej har köpt sin klänning. Jag tror jag blir galen. Vad fasen ska jag ha på mig???? Ingen present blev det heller. Måste försöka fixa det efter jobbet nån dag. Det blir tight, men det får gå. Istället köpte jag knästrumpor i nylon (finns det nått fulare?? Men det går ju liksom inte att gå barfota i skorna än), och några hårspännen på HM. Sen hittade jag ett ceriserosa, ribbat linne på rea för 39 spänn. Ett riktigt kap alltså.

Nu ska jag ta och röja lite i vårt hem. På måndag är det visning så då gäller det att lägenheten visar sig från sin rätta sida....

Uppdatering

Usch vad seg jag varit på att blogga på ett par dagar. Men det har inte hänt nånting. Jag har bara jobbat. Till och med jobbat över lite. Det känns att jag har jobbat 7 dagar i rad (lördag till fredag). Igår var jag nämligen supertrött. Orkade inte ens fixa käk utan köpte färdiggrillade revben och gjorde sallad till Tomas och mig. Tomas, som för övrigt har varit hemma och sjuk.. Hosta, ont i halse och förkyld. Och alla som lever med en kille vet hur ynkliga de blir när de är sjuka...

"Kan du hämta nässpray, annars kommer jag sluta andas"

"Ååååååsssaaaaaa, jag måste ha näsdukar"

"Vatten, tack..... Hallå?? Åsa.. Hallå?? Kan du hämta vatten till mig....Åhhh... vad sjuk jag är..."

Vi hade tvättdag i torsdags. Eftersom Tomas ändå var hemma fick han äran att tvätta. Numera har jag en babyblå kofta, en babyblå topp och en babyblå behå samt en ljusblå handduk efter att ett par nya marinblå strumpor glömdes kvar i tvättmaskinen när den vita tvätten skulle tvättas. Jag blev sur. Måste jag skriva mer??

Idag ska jag bara njuta. Ska in till stan och möta upp Jenny. Vi har ett par grejer att fixa med. Sen ska jag inhandla present till mitt gudbarn som fyller två år på tisdag. Shit vad tiden går. Bäst att sätta fart!!!!!

Lägenhetsförsäljning

Usch, idag när jag slog upp tidningen fick jag se att vår lägenhet är med. Ute på hemnet är den åxå. Nu ska alla kunna gå in och kika på hur jag och Tomas bor. Jag gillar inte riktigt den tanken men antar att det är nått jag måste stå ut med eftersom vi ska flytta och vi måste sälja lägenheten. Vi kan ju liksom inte ha kvar båda. På måndag gäller det att hålla sig undan för då är visningen.

Denna veckan jobbar jag 10-19 så det är därför jag är lite borta på bloggen. Hinner inte så mycket innan jobbet och inte så mycket efter heller. Då vill jag mest bara hem och sen sätta mig i soffan och inte göra nån ting...

Sol i sinne, tyvärr inte inne.

Så har man suttit inne på årets hittills finaste dag och jobbat. Fast lite sol blev det på lunchen då vi satt ute och käkade. Hoppas verkligen att det här fina vädret håller i sig till min lediga helg nästa vecka!!!

Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma förbi och lämna av lite saker och så ska jag följa med dem hem på middag. Orkar inte sitta själv. Trodde att Tomas skulle vara hemma ikväll men vi hade tydligen missförstått varandra för han skulle på fest. Själv måste jag lägga mig tidigt för i morgon är det jobb igen.

Ha en underbar lördagkväll ♥

Våryra

Okej, våren kanske inte har kommit hit riktigt än (7+ och blåsigt som fan), men vaddå? Man kan ju alltid addera lite vår till sin outfit. Snygga vårdetaljer, som jag vill ha just nu:


                                


                                           

Dock inte alla på en och samma gång, men det tror jag att ni fattar ;)

Samtliga produkter finns att köpa hos Cocoo.

Fotostylat

Nu har fotografen varit hos oss och fotat. Var faktiskt lite nervig innan men när killen kom utbrast han "här var det verkligen välstädat!! Annars brukar jag alltid få plocka bort massa saker och fixa innan jag fotar". Men herregud, vad tror han liksom?? Hade han öppnat ett enda skåp eller en enda garderob i lägenheten så hade det fullkomligt vällt ut grejer. Garderoben i hallen går inte ens att öppna!!! Jag hade plockat undan en massa grejer som man annars har framme, alla hårvårdsprodukter som brukar stå skåpet i badrummet, diskstället, träningsmaskinen, fågeln Pontus, räkningsstället på datorbordet+ massa annat. Eller så skulle han kommit innan jag forit runt och städat. Då hade han nog mer börjat gråta tror jag!!


Bonus
Jag fick blommor av Tomas idag!!! Inte varje dag det händer, därför värt att nämna!!! Vad glad och överraskad jag blev!!!!!!

Beauty-tips

Nu, mina vänner är det dax för mig att hissa och att dissa!! Först vill jag börja med att dissa. För några veckor sedan gled jag in på Kicks (ni vet smink-kedjan) och frågade om råd efter en ny mascara. Det skulle jag inte gjort, för med mig hem fick jag Loreals Lash Architect carbon gloss (black). Och herre min je!! Den är inte bra. Svår att få på och svår att få bort om man inte vill att alla fransar ska ryka med samtidigt. Sitter som berget. Och det kan kanske vara bra i och för sig, men den här försvinner varken med varmt vatten, remover eller tom tvål som jag i ett desperat ögonblick provade (och det sved like hell). Nej, den mascaran tänker jag dissa big time!!!
 
                              image554
                                                        DISSAD!!!!!!!!!!


Och nu ska jag då hissa!! En lite otippad mascara som försöker att slå sig in på mascarahimlen. Nämligen Lumenes Blueberry Crul Mascara. En grym vardagsmascara med gummiborste. Köpte den på finlandsfärjan eftersom jag inte stod ut en minut till med kletet i Lorealförpackningen. En hiss för Lumenes nya blåbärsmascara!!!!


                                           image555
                                                      HISSAD!!!!!!!!!

Dessutom var det så bra att vi fick ett antal checkar som vi kunde använda oss av på båten. En del valde att köpa sprit och bli sjöfulla för dessa checkar, medans andra, till exempel jag, valde att spendera dessa checkar i taxfreen och köpa smink!!! Äntligen har jag det i min ägo, Cliniques fresh bloom i färgen peony (no 01). Har gått och tittat på det och hållt i det ett helt år, innan jag nu äntligen slog till (jag tror tom att jag bloggade om detta förra våren). Nu kommer jag få härligt blossiga kinder hela våren och sommaren!!!!


                                     image556

Sen kan vi ju alltid låtsas att checkarna räckte till hur mycket som helst och även betalde ett Lancome Juicy Tube i färgen Marshmallow Electro (no 95). Eller så kan vi inte låtsas det, utan erkänna att jag fick lägga till några slantar själv. 

                          image557

(inte riktigt denna färgen, men jag hittade ingen liknande på nätet. Min ser i alla fall lika godisaktig ut som den på bilden, fast min är aningens ljusare.)

Homestyling

Idag är det ledighetsdag meaning städdag.. Självklart kommer jag att ägna min enda lediga dag på att städa vårt hem. Och för en alldeles speciell anledning dessutom, idag kommer de och ska fota vår lägenhet inför försäljningen. Jag tror bestämt att jag ska homestyla lite med.. Nu ska man ju liksom outa sitt hem för alla som har en dator och kan gå in på hemnet och kika. Dax att sätta fart!!

ett annat utbud på tvn

                               image553

En sak som jag ägnade tiden med när jag var sjuk var att kolla på alla b-serier som går mitt på dagen och som en normal människa med ett arbete annars aldrig hinner se. Och idag var det verkligen skitjobbigt att sitta på jobbet och missa massa avsnitt för på bara tre dagar har jag ju liksom fastnat vid dem, V.I.P, en skitdålig serie på 6an med Pamela Anderson som verkar vara filmad med amatörkamera, Ally McBeal på 4+ (fast den är ju faktiskt riktigt bra!!) Oprah, Ellen DeGeneres och Våra värsta år.. Ja alltså, jag har ju sagt innan att jag är sjukt besatt av TV och de står jag för!!! Tur att jag inte var sjuk så pass länge att jag hann börja följa Glamour med för då hade det verkligen varit tragiskt!!

Fast i fällan

      image552


Så himlans bra gick det cola-lightstoppet. Det är ju ungefär som att jag vore beroende av nikotin eller nått. Men men.. Nästan tre hela dagar utan. Det gick inte när jag kom till affären. Tomas hämtade mig så att vi kunde åka bort till lilla Ica och införskaffa lite käk. Och då går det liksom inte att passera cola-hyllan utan att ta en flaska. F**k. Men det finns fler än jag som är beroende. Det vet jag. Till käk blev det Ceasarsallad med baguetter. Lite lagom-mat att äta efter att man varit sjuk.

Toooooomt

                            image551

Grått ute. Grått inne. Grått i sinne. Fy vad trist detta är alltså. Jag pallar inte att vara sjuk längre. Inte finns det nått som jag kan stoppa i min arma kropp heller. Vårt kylskåp ekar tomt. Har inte kommit till affären och Tomas är inte så pigg på att handla. Fick honom i alla fall att köpa en liter blåbärssoppa i måndags men den är nästan slut nu.. Inte har jag druckit nån cola light heller. På tre dagar!!! Fatta, så här länge var det länge sen jag höll uppe. Kanske borde fortsätta nu när jag är på rätt bana??? Ska man orka sig iväg till affären för att införskaffa lite föda eller ska man avvakta och svälta ihjäl?? Eventuellt finns det några torra knäckisar jag kan tugga på här hemma.. Ihop med ett glas vatten så har jag fått mig en riktig festmåltid.


Ett annat sätt att kickoffa på

ÄNTLIGEN INTERNET!! Thank God, nu funkar nätet hemma hos mig igen. Jag tror ärligt att jag hade klättrat på väggarna fall det inte hade kommit igång!!

Vad ska jag börja?? I helgen var jag på Kickoff med jobbet. Det var en....upplevelse. Först var vi på en konferensanläggning ute på Lidingö och lyssnade på föredrag och hade olika workshops, och sen bar det av på Finlandskryssning. Herre min je alltså. Det var nog första och sista gången som jag åker på kryssning alltså. Jag sov 1 timme på ca ett och ett halvt dygn. Och då drack jag knappt nån alkohol alls. Bara nått glas vin. Mina kära medresenärer höll mig mer än gärna vaken. Några som gapade i korridoren så det ekade, en full hyttmedlem tillika arbetskamrat som söp bort sin väska innehållandes nyckelkortet och tyckte att det var en skitbra idé att banka och slå på dörren för att väcka mig så jag kunde öppna. Jag blev så förbannad, men det var mest för att jag var övertrött. Vi bodde lite blandat i hytterna med folk från olika regioner men som ändå jobbar på samma företag, och jag lyckas givetvis hamna med världens mest nevrotiska (hur stavas det??) människa som dessutom var stupfull OCH mörkrädd. Självklart hade jag släckt lampan när jag gick och la mig. När hon sedan kom inklampandes vid halvfemsnåret hittar hon inte lampknappen och sitter i mörkret en stund. Sen hör jag hur hon börjar gråta och går utanför dörren och ringer till en vän och säger att jag är värsta häxan och idioten som inte lämnat lampan tänd åt henne för kunde inte jag fatta att hon var mörkrädd. Ehhh...vänta ett tag.. Jag tror inte det. Själv låg jag och skrattade under täcket. Det kan hon ha tänkte jag!!! Dessutom verkade det som att jag fått sängen rakt ovanför den motor som lät värst och nästan hela natten låg jag vaken och övertygad om att denna resa skulle innebära Estonia 2. Det blev inte heller bättre av att en arbetskamrat drog Estoniaskämt hela middagen. Jag ska aldrig mer åka färja!!!

Och mina vänner, som om inte detta vore nog, ingen sömn på skitlänge och så. Dessutom drabbas jag givetvis av maginfluensa på bussresan hem!!! Jag säger bara, är det nån som vet hur svårt det är att hålla balansen och samtidigt kräkas på en toabuss som är en kvadratmeter stor??? Jag är fortfarande inte mig själv, trots att jag har varit hemma i tre dagar och bara legat och degat. Knappt fått i mig lite vatten. Trodde att jag skulle kunna gå till jobbet idag, men så fort jag reste mig ur sängen började det bubbla i magen så jag tror att jag får avvakta ytterligare. Tomas tror fortfarande inte på mig, utan tror att jag drabbats av världens värsta bakfylla bara för att jag åkt finlandsfärja. Men vad fan, vem är bakis i fyra dagar om man bara druckit ett glas vin och en Lennart???

Jag som nyss vart magsjuk. Det var ju inte alls länge sen. Jag fattar inte varför jag skulle drabbas igen!!!


Datorhaveri

Jag tror jag blir galen!!!! Vår dator har skurit ihop där hemma. Det har kommit nän jäkla trojan i den!! Tomas menar att "den bara kom" han var inte inne på nån konstig sida eller så. Den bara dök upp och pajade hela skiten. Jag har grym abstinens. Just nu sitter jag hemma hos mamma och skriver. Är på födelsedagskalas hos pappa!! Har inte kunnat hänga med i andra bloggar heller eftersom det är spärrat på nätet så jag var grymt nyfiken om min kära bloggkollega Nhea fått sin lilla bäbis än. Men det verkar inte som det.

I helgen ska jag på finlandskryssning/kickoff med jobbet. Ska bli grymt kul. Kanske kommer jag inte till en dator förräns efter helgen.

See ya!!

Schemaläggning

Nu ska jag snart till jobbet. På grund av schemafel börjar jag en kvart tidigare än jag brukar när jag jobbar kväll hela den här månaden. Detta har jag gått och tänkt på hela morgonen så att jag liksom inte ska glömma det och komma en kvart försent till jobbet. Det är dax att sätta fart, måste käka och lämna tillbaka filmen innan jag börjar!! (Filmen var för övrigt skitbra precis som alla sagt att den skulle vara. I min bokhylla står boken Solstorm. Funderar starkt på att läsa den nu, det har jag inte gjort tidigare).

Pappapresent

             image549

På onsdag fyller min pappa år. Det betyder kalas med käk och tårta. Men jag har ett litet problem, nämligen presenten!! Jag har inte en aning om vad jag ska köpa till min far!! Nån som har en bra idé om vad man kan köpa till en pappa? I mitt huvud har det liksom tagit stopp med idéer, det är så mycket annat som ska rymmas där inne just nu, som till exempel topplån, bottenlån, lagfarter, pantbrev, mäklararvode och min ekonomi i allmänhet. Om tipset på pappapresenten är billig så är det en STOR fördel!!!!!

filmhyrning

                image548

Jag bestämde mig för att hyra Solstorm efter rekommendationer från Ida. Är det nån annan som har sett den som åxå tyckte att den var bra?! Jag vill se den nu, men måste vänta på att Tomas ska komma hem från skogen. Vi bestämde ca kl 17:30. Och vad är klockan nu?? Jo efter sex. Maten är redan klar så jag funderar på att äta den i min ensamhet.

Helgen

En aningens groggy i huvudet idag. En aningens suddig blick i ögonen. Men annars....okej!! Det har varit en superkul helg. Ida kom runt halvelva igår. Då tog vi en prommis in till stan. Gick och spanade lite på alla fina vårsaker som har kommit in. Jag är så sugen på att köpa massa nytt. Inte kläder alltså, (eller ja, okej då det med!!) utan inredningsgrejer!! Men det får vänta tills vi flyttar till huset. Det känns inte som att det är någon idé att köpa massa nytt till lägenheten. Man vet ju inte riktigt fall man kommer att använda det sen... I alla fall, lunch käkade vi på stan. Sen promenerade vi hem igen. Tog det lite lugnt på eftermiddagen och fixade sen iordning oss för kvällens partaj. Först trodde jag inte att det skulle bli så många, men igår trillade det in några mess från fler girlisar som ville komma så vi blev nio stycken. Självklart drogs singstaret fram och det skrålades till både Lena Ph och Robbie Williams "Let meeeeee entertain youuuuuuuuu" som Jenny och jag alltid sjunger. En av tjejerna hade bestämt sig för att inte dricka så hon körde in oss. Vi trängde ihop oss i hennes bil. Som tur var hade vi köpt "förköp" på dagen så vi kunde glatt glida förbi kön och slippa stå där i regnet. Så skönt. Och så sticker det så skönt i ögonen på de som står i den där långa förbannade kön, de blir alltid lika sura. Slår aldrig fel hihi......

Idag är jag...trött. Ida åkte för några timmar sen. Själv har jag inte gjort nått vettigt alls. Bara suttit och glott på repriserna av Spårlöst (som jag grät, lilla tjejen som äntligen fick träffa sin pappa. Sånt klarar jag inte att se utan att tårarna rinner nerför mina kinder) och Rent hus. Fy vilken snuskpelle han var!! Ärligt så fattar jag att den karlen inte har nån tjej. För vem vill bo i en svinstia??

Nu ska jag rycka upp mig och gå ut på en promenad. Kanske inte så långt men i alla fall till lilla affären för att hyra film och inhandla lite ingredienser till kvällens middag, grekisk pyttipanna (fast jag kör med kycklingfilé istället). Längtar efter Tomas. Han har varit i skogen hela helgen. Ja det var ju inte så att jag körde iväg honom om det var nån som trodde det. Han lämnade frivilligt lägenheten inför tjejfesten igår.....

Härliga lördag

Godmorning Sunshines! Vad härligt att det äntligen är lördag! Jag är uppe tidigt och plockar och fixar lite. Jag orkade inte allt igår. Måste fixa till lite här hemma för ikväll blir det girlie-party (även om Tomas frågat om han får vara med, men det får han nog inte eftersom det bara kommer tjejer). Såklart blir det utgång. Såhär mycket utgång som det är nu det vet jag inte när det var sist, men det märks att det är vår, då vaknar alla till liv igen!!!

Ha en underbar lördag (även om solen lyser med sin frånvaro) ♥

Grattis!!

                         image547


Idag är det födelsedag! Nämligen min bloggs födelsedag!! Den fyller ett år! Exakt idag har jag bloggat ett år blogg.se. Ett år av mitt liv. Tål att uppmärksammas tycker jag!

Dagen har annars varit en riktig glidardag. Lugnt på jobbet. En lunch på stan som jag och en tjej blev bjudna på bara för att vi jobbat på så bra! Det uppskattas verkligen en fredag! Supergod buffé (tyvärr fick jag nyss lite klagomål från Tomas att jag luktar vitlök. Men hey, är inte aioli det godaste som finns??). Under hela eftermiddagen har jag varit på en utbildning så den var åxå lugn och skön!!! Riktig fredagskänsla!!! Ikväll blir det iordningsplockning av alla grejer + ett varv med dammsugaren. I morgon får jag nämligen besök. Bästa Ida kommer till stan för en partyhelg! Ska bli så kul!!

Elakt

Är inte det här jävligt elakt? Är folk verkligen så avundsjuka och elaka år 2008? Har vi inte kommit längre än så? Låt flickebarnet hålla på. Det är hennes liv liksom. Hon tjänar pengar på annonser och indirekt gör sidor som den här att hon tjänar ännu mer, alltså hjälper de ju henne ännu mer! Och det är väl inte riktigt vad de vill? Jag tycker det är löjligt, dumt och patetiskt. Vi lever i ett fritt land där var och en får göra som dom vill och så håller ändå folk på och tramsar på det där sättet. Skämmes ta mej fan!!!! När ska folk fatta att de inte är tvingade till att läsa ALLT som står på internet egentligen?

Vi har köpt hus!!!

                            image546

         

Igår försökte jag blogga. Det gick INTE bra. Gör ett försök nu istället. Jag har världens grej att berätta. Det är därför jag har varit lite frånvarande och vimsig senaste tiden. Tomas och jag har nämligen köpt hus!!! Jag är så lycklig. Kan det bli bättre? Vi flyttar in till sommaren. Det ligger ca 5 kilometer från stadskärnan och 2 minuter från vattnet så det ligger inte precis vid världens ände. Fatta vilken grej! Jag har gått och blivit husägare!

Samtidigt känns det lite vemodigt att flytta från den här lägenheten. Jag har trivts så otroligt bra här. Bra läge, bra grannar. Jag kommer nog ändå att gråta en skvätt den dagen jag måste lämna ifrån mig nycklarna. Men jag går inte mott nått tråkigt i mitt liv, utan nått som är lyckligt och bra.

Utmanad

Jag har blivit utmanad igen och det är klart att jag antar utmaningen. Här kommer mina svar.

Tre namn du går under:
Åsa
Kotten
Åsis (som mamma kallar mig, sitter kvar sen jag var liten)

Tre saker som skrämmer dig:
Råttor & Möss
Glas som står preciiiiis på kanten av ett bord
Att Tomas ska dumpa mig och flytta ihop med Pamela Anderson

Tre saker du har på dig:
Strumpor
Fula mjukisbyxor i plysch
Sovtröja med Hello Kitty-tryck

Tre sanningar:
Jag är fortfarande inte klar med min uppsats, därför har jag inte fått mitt examensbevis
Jag har snart gjort mitt livs största affär
Jag ska åka på finlandskryssning

Tre saker jag verkligen vill ha:
En egen bil
Förlovningsring
En resa till Bahamas

Tre personer jag utmanar:
Anna
Jennie
Sofie


Jag är skyldig

                                         image545

De senaste veckorna har folk inte pratat om annat än deklarationer och hur mycket de ska få tillbaka. För att ta ett litet exempel så får en vän i min närhet tillbaka 8000 spänn. Verkligen överallt har man hört om detta!! Så idag landade min deklaration. Ja det var ju inte nån överraskning precis. Jag har legat ganska lågt i dessa diskussioner för det var som jag misstänkte. Jag måste betala tillbaka. 2000 jävla spänn. Jag blir så sur. Fast egentligen får jag väl skylla mig själv. Jag borde haft bättre koll. Men jag antar att det blev såhär för att jag bytt jobb och grejat 2007. Det är bara att bita i det riktigt sura äpplet och betala tillbaka.....


Får du tillbaka eller måste du betala???

Uppdatering

Vad var det som hände egentligen? Ingen blogg på hela helgen.. Aja,blir mycket att uppdatera nu istället.

I fredags var jag som sagt och fyllde i min utväxt. Okej, jag vet att jag sa att jag inte skulle vara så blond, men det blev verkligen BLONT! Kort med. Nu har jag en riktigt kort nacke, men något längre framtill. Dock inte en sånn där hemsk Victoria Beckham ála 2006, utan lite mer mjukare. Träffade två vänner på en fika och kvällen tillbringades framför tvn kollandes på Let´s Dance. Jag röstade faktiskt på Tina två gånger. Jag tyckte att det var rätt att hon vann!!!

I lördags jobbade jag hela dagen, men det var ganska lugnt. På kvällen var jag bjuden till Natalie på födelsedagsfest. Vi gav henne ett presentkort på ansiktsbehandling och jag tror att det uppskattades. Festen var så lyckad. Det är alltid kul att träffa nya människor och partaja med! Vid 12-snåret cyklade jag hem tillsammans med Jenny. Jag skulle jobba på söndagen och Jenny var bara allmänt trött.

Söndag + Måndag ängnades åt jobb. Idag är jag ledig och det känns helt underbart. Har varit på ett möte på förmiddagen men för övrigt har jag inget inbokat och det känns så skönt. Ska plocka och städa lite bara tänkte jag..

RSS 2.0