Kalaskväll

Nu har jag precis mellanlandat mellan stan och födelsedagskalas ikväll. Blev mycket nöjd med klippningen, inte för kort inte för långt. Blev av med min utväxta bob som inte sett så "fin" ut på senaste tiden. Kanske därför jag haft tofs?? Köpte ny stylingcreme från Tigi, har haft After Party ett bra tag men den tog slut häromdagen så nu satsade jag på en annan, nått med Dumb blonde (!).

Gick och fikade med Jenny på ett supermysigt kafé i stan, drack kaffe och åt en bit morotskaka med ananas i. Så gott. Kan rekommenderas. Och sen är det ju lördag och då får man ju ta en liten bit kaka....

Åkte förbi Plantagen i eftermiddag. De öppnade här i stan i torsdags. Spanade läget, köpte en blomma till födelsedagsbarnet, min kusin som fyller 18, och lite tulpaner till mig själv. Spanade in utbudet av krukor och hittade några fina jag ville ha, men det känns inte som att det är någon idé förrän köket är färdigt...

Nu dax att fixa till mig lite, väcka Tomas som slumrade till lite på en eftermiddagslur och sen iväg på kalas. (Hoppas kalasgästerna och födelsedagsbarnet är införstådda med att vi måste ha tvn på klockan åtta....)

Klippning och fika

Idag ska jag (äntligen) klippa mig. Det är verkligen på tiden. Även om det känns "trist" att klippa av det en bit nu när jag till och med kan ha en inbakad fläta (har haft det två gånger på jobbet denna vecka och jag trivs verkligen med det, jag tycker det är så fint). Men men, det behövs verkligen kapas en bit för det är slitet. Blonderingar sliter på håret som bekant.

Efter klippet ska jag träffa bästaste Jenny för en fika. Det känns som att det var år sen vi sågs sist.

Ha en underbar lördag ♥

Snygghetsgrejer

Jag har snott en liten lista av bästaste bloggerskan Jennie (men jag frågade först). Här har ni mig och mitt badrumsskåp....

Parfym: Antingen Tommy Hilfighers Dreamgirl eller DKNY-äpplet
Ansiktsrengöring: Skumrengöring från Apoteket, antingen Cliniderm eller Oliva
Ansiktsvatten: Från Apoliva, en otroligt prisvärd och bra produkt från apoteket som verkligen överraskade
Ansiktskräm: Cliniderm både morgon och kväll alternativt Eyeko cream 3 in 1
Ögonkräm: Nån från Apoteket
Ansiktspeeling: Jojoba blablabla från Body shop, kommer inte ihåg exakt namn
Ansiktsmask: Aqua mask från Make up store
Primer: använder jag inte
Concealer: Estee Lauders Double Wear Concealer med spf 10
Foundation: Make up stores matt foundation
Rouge: Från Cliniqe, fresh bloom
Puder: Max Factors Creme Puff powder som jag och de flesta av mina vänner har använt sen vi var 14 (alltså inte samma puder sen dess, utan vi har ju köpt nya, men det märket menar jag...)
Mascara: False Lash Effect från Max Factor. Den är grym!!!
Eyeliner: Masterpiece glide and define eyeliner från Max Factor (tyvärr är den inte så bra)
Ögonskugga: De flesta från Make up store eller Face, inte så ofta de används...
Kajal: alltid. Svart från Make up store
Läppstift: Har inte så många men äger nått från Make up store och ett ljust rosa från Loreal
Lipplumber: Brukar använda lipgloss från Duwop med plumbereffekt istället
Läppglans: Duwop, Make up store eller Maybelline
Handkräm: Natusan 24h moisture hand cream
Deodorant: Ldb eller Nivea
Schampoo: Ett frisörschampoo från Loreal för blekt hår
Balsam/inpackning: Inpackning från Aussie. Grym för blonderade hår!!
Duschcreme: Från Philosophy som luktar kanelbulle
Bodylotion: Boybutter från Body shop eller en bodylotion från apoteket som luktar äpple och vanilj från deras limited edition i vintras
Efter duschen hår: Ett spray från Lanza som jag fått av min frisörvän eller en stylingcreme för lockigt hår från Tigi
Hårspray: Alltid. En lila flaska från Matrix eller en rosa från Schwarzkopf (fy fan vilket jobbigt märke, jag tror inte ens jag stavade rätt där)  som jag köper skitbilligt på MAXI ellerr Citygross men luktar supergott

Okej, sammanfattning, sen vi flyttade till hus har jag faktiskt blivit budget. Ja det är sant. Jag har hittat lite billigare märken som funkar, inte bara de dyra. Fast en del kostar ju förstås fortfarande..

Vilken Uggla-låt är du?

Arbetskamrat: Jag har funderat på en sak... Vilken Magnus Uggla-låt är du?

Jag (svarar tyvärr lite för fort): Nitar och läder
!

Och ångrar mig i precis samma stund som jag sa det. Fatta att jag fick äta upp detta. Egentligen var det ju en knasig fråga. Men en annan tjej fick veta att hon minsann stämmer in på Kung i baren för hon shoppar så mycket.... Tur att man inte är ensam om att jämföras med en Uggla-låt.

Bröllop med stil

                     


Äntligen ett bröllop med lite stjärnglans i Sverige. Okej att det kommer bli i dyraste laget och okej att det typ är alla vi som bor i Sverige som kommer att betala fakturan, men hey, det var ändå på tiden. Jag år ju lite av en royalist och då är detta något man har gått och väntat på! Igår planerade jag till och med in min rast så jag kunde bänka mig vid tvn när presskonferensen var. Jag fick nästan tårar i ögonen när jag såg Daniel och hans kärlek till Victoria. Dessutom parerade de pressens fråga galant om vad Daniel tyckte om Västergötland (han blir ju tydligen hertig där), när han satt helt paff och inte visste vad han skulle svara gick bara Vickan in helt lugnt med ett superbra svar. Snacka om att kunna hantera 100 hungriga reportrar alltså. Jag blev imponerad.

Jag kommer sitta bänkad vid tvn försommaren 2010.. Undra om man redan nu kan ta ledigt från jobbet?

Som alla andra får väl jag också passa på och gratulera ♥

(bild från google.se)

Vem fan är Markus Krunegård?

Näe, jag förstår mig verkligen inte på svåra musikaliska projekt. Eller artister som höjs till skyarna på nån kreddig gala som ingen har hört talas som. Svåra artisten med en "hit" man aldrig hört. Typ, vem fan är Markus Krunegård och hans jäkla vampyr? På jobbet snackas det konstiga bandnamn och hit och dit och jag fattar ingenting. Idag ska man minsann inte lyssna på det som spelas på radion. Näe, det ska vara svårlyssnat och man ska inte fatta ett skit. Vad heter hon den där bruden som tar så många priser, Anna Ternheim menar jag. Vart spelas hennes musik? Inte där jag lyssnar i alla fall.

Kalla mig mainstream. Jag vet att jag inte har nån svår musiksmak. Jag sväljer det mesta som är trallvänligt, melodifestivalaktigt och som är en hit. Där har ni mig. Jag har ingen ovanligt svår smak jag är inte extraordinär. Jag är radio och jag älskar den här. Hur kan man inte????


           

Sovrumsfix

Efter att ha jobbat hela helgen så är jag ledig idag. Jag har inte riktigt vant mig vid detta med en ledig dag mitt i (eller ja, i det här fallet i början av) veckan. Men det ska nog gå bra att vänja sig vid det med. Har hunnit fixa lite i sovrummet. Byta överkast till ett vitt, hänga upp nya gardiner och byta lampskärm i fönstret. Nu väntar jag bara på mina kuddar med som jag beställt från HM Home. Hoppas verkligen att kvalitéen är ok.

Hur man ser att nån är whitetrash...

                       



Var en snabb sväng på ICA för att inhandla några grejer. Hade totalt glömt bort att det nog är barnbidraget till alla stolta föräldrar med ett litet kid idag för det fullkomligt vällde in folk i affären. Så typiskt. Självklart plockade jag åt mig några bitar lösgodis.. (såklart...) När jag sen står i kön ser jag en "whitetrash-familj" definition: tre barn, samtliga i omatchade, fula och grälla kläder, okammade och oklippta hår, en mamma med piercing i näsan, heroinsmal och ett illrött färgat hår, pappan med arbetarbyxor och en fristadsjacka med tryck och mobilnummer för firman där han jobbar, typ truck och maskin AB. Det har NOLLKOLL på sina tre lortiga ungar som springer runt överallt. Jag får se den lilla tjejen stå och SLICKA på disken med frysta grönsaker och sen kleta ut slemmet mot glaset. JA! Det är sant, det vände sig nästan i magen på mig. Sen får jag se ungen gå och plocka med händerna i godiset och slicka på fingrarna. Allt med föräldrarna står och bråkar om de ska köpa blend eller malboro för barnbidraget. Usch och fy. Ska jag slänga mitt godis nu??

arbetsrelaterade skämt

När vi är riktigt barnsliga på jobbet och larvar oss som allra mest och inte alls uppför oss som vuxna, då snor vi (inte jag alltså) någons mail när den personen lämnat sin arbetsplats i några obevakade minuter och skickar ett käckt mail till nån kollega. Jag vet, det är så jäkla tramsigt och jag vet, man håller inte på så i vår ålder, men fan vad kul det är. Idag skickade vi (eller ja, alltså jag var egentligen inte alls med på det.....) ett mail från en kollega som inte "vaktade" sin dator tillräckligt väl till en kvinnlig kollega och skrev ett mail och frågade om de skulle gå på bio. Vi (eller, ja alltså inte jag, jag var ju alltså inte med på det) talade ganska snabbt om för tjejen att det var ett skämt och bad henne maila tillbaka och skriva typ att hon skulle anmäla honom för sexuella trakasserier. Hahahahahhahaaaa! Så. Jäkla. Kul. Att liva upp sin arbetsdag med.

(Jag har även hört ett rykte om att chefen är inblandad i en sånn här historia, men det får bli en annan gång....)

I morgon ska jag vakta min dator med mitt liv.....


Hemma bäst

Någon mer än jag som spanat in HMs kollektion Home? Jag tyckte att det fanns en hel del fint. Häromdagen fick jag dessutom mina HM-checkar och de räckte minsann (!) till en hel del så idag hängde jag på låset på hemsidan och beställde lite nya kuddar till sovrummet där jag planerar att "byta" färg. Köpte även nya grytlappar efter önskemål från Tomas, han tycker att de vi har är så fula nu när vi har fixat till det lite i köket... Dessa klickades hem för mina presentcheckar:

                               
                             

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt

Vart har dom här dagarna tagit vägen då? Har fixat i köket på kvällarna. Igår hjälpte jag Tomas att sätta upp kakellisterna. Det var skitjobbigt. Tomas sa att man var tvungen att hålla i listen i 20 minuter för så lång tid tog det för limmet att torka. Det var skitjobbigt. Men när jag stod där och spanade in kakel och bänkskiva i närbild så blev jag lite fundersam.. Passar de verkligen ihop? Shit, har vi gjort ett förhastat beslut? Matchar de verkligen? Jag vet inte.. Sa detta till Tomas och han blev...... inte glad. Det är ju han som har lagt ner allt jobb på köket.

Nu har jag funderat lite och jag tror att det kommer att bli bra när jag ser helheten med tapeter och allt. Just nu är det bara stökigt och jag tror att det var därför jag deppade ihop över färgvalen. Det är nog därför jag kände så igår. Egentligen är jag ju supernöjd. Fick faktiskt lite skuldkänslor för att jag betedde mig så mot T. Felåt.... ♥

filmkommentatorn

Filmen igår var bra. En äkta Wallander, även om vi saknade några av de skådespelare som brukar vara med... Bakom oss satt en herre som förmodligen inte hade alla indianerna i kanoten. Han kommenterade filmen hela tiden, när det sprängdes sa han "Oh fy fan vilken smäll", (ja det var en jäkla oväntad smäll alltså popcorn flög åt alla håll och kanter och hela biosalongen hoppade till) och när någon blev skjuten sa han "men det där var väl onödigt". Osv osv osv. Men det gick bra ändå.

Nu strax iväg till jobbet. Får skjuts idag. Så skönt.

Bio ikväll.

Ikväll blir det bio! Äntligen ska vi gå och se den "nya" Wallander filmen  som finally har kommit till stan. Inte en dag försent om man frågar mig eller Tomas som är Wallanderfans.

Mello-recension

                       


Jag såg melodifestivalen igår kväll. Tomas höll på lite i köket så då passade jag på att kolla. Ett ivrigt messande med bästa Jenny där vi gick igenom låtarna. Lili & Sussie, jag röstade som en galning men det räckte inte. De var mina favvisar. Jag hade hoppats på att fler skulle få flashbacks till 80-talet och rösta på dem men det verkade inte så. Däremot blev jag faktiskt lite besviken på Måns låt. Jag tror att jag hade för höga förväntningar. Cara mia satte sig direkt men det gjorde inte denna låt... Och sen Amy Diamond. Hon har sett likadan ut sen hon debuterade. Växer inte flickebarnet? Hon ser ju fortfarande ut att vara 12. Vilken tramsig och barnslig outfit, och låten var samma stil som alltid... Lasse Lindh, jag kanske är den enda i hela Sverige som gillar det, men så är jag ju åxå lite förtjust i Håkan, och det var lite den stilen på låten....
 
Tjejerna med den där mjuka countrylåten var bra, men detta kanske inte var rätt forum att framför den i. Inte heller Jennifer Browns låt passade in tycker jag... Men jag gillade Cookies & Beans och kan tänka mig att lyssna på dem här hemma när jag fixar lite eller så...

Och HEAT, vilken skräll, men jag kände lite på mig det. Precis som med Poodles när de gick vidare. Tomas kom till och med ut i vardagsrummet när han hörde låten och utbrast "det här gillar jag, de är mina favvoriter". Samma sak verkar det vara med Jennys sambo för jag fick ett mess från henne där det stod att hennes sambo var överlycklig för att de hade gått vidare. Varför gillar alla killar den här typen av musik?? (Btw, var det nån som såg killen i vita tights, jag kunde inte sluta titta på hans... Det såg för roligt ut, och jag tror inte att han kände sig helt bekväm i de kläderna. I alla fall inte om han kollar på reprisen idag...). Sen började jag asgarva åt den där fjanten på skridskor bakom Markoolio som började brinna. Haha, det såg för kul ut!!!

Men det här med den internationella juryn?? Är det nån som fattar hur det går till?? Båda gångerna har de ju valt en låt som redan gått vidare till andra chansen. Varför har de gjort det? De borde ju gett någon annan den chansen att komma vidare tycker jag!!

Efter melodifestivalen kollade vi på filmen som Tomas hyrt, Utan spår hette den. Jag tyckte att den var läskig. Jag gillar inte äckliga filmer och den här var äcklig med massa mindre trevliga scener på kroppar som smälte i värme och luckrades upp i batterisyra av en galen mördare. Inte riktigt min stil, men om man gillar sånna filmer är den säkert bra...


Varde ljus

                                         
 
Äntligen lite lyse i slott och koja. Nu kan vi se varandra igen. Och allt annat åxå för den delen. Usch vad det inte var roligt att se allt damm och tjaffs. Ändå har jag gått tre ronder med dammsugaren. Det tar aldrig slut!!!

Ikväll skulle vi gått på bio för att det liksom ska hända nått på den här överkommersiella dagen. Men så blev det inte. Vi tar det imorgon istället. Vi har mysmiddag hemma med plankstek (ska inviga julklappsplankorna) och en hyrfilm. Tomas är inte överförtjust i melodifestivalen så jag får väl kolla på nätet imorgon istället. Jag har lovat att vi ska umgås ikväll!

Nya handtag

                             
Idag har vi varit och köpt nya handtag till köksluckorna. Vi kör en liten budgetvariant och byter bara handtagen för en tid framöver. Nya luckor får bli om några år eller så när budgeten tillåter. Jag håller som bäst på att skruva i dessa och jag är riktigt nöjd faktiskt. Det blev ett par ganska raka, enkla från IKEA (se bild). Sortimentet har varit lite begränsat då måttet vi har inte finns överallt men tillslut så hittade vi några som vi båda gillade.

Tomas är iväg och hämtar en elektriker. En kompis till min bror ska hjälpa oss med några kontakter i köket. Skönt att ha kontaker (haha, fattar ni, kontakter, det har ju med el att göra) som kan hjälpa en med det mesta!! Tomas har försökt men det går inte så bra och nu börjar det bli lite väl jobbigt att vara utan lyse i kök, badrum och hall för att alla är kopplade till samma propp.

Hoppas att alla har en fin alla ♥ dag!


Äntligen varm mat

Igår tvingade jag Tomas att bli klar med fogandet av kaklet så att vi kunde koppla in spisen. Det har varit skitjobbigt att vara utan mat. Igår fick jag köpa en sunkig kycklingsallad till lunch och på kvällen blev det ingen mat alls. Men nu är spisen ikopplad så idag gick jag upp skittidigt för att fixa en låda med käk, det fick bli kyckling och quinoa, som jag kan ha med mig till jobbet. Nu kommer snart min skjuts så dax att dra! På återseende....

Härmapan

                                 

                                                Lampa orginalet från MIO för 1350 kr........
Jag känner mig som värsta härmapan. Var hemma hos Camilla och såg hennes lampa över köksbordet och blev fullkomligt KÄR. Den är så fin. Orginalet finns på Mio, men hennes händige karl hade fixat en egen lampa till henne genom att göra den själv. Jag blev så avis. Men nu har jag åxå fått en!! Jag blev så himla glad och det kommer se så fint ut ovanför köksbordet!!!!!

Nya stakar

                            



Igår var jag en snabbis på ICA för att inhandla dammsugspåsar. Vi trodde först att det var nått fel på vår lilla Volta, men det var det inte som tur var. En ny dammsugare är inte inräknad i min budget just nu.. I alla fall, åter till mitt egentliga syfte med detta inlägg. Jag gick allstå runt på ICA och letade efter påsarna, de har alltid en tendens att flytta dem mellan gångerna jag köper dem.. Så gick jag rakt in i en fyndhylla, och döm om min förvåning när jag fick se Karin Karls fina ljusstakar som gjordes i ett samarbete mellan ICA och Röda Korset till jul, för under halva priset. 30 spänn fick jag betala för dem och jag köpte de vita. Tänker mig att de kommer att stå på mitt köksbord med några färgglada ljus nu till våren!!! Fatta vilket fynd!!

Utmärkelse

Jag har fått en bloggaward. Min första faktiskt. Tack bästa Nhea för den utmärkelsen!!

                                          

Tillsammans med utmärkelsen följer ett ansvar om jag förstått det hela rätt, och man ska välja fem saker som man är beroende av. Mina fem är:

♥ min bästa Tomas såklart!!
♥ Cola light (hus å pinsamt att detta kommer på andra plats, men så är det faktiskt....)
♥ smågodis, fast det håller jag på och vänja mig av med. Det går.... sådär...
♥ skor, helst ballerinas till sommaren
♥Tvn (till Tomas stora besvikelse antar jag, men hey, den kommer bara på 5e plats enligt mig!!!)

Jag lämnar vidare denna award till bästa Jennie, vars blogg jag alltid läser med ett leende på läpparna.TIll Sofie, som är en tjej som jag har känt sen vi var två äpplen höga typ och till Anna och Emma, som jag har följt sen vi startade att blogga!

Fortsatt kaos i hemmet

Inget byggkaos utan kras. Hittade just en lampa som gått i tusen delar inne i gästrummet. Tydligen har något "trillat" på den. Men det är ingen som vet vad som hänt och det är heller ingen som orsakat det... Mycket mycket lustigt.

Igår när jag kom hem var bänkskivorna på plats och nästan allt kakel satt där det skulle. Tomas hade en liten vägg kvar som han håller på med idag. Själv har jag flytt in på kontoret. Fy fan vad det yr slipdamm och massa annat, typ kakelpartiklar när han kapar plattorna. Ska försöka fixa nått käk i det här kaoset. Jag har inte en aning om hur men jag har installerat micron i tvättstugan så det får väl bli några rester från frysen eller nått som går att micra.. Men det kommer att bli så fint när det är klart!!

Traktorvisning

                                           


Okej, vi gör ett nytt försök att blogga. Förra inlägget fick avslutas under stress och skrik. Tomas kom och gapade att skulle det bli nått sent lunchlagande så var jag tvungen att göra det NU för sen skulle han koppla ur fläkt och spis... Det blev tacos. Åt inte det igår, annars brukar ju det vara ett stående inslag på Tomas och mina fredagkvällar.

förmiddagen idag var Tomas och jag på mitt gamla jobb. De har ett stort event hela helgen, även kallat maskinvisning för typ hela Kalmar läns bönder, 3000 bönder samlade på ett och samma ställe som dricker gratiskaffe och samlar gratispennor och annat stuff. Såklart ville min traktorlover till sambo dit och dregla över alla stora maskiner så jag hakade på. Träffade många av mina gamla arbetskamrater och letade efter pappa som jobbar på företaget men hittade honom inte, det visade sig att han är hemma och sjuk. Nu sitter jag och väntar på att C ska ringa så att jag kan åka dit och leka. Jag har förberett med lekvänliga kläder och ett glatt humör (herre vad käckt det lät...)

Lovly lördag ♥

Melodifestival

Lördag. Grått och mulet ute. Kan man längta mer till våren?

Idag har jag fixat lite här hemma för i eftermiddag kommer en vän till Tomas och ska hjälpa honom att kakla och lägga dit bänkskivorna som kom i torsdags. Det kommer bli så fint. Själv flyr jag fältet. Jag ska hem till bästa Camilla för att leka med gudson Theo och kolla melodifestivalen med bästa tjejerna. Kan inte fatta att ett år redan har gått.

När chefen skämtar...

Jag har haft fikarast och kommer tillbaka till min plats. Tar ett telefonsamtal och pratar en stund. Ser att chefen och schemaläggaren på jobbet går in i konferensrummet till höger om min arbetsplats, men det är inget lustigt med det, de brukar hålla till där ibland.. Avslutar samtalet och ska precis lägga på när jag hör

"Åsa, det är din dator som talar till dig. Hallå, Åsa". Ja typ nåt i den stilen var det...

Ja alltså, jag fattade med en gång vad det var, kollade in i konferensrummet och där står chefen och schemaläggaren och fnissar. Skämtet är gammalt, jag är alltså inte den första det testas på. Tyvärr var det en annan tjej som gick på det big time och trodde att nån spammat hennes dator!!

 Chefen har två walkietalkies eller vad de heter, han hade placerat den ena bakom min datorskärm. Han tyckte förstås att det hela var himlans skoj och den officiella storyn antar jag är att jag gick på det, men det gjorde jag inte. Funderade ett tag på att maila ut en mail och dementera alla eventuella rykten om att jag gick på det, men struntade i det då jag insåg att det verkligen skulle se ut som att jag inte fattade att de skojade.

Men det är ju kul att man kan vara tillhands och glädja sina kollegor på arbetsplatsen :)

Vad man kan önska sig

Men jag blir helt galen. Jag har suttit och drömt mig bort över en massa fina inredningsprylar på diverse sajter. Här är några av sakerna som står på min "vill-ha"-lista och som jag helst hade velat köpa typ igår. Nu inser jag ju mina begränsningar, men drömmar går ju alltid.

                        
                               

Första bilden, lampan Cord lamp mini, endast 1359.- från DesignHouse Stockholm
Andra bilden, disktrasa från Eva Solo, så snygg. (undrar bara hur praktisk den är...)
Tredje bilden, golvklocka från IKEAs PS-serie som släpps i butik i dagarna, storstäderna först och sen får vi andra lantisar vänta tills april då den släpps på resten av IKEAs varuhus...
Fjärde bilden, knivstället Voodoo. Lite fulsnyggt och coolt sådär..
Femte bilden, Pappelinamattan Viggo star. Har redan en som jag har i köket men vill ha en till att ha i hallen.
Sjätte bilden, Ittalas Kiwilyktor. Helst några i blandade färger. Tyvärr har vi bara tre turkosa för tillfället som var rätt trendiga förrut, men eftersom ingenting är turkost i vårt hem passar de inte in, jag vill ha dem i mer neutrala färger.

Belysning

                         
         
Vad tror ni om den här lampan? Har sett den på en hel del inredningsbloggar och på Styleroom.se. Lampskärmen ser förstås lite gles ut så den ska definitivt bytas mot någon bättre. Den har en svart, kromad fot och den är inte i plast, jag har känt på den. Men ni kan inte fatta vart den kommer ifrån och det helt otroliga priset, lampan finns nämligen att köpa på Classe O för 198 riksdaler!! Jag är såld. Kan det vara så att den redan finns i min ägo och att jag planerar att ha den i köksfönstret när renoveringen (som jag typ tjatar om i varenda inlägg) är klar.... Hrm.. Ja så kan det faktiskt vara...


Uppryckning

nu får jag fan rycka upp mig, tagga ner lite och gå och fixa till mig. Här kan man ju inte sitta i pyjamas hela jäkla dagen. Men fan vad skönt det skulle vara. Bullarna är i alla fall klara. Någon som kommer bli glad när han kommer hem från jobbet. Men det kan han vara värd, min alldeles egen renoveringsguru. Jag dyrkar honom för varenda spackeldrag, varenda slipning, varenda utsågat fönster och varenda kaklad platta. Fy fan vad fint det kommer att bli!!!

Bullbak

Idag är jag ledig och det kan verkligen behövas! Det känns som jag inte gjort annat än jobbat. Jag drömmer om jobbet och undrar hur det ska gå idag när jag inte är där. Usch, så får det inte vara. Jag som bestämt mig för att jobbet aldrig ska få ta över mitt liv. Men just nu är det så. Och som vanligt när jag är ledig så tar jag det inte lugnt. Jag håller just nu på att baka bullar. Kändes som att det kan behövas ha lite fika i frysen till alla som kommer och hälsar på. Sen ska jag fika med en vän i eftermiddag och det är precis vad jag behöver!

Dax att gå och baka ut bullarna!!

RSS 2.0