Vem fan kollar Science Fiction??

         image520


Puh! Kom hem från jobbet för en stund sen. Slängde mig i soffan och kollade på Hjälp! samtidigt som jag målade mina naglar. Ikväll har det verkligen varit fullt ös på jobbet. TV4 lanserar en ny kanal idag. TV4 Science fiction, eller scifi som vi kallar den. Detta skapade ett mindre kaos, och såklart var jag ensam på tekniklinan ikväll. Jag fattar inte, finns det verkligen så många som kollar scifi? Gamla avsnitt av Star Trek Voyager och Star Wars-filmer som var inne före andra världskriget. Hur kan det vara så intressant att 40 miljoner människor måste veta hur man får tillgång till den kanalen just ikväll. Just ikväll när jag skulle ta det lite lojt på jobbet och spana Let´s Dance...

Nu är mitt huvud helt tomt. Måste packa ett par sista grejer som ska med i morgon. Efter utröstningen i Let´s Dancs ska jag gå och lägga mig för det blir upp tidigt i morgon som gäller.

Finaste scarfen

               image519
På bloggar, bland annat här, på busshållsplatser och på tjejer på stan har jag sett denna scarf. Den är överallt och jag tycker att den är såå fin. Sprang in på Accent (fd Wedins) och kollade om de hade den sist jag var i stan. Det hade de inte. Tjejen i butiken sa att de endast fått in 6 stycken och att de gått åt på en gång. Hallå?? Är inte det lite dåligt planerat då den syns överallt just nu? Jag får väl helt enkelt sörja ett tag och tänka på att jag faktiskt sparade mina pengar istället!

Nu ska jag in till stan och fixa present och superlim. Min fina neccesär från Makeupstore har gått sönder. Det silvriga M:et på den har lossnat på ena sidan. Sist jag hade den använde jag den som väska när jag var ute. Då var jag lite full och tyckte att det var en himlans god idé att klistra fast M.et som lossnade med ett använt tuggummi (!), man får fan många knäppa idéer med alkohol i kroppen alltså. Nu har jag lyckats få bort det äckliga tuggummit och ska limma M:et istället. Jag tror det är en bättre idé än den förra faktiskt.

Fredag

                                    image518


Godmorning sunshines! Igår var en underbar dag men idag är det bara kallt. Fick rycka ut innan jobbet igår och agera sjuktransport. En mycket nära vän till mig har fått tillbringa en tid på sjukhus. Vad som är felet tycks inte vara fastställt men jag hoppas att det blir det snart, mycket snart. I alla fall, igår fick hon lämna sjukhuset men hade ingen som kunde hämta henne eftersom det var vid klockan 10 och (nästan) alla jobbar då. Så jag åkte och hämtade henne och körde hem henne.

Idag måste jag in till stan innan jobbet! I morgon ska jag åka till bästa Ida och hälsa på henne. Jag har inte varit och hälsat på henne sen förra hösten. Alltså hösten 06. Det är fan skandal. Måste fixa en liten inflyttningspresent till henne. Men innan jag sticker till stan måste jag även packa för jag slutar inte förrän 21 i kväll och hade tänkt åka ganska tidigt i morgon.

Ha en underbar fredag ♥

Solstrålar

                                                          


Soliga morgon! Vad underbart att vakna och upptäcka att solen skiner ute!! (och nej, jag sov inte särskilt länge i morse, gick upp halvåtta). Äntligen känns det som att våren är på frammarsch efter en vinter som....knappt varit nån vinter alls. Inte en gnutta snö i dessa södra delar av Sverige.

Idag ser jag särskilt fram emot helgen. Jag ska åka och hälsa på Ida. I går blev det bestämt att jag ska åka till henne på lördag morgon!! Det ska bli så kul. Sen ska det bli rätt skönt att bara komma iväg en helg med. Ibland kan man behöva det. Längtar redan!!!

Btw, är verkligen jättenöjd med min nya frisyr. Synd bara att man inte är lika duktig som frisören på att få till det perfekt själv...

Min garderob är tom

Varför har man vissa dagar då INGENTING känns okej att ha på sig?? Idag är en sånn dag för mig. Först en kjol och top - nej tack!! Sen provade jag en klänning - nej det såg inte klokt ut!! Efter det ett par jeans och en kofta - fy så trist!! Två par jeans som provades - inga kändes okej. Ytterligare en klänning - hamnade i en hög på golvet. Fan ingenting känns ok. Nu har jag en klädhög på golvet. På mig har jag ett par mörkblå jeans, en långärmad svart top och över det en tunika utan ärmar. Detta känns helt okej så det får bli dessa plagg idag. Som tur är ska jag snart iväg för att klippa mig. Thank God för det!! Lite mindre lycka är att jag inte hinner med att färga håret idag då jag börjar jobba vid 12. Men det känns ändå som att får man bort det slitna ser håret lite mer okej ut...

Idag är en negativ dag.

Förflyttning

Jaha.. Så har man varit borta från bloggen någon dag... Igår städade jag som ett litet freak i lägenheten. Bytte gardiner i sovrummet så att det ska bli lite ljusare. Städade garderoben i hallen. Herre min je vad stökigt det var där inne. Jag har liksom förträngt det innan, men nu när dörrarna är nere för målning gick det liksom inte att undvika... Räknade mina skor och förfasades. Försökte verkligen verkligen att rensa ut några av dem och skänka till välbehövande. Men icke! Det gick inte. Jag kunde inte skiljas från dem. Inte än i alla fall. Vem vet, det kanske blir modernt med sånna där brottarskor som var inne för 4-5 år sen igen. Näe, här vågas det inte slängas nått.

Träffade Camilla och Theo på stan för en fika. Jag lyckades med konststycket att inte handla nånting (om man inte räknar byxorna, väskan och plånboken från HM som handlades för mina bonuscheckar. Men jag tycker inte att det räknas, för det var liksom inga pengar som gick åt!!!). På kvällen var det meningen att vi skulle ha melodifestivalkväll, men alla var så himlans trötta. Tomas och jag var bara hemma, åt gott och kollade själva. Jag blev nästan lite tårögd när jag såg hur glad Frida var när hon gick vidare. BWOs låt var riktigt bra tycker jag. För att inte tala om Björn Gustafsson och hans kärlekssång till Carina Berg. Hihi... Den var riktigt kul!!!

Idag har Tomas och jag varit på.........HUSVISNING!!!!!!!!! Shit. Huset i sig var skitfint med planlösning och så, men jag vet inte riktigt. Det är ett jättestort steg. Senså var det rätt mycket som behövs göras. Tapetsera samtliga rum, renovera kök, badrum x 2 och fixa trädgården. Och då är ändå utgångspriset 1,8 mille. Något annat som gör att jag tvekar SKITMYCKET är att de som bott där rökt under fläkten i köket. Jag kände det med en gång jag steg in i huset. I morgon kommer det en värderingsman som ska kolla på lägenheten, det är därför det är städpanik. Det är himlans synd att inte dörrarna är klara tills dess. Vi ska ha minst 600 000 för lägenheten. Inte ett öre mindre, det har jag bestämt!!!

Efter visningen åkte vi hem till Micke och Camilla för att ventilera oss lite och prata av oss. Huset ligger bara 400 meter från deras hus. De bjöd på fika och jag och Tomas tjatade på om hus hela tiden. Stackars dem. Och just nu sitter jag vid datorn med 1000 tankar i huvudet och Tomas är och tvättar bilen. Han behövde tänka lite sa han. Ja, det behöver jag med. Det är ett grymt stort steg. Hur fan ska vi göra??

Fredag igen - så underbart!

Jösses vad det blåser ute!! En ny storm påväg? Hoppas verkligen inte... Men vad skönt det är att det är fredag. Det har varit så mycket på jobbet de senaste två dagarna att jag verkligen ser fram emot två (2) lediga dagar. Väldigt skönt.

Igår vann jag första (1) pris på vinlotteriet. Igår genererade det i tre (3) flaskor vin. Känns helt okej. Nu har jag fyllt på förrådet igen. Fick även leka av mig lite med mitt gudbarn Theo. Det var så länge sen vi träffades, han och jag. Eftersom vinlotteriet var hos Camilla igår så åkte jag ut lite tidigare så att jag skulle hinna leka lite innan de andra kom!

Ikväll blir det bara lugnt och skönt. Ska sticka iväg och handla lite snart vilket betyder att jag måste ge mig ut i det satans vädret, men sen blir det tv-kväll för hela slanten. Let´s dance såklart!

Avslutningsvis vill jag bara gratulera och skrika GRATTIS till Tomas syster och hennes man som fick en liten pojke ♥ vid kl 06:12 i morse. Fick ett mms på gossebarnet, och åhh vad söt han är. Vi är mycket stolta, morbror Tomas och jag!!!! Nu längtar vi jättemycket efter en tripp till Göteborg!

Argbiggan

Idag har jag varit sur och tvär nästan hela dagen. Jag vet inte vad det varit med mig, men nått vidare glad det har jag inte varit. Jag har mest suttit och suckat och stönat och blivit sur om minsta lilla gått emot mig. Jaja.. Vissa dagar är bara sådana. Det går inte att göra nått åt. Tur för mig att jag ska på vinlotteri i kväll och få umgås med mina underbara vänner. Jag känner på mig att de kommer att muntra upp mig mycket! Ska bli superkul att ses eftersom det var så länge sen sist. Blev ju inställt förra gången pga sjukdom... (köpte ett vin på systemet som hette Argus. Tyckte att det passade mig bra idag hihi.. Får se vem som får det och om det är gott. Själv har jag inte en aning...)

Ha en underbar torsdagkväll!!

Nu är det krig

                                          image516


Jag har startat ett litet krig med någon av mina grannar. Jag vet inte riktigt vem. Det hela handlar om att när jag kom ner i tvättstugan igår hade någon hängt upp en lapp om att styrelsen informerar om en omröstning huruvida vi ska ha portkod eller inte. Sen hade denna någon käckt ritat små rutor man kunde kryssa i om man var för eller emot portkod. Denne någon hade även utgett sig för att vara styrelsen. FEL! FEL! FEL!. Jag är member of styrelsen. Jag är fan till och med ordförande i styrelsen. Är det någon som ska fixa med detta så är det jag! Ringde snabbt runt till övriga i styrelsen för att kolla om de visste nått men det gjorde de inte. Så jag slet ner lappen och ersatte den med ett litet meddelande från mig... Nu ska jag gå ner och se fall jag har fått nått svar från denne någon som ger mina grannar falska förhoppningar och som utger sig för att vara något som han/hon inte är!!!

Smutsigt

                                    image515


Läste boken Smuts av Katarina Wennstam i helgen. Shit vilken bra bok. Den lämnar en onekligen berörd. Handlar om en familjefar som missbrukar sex. Han känner ingen tillfredställelse från sin fru, utan istället köper han sex. Sex som han köper av kvinnor/flickor som kommit till Sverige genom trafficking.. Kanske inte låter som världens bästa bok, men jag lovar den är faktiskt det. Faktiskt en av de bästa böcker jag nånsin läst. Väntar med spänning på fler böcker från denna författare!!!!


Betyg: ÅÅÅÅ

Melody är död!

Jag är ledsen. Jag sörjer. Det kommer aldrig att bli sig likt igen. Hur ska jag klara mig? Hur ska jag orka. Tomas och min lilla Melody har gått ur tiden. Förmodligen finns det inget hopp kvar.. Det verkar inte bättre än att vi får ersätta henne. Tyvärr kommer det nog att ta ett tag eftersom det är kostsamt.. Inte precis en utgift vi räknat med just nu... Jag pratar förstås om min nästan bästa vän, vår lilla bänkdiskmaskin Melody från Huskvarna som vi fick ärva av Tomas syster när de flyttade till hus. Åhhh vad jag kommer att sakna henne. Hon har fan räddat många diskgräl alltså. Snyft...

Helgrapporten

Lördag

Kändes ganska segt att gå till jobbet i lördags. Inte många av mina "bästa arbetskamrater" som jobbade. Satt helt själv borta i mitt hörn. Bästa händelsen var när en av killarna inte fick igång en inspelningsbar hd-box till vår platt-tv på jobbet. Till slut orkade han inte mer utan kröp till korset och bad mig om hjälp. Sprang bort till honom och fixade med en gång. Visade sig att boxen var inställd på "fel" favvoritlista, det var därför han inte fick bild. Hahahaa! Fan vad skönt det var att se honom be MIG om hjälp. Det ska fan till en tjej för att klara det tekniska! Efter ett tag när grabbarna bänkat sig för att se fotboll (det brukar vara VÄLDIGT lugnt på lördagar) så råkar nån av grabbarna trycka på en knapp och bilden är återigen borta. De skriker på mig i falsett och panik och jag får trippa bort igen. Denna gången visar det sig att de står på fel av-kanal på TVn. Klantar säger jag.
 
Kollade lite på mello och undrar hur fan kebab-pizzagruppen kunde gå vidare till andra inringningsomgången. Antagligen för att de andra bidragen åxå var kassa... Skyndade mig hem efter jobbet och såg slutet av delfinalen i soffan tillsammans med Tomas och en påse Japan-mix från Parrots, mitt nya favvissnacks!!!


                                           

Söndag

Tomas och jag bestämde oss för att åka till Öland och kolla till sommarstugan. Tog en promenad ner till vattnet. Det blåste som fan. Fixade och grejade lite. När vi är påväg hem tycker Tomas att vi ska åka och kolla på nya dörrhandtag till dörren i sovrummet och dörren till toan så det gör vi. Hittade jättesnygga i borstat stål (heter det va?). Köper dem och kommer hem och upptäcker att de passade inte så bra för de förra handtagen satt på en metallplatta som var skruvad på trädörren. Jaha.. Vad göra?? Jo Tomas fick värsta fixarmanin så nu håller han på att måla våra fula trädörrar vita! Äntligen. Jag är så glad. Samtidigt målar han garderobsdörrarna i hallen vita åxå. Det kommer att bli så ljust och fint när det blir klart.

Vi tog en sväng förbi IKEA åxå ch köpte en ramp med spottar på till taket i köket. Vi har inte haft nån riktig takbelysning där sen vi tog ner det fula lysröret som satt i taket när vi renoverade för typ två år sen. Men det blev åxå himlans fint. Tomas satte upp den igår, men det är inte draget nån el än..

Måndag

Har jobbat hela dagen. Mycket på jobbet nu. Vi har äntligen lyckats få in TV3 och det är vi så väldigt glada för. Äntligen slapp VIASAT efter och "gav" oss den kanalen mot att de fick femman av oss. Men jag tror inte att det gör nått för vi är mer kvalité än VIASAT.

När jag körde hem från jobbet idag blev jag riktigt rädd. (ja, jag körde, har man mammas bil en vecka så kör man...) Såg att det var poliskontroll men jag skulle precis svänga innan den så jag slapp undan. Inte för att jag tror att jag körde för fort men man vet aldrig. Shit, jag vill inte ha böter en gång till. Kollade med Tomas fall han visste om de bara skjuter och vinkar in när de står på plats eller om de fotar med när de har poliskontroll. Först sa han att han inte visste, men sen sa han att det nog var lugnt så jag hoppas verkligen på att det inte dyker upp ett snyggt foto på mig bakom ratten i mammas och pappas brevlåda tillsammans med en böteslapp......


                                            

Thank good it´s friday...

....eller nått. För mig känns det som det kvittar eftersom jag jobbar i morgon. Lördag kväll dessutom. Fy så trist. Vad som är bra är att jag jobbar en helg då de flesta av mina vänner verkar vara grymt upptagna, så det känns ändå rätt okej..

Ikväll ska jag ut och käka med några tjejer som jag pluggat ihop med. Det ska bli grymt kul att ses. Vi har inte setts sen vi slutade eller ännu längre tillbaka, då vi inte tog examen samtidigt. Jag vet i alla fall att en av tjejerna har fått barn och att en ska ha i mars, tror jag att det var. Hur som helst ska det bli superkul att träffas och jag känner på mig att det kommer att bli rätt sent ikväll...

Middagen innebär ju att jag missar mitt älskade Let´s Dance, så det får spelas in och kollas på i morgon!

Ha en underbar fredagkväll!!!!


Blommor på bordet!!

Jaaa!! Jag fick blommor av Tomas idag!! Han tog åt sig av min lilla pik hihi.. Själv hade jag köpt tulpaner ut i fall att jag inte skulle få några blommor, men det behövde jag tydligen inte oroa mig för!!

Just nu håller jag på att fixa käk till oss, ädelostbiff. Hoppas att det blir gott. Efter maten sticker vi hem till mamma & pappa på Alla ♥ dag fika. I morgon åker de till Italien på skidsemester så jag ska låna mammas bil en vecka! Ska bli riktigt skönt. Åhhh vad jag kommer att lata mig när jag har fri tillgång till bil!!!

På alla hjärtans dag

          image512


  Happy Valentinsday alla bloggläsare! Hoppas att ni får en fin alla ♥ dag.

   Puss och kram på er


Säsongspremiär

                                   image511


Nån mer än jag som tänker kolla på säsongspremiären av Men in trees?? Det var så länge sen den gick att jag inte minns hur det slutade. Känner att jag behöver en liten uppfräschning och hoppas på en tillbakablick innan serien startar på riktigt...



Uppdate på färgningen av jeansen
(och för de som vill veta... Jeansen blev verkligen svarta igen. Fy fan vilken grym produkt. Ska köpa flera förpackningar för jag har nån kofta och ett par tights med som jag inte tycker är riktigt svarta längre. Jag rekommenderar varmt!!!!!!!!!)

kommer vi att slå förra årets firande??

                           image510



I morgon är det alla ♥-dag. Ni som har läst min blogg länge och läste min gamla blogg kanske kommer ihåg hur jag och min älskade Tomas firade dagen förra året.. Om inte så kika in på länken här och uppdatera er!! Vi hade det ju som sagt var så sjukt romantiskt. Jag undrar hur vi ska kunna slå detta i år. Om vi ens kommer att fira nått. Alls. Idag vid middagen försökte jag fräscha upp minnet på kära Tomas och påminna honom om vilken dag det är i morgon. Det gick.....sådär. Tomas såg ut som ett frågetecken.. Sen undrade han om vi bestämt nån summa!!! Hur mycket vi skulle köpa för till varandra!! Han tyckte att 20 spänn räckte!! Hallå! Vad fan, 20 spänn?? Är det vad jag och vår kärlek är värda? En jäkla Selma-peng?? 6 år och många fina stunder. Och det tycker han att vi ska fira med 20 spänn. Jaja.. Det är bara att inse att det aldrig kommer att bli bättre. Tomas är INTE en romantiker och kommer aldrig att bli det heller (sen så är han ju ganska snål med)....

Nya komikerstjärnan

       


Alltså blir man inte kär i hans blonda lockar och pojkaktiga uteseende?? Jag blir det i alla fall. Björn Gustafsson är min nya favvis. Om det inte var så att jag gillade schlager (vilket jag nu som tur är gör) så hade jag kollat i alla fall bara för att det är Björn som står för pausunderhållningen..

Ny webbutik snart

Jag har glömt att skriva ett inlägg om min senaste lycka.. För ett tag sedan läste jag här att Dinsko ska öppna webbutik. Hur bra är inte det för alla oss som bor mil från närmsta Dinsko-butik?? Jag har mailat till Dinsko jag vet inte hur många gånger för att kolla varför de aldrig etablerar sig i den här stan. Men icke att jag har fått nått svar från dem. Lite dåligt kan tyckas.. Nu kan man i alla fall snart köpa deras billiga ballerinas (och andra skor) på nätet och det tackar vi för!!!!
 
Och för att jag är så glad över detta bjuder jag på några av mina favvoriter till våren....


       


Bullbak och städning

                    image504


Idag är min lediga dag!! Ja för att jag jobbar i helgen alltså, och då får man en ledig dag mitt i veckan.. Kan tyckas vara lyx om det inte vore för att jag ska:

städa

♣ tvätta

♣ färga ett par jeans

♣ baka bullar

♣ laga mat

Och allt annat som man måste göra på sin lediga dag och som man inte hinner annars. Typiskt... Men jag vet någon som kommer uppskatta bullarna i alla fall..

Slappy söndag

Usch vilken segdag. Även om det inte blev nån utgång igår så känner jag mig ändå ganska trött och hängig idag. Kan det vara gårdagens vin eller är det bara vanlig söndagsångest? Vi hade i alla fall supertrevligt igår käkade god mat, kollade festivalen och sjöng singstar. vi kände alla att vi hoppade utgång, det var inte riktigt någon som var laddad... Förutom kanske jag då.. Men det spelade mig ingen roll!

Idag sov jag till halvelva (!), glömde sätta väckarklockan och ingen Tomas som var hemma och väckte mig... Sen har jag verkligen inte gjort nånting. Fastnade framför TVn och reprisen av Let´s dance, sen fastnade jag framför datorn. Snart måste jag verkligen rycka upp mig och hitta på nått!!

Tillbaka till svart

Nu är jag hemma från stan. Tänkte ta en slappareftermiddag. Kolla TV och måla mina naglar och bara ta det allmänt lugnt innan jag ska göra mig i ordning och sticka iväg på kvällens fest. Ska hem till en tjej på jobbet som ska bjuda på lite käk och sen ska vi ut!! Ska bli grymt kul att umgås med mina arbetskamrater utanför jobbet!!


                                         image503

Snubblade över detta underbara fenomen. Måste bara prova på ett par svarta jeans som inte är riktigt svarta längre. Det kan ju inte bli sämre än vad det redan är. Jag lovar att uppdatera om resultatet!! Kostade 60 spänn så om det inte funkar har jag ändå inte slösat supermycket pengar. Ändå billigare än ett par nya jeans.....

Förresten, någon som redan har testat och som vet om det verkligen funkar??

Mot city

            image502


Idag ska jag in till stan och hänga med bästa Jenny! Blir nog en liten shoppingrunda (även om inget särskilt ska inhandlas) och sen en lunch. Ska bli grymt trevligt. Ser alltid fram emot helgen och lördagen!!!

Natten

Vad var det jag sa?? Mycket riktigt kom Tomas inrumlande framåt halvtvå  som en mindre tomtearmé, tände lampor och tappade nått inne på toaletten. Såklart vaknade jag. Det gör jag alltid om han varit ute och kommer hem sent. Jag sover väldigt lätt... Och sen samma visa varje gång: "Åsa, vill du ligga nu? hahahahahahaa", "Åsa, jag var på ditt förra jobb idag, hahahhaaa, det är bara mongon som jobbar där nu hahhaaa", "Åsa, lukta på mig Åsa, luktar jag gott?? Parfym vetu, brudarna var skitkåta ute, ja jag var tvungen att gå hem annars hade jag blivit våldtagen". Yeah right. Sen var det nån som slocknade så fort han la huvudet mot kudden. Själv låg jag vaken ett par timmar. Gick upp vid 8 och började städa toaletten. Med öppen dörr in till sovrummet. (hämnden är ljuv). Informerade även min kära sambo om att eventuellt ha sin mobil på ljudlöst inatt då det är min tur att gå ut ikväll!! Ja, det stämmer!! Ni hörde rätt! Jag ska ut ikväll!!!

Är han full ikväll?

Här sitter jag vid tangenterna en sen fredagkväll. Jobbade till nio. Som tur är var det väldigt lugnt så jag kunde spana Let´s Dance emellanåt. Det är enda fördelen med att jobba fredagkväll - att det är lugnt. Cyklade som en dåre hem för att kunna se sista dansen och nu sitter jag och väntar på att utröstningen ska börja.

Tomas är med "grabbarna" ikväll. De har hyrt en relaxavdelning och skulle visst ha en riktig lyxkväll. Antar att det har blivit några öl med då följande sms trillade in för en stund sen: "Tjena va grö du? Jag e ful!!". Ehh.. Jaha... Ful säger du.. Okej, nämen visst.. Då vet jag... Gissar på att han kommer att trilla in här lite lagom full senare i natt. Det blir jobbigt för honom i morgon då han ska upp tidigt och till skogen med sin far. Bara det inte blir en massa tjat om ligga mitt i natten för det pallar jag inte! Inga fler fulljuck tack!!

För övrigt vill jag bara tillägga att mina tankar finns hos två fina tjejer vars bloggar jag följer flitigt som just har fått en jobbig nyhet.. Jag tänker på er ♥

Diamanthårda naglar

                           image501




För ett tag sen upptäckte jag att Sally Hansens produkter kommit till vår lilla stad!! Att de dykt upp i Sverige visste jag, men inte att de hittat till vår stad!! Äntligen har Kick´s fått in deras produkter. Och Kick´s är ju en kedja som finns i varenda liten håla... Sprang direkt och köpte Diamond Strength och jag är inte missnöjd! Snarare tvärtom. Jag blev glatt överaskad när jag märkte hur länge nagellacket sitter med detta överlack/underlack! Det är helt grymt! Har du åxå tröttnat på att nagellacket flagnar efter 2 timmar - spring och köp!!!!


Happiness



Fler än jag och min sambo som fastnat för denna?? Igår när jag kom hem gick den på repeat... Inte för att jag har sett serien, men låten är jäkligt bra!!

Bröllopstankar?

                      image500



Igår var Tomas hemma hos sina föräldrar en sväng. Med sig hem hade han ett Bröllopsmagasin!!! Ehh.. Ursäkta mig men vad är detta för nått?? Tomas hade fått tidningen av sin mamma. Ska vi se det som en pik eller? Invändningen var att det var mycket make up och så i tidningen så Tomas mamma trodde att jag ville ha den! Jag tycker det var jättesnällt, men hey, Tomas vill ju inte ens gifta sig, så där har de nån att kämpa med. Jag blir överlycklig över bröllopsmagasin, men det är ju knappast jag som är problemet. Det är ju Tomas som har sagt att han aldrig kommer att gifta sig. Ever.

Sämre??

                image499


Hrm.. Är det bara jag, eller är det inte så att Carolina Gynnings tv-program I huvudet på Gynning har blivit lite sämre de senaste avsnitten?? Ibörjan tyckte jag att det var kul och bra, men de två senaste... Nja.. Ingenting för mig..

Trött, nytt uppdrag och glasögonprovning

Här sitter jag fastän jag inte har tid... Varför har jag blivit så trött på morgonen att jag nästan inte orkar upp? Jag tror att det beror på att jag jobbar kväll denna veckan. Jag har liksom svårt att varva ner när jag kommer hem från jobbet och då blir det att man går och lägger sig sent. Dessutom är jag lite nervös med, har fått ett nytt uppdrag på jobbet. Jag har blivit varvad till rek-avdelningen. Det är mycket ansvarsfullt, men de trodde inte att det skulle vara några problem för mig för jag har jobbat i ett halvår nu.. Vi får se, men det ska i alla fall bli kul att ta tag i riktiga utmaningar!!!

Igår hade vi glasögonbågeutprovning här hemma. Tomas ska skaffa nya brillor. Jag blev lite nervig först då han sa att han hade avgjort själv hos optikern vilka bågar han skulle ha, men sen tror jag att han bangade ur i alla fall och ville ha mitt smakråd, för igår hade han tagit hem 4 par bågar. Ett par tog vi bort med en gång, de passade inte alls. Sen var det tre kvar. (han ska ha 2 par). Ett par var vi helt överens om, medans jag tyckte ett par och Tomas ett annat par. Men som jag sa till honom, det är ändå han som måste välja, det är ju han som ska ha dem. Och Tomas har glasögon på heltid så då måste man ju trivas. Däremot är det inte särskilt lustigt att han har sett
(skit)dåligt på senaste tiden. Sist han var på undersökning och provade ut nya glömde optikern att kolla det ena ögat!!! Får man verkligen vara så klantig och glömsk när man har ett sånt jobb?? Det verkar inte klokt!

Nu ska jag fixa dagens lunchlåda, tror att det blir couscous och kyckling idag, men jag har inte helt bestämt mig än....

Happy fettisdag

Okej alla semla-lovers, idag har ni er chans att riktigt gotta er i detta bakverk. Främst tänker jag på min pappa som fullkomligt slukar en semla på under 2 sekunder. Det är verkligen hans favvis all time. 


            image497

               Happy semla till er alla!! Hoppas att ni får en fin fet-tisdag!!!!!

Bredbandsstrejk

Åhhh så typiskt!! Igår när jag skulle sätta mig för att blogga så funkar inte vårt bredband!! Varför händer bara det när JAG sitter vid datorn och inte Tomas?? Ringde i alla fall till honom i panik, men det var inte mycket till hjälp. Tomas menade på att jag gått in på nån sida och fått virus. Ehhh... Nej jag tror faktiskt inte det!! Testade idag och nu funkar det!! Jag fattar ingenting, men det kanske är lika bra det!!

Igår släpptes det en bomb på jobbet. Ja kanske inte bokstavligen en stor bomb som bombade sönder hela byggnaden, men ändå en bomb som kommer att skaka om rejält!! Vad får vi inte yttra oss om då vi skrivit på sekretessavtal men inom sinom tid kommer det att offentliggöras.... Sen fick vi reda på att vi ska på Kick off med!! Jippie!!!!! Jag har aldrig varit på Kick off innan, bara personalfest!!

Nu är det dax att ställa sig vid spisen för att fixa dagens matlåda.. Tonfiskpasta... Känns väldigt motiverande och kul såhär klockan halvtio på morgonen.....

Fika - fikade - fikat

Idag har vi verkligen bara fikat hela dagen!! Som tur var hann vi in till stan för att fixa en liten gåva till bäbisen! Blev en body med små gitarrer på (eftersom fadern gillar att spela gitarr) och en mjukis-anka. Såklart bjöds det på fika med. Efter att vi varit hos dem tog vi en tur till mamma och pappa för att kolla på deras nybygge. De skulle till farmor och farfar och fika så vi följde med dit. Sen blev det hämtmat, kina, och nu sitter jag här och kollar lite på nätet... Väntar på att I en annan del av Köping ska börja. Det härliga gänget är äntligen tillbaka i rutan!!

Ha en skön söndagkväll!!!

Bäbisbesök

Sitter och väntar på Tomas. I vårt förhållande är det typ alltid jag som är klar först när vi ska nån stans och får stå och stampa i hallen med jackan på i ungefär en halvtimme. Nu struntade jag i hallen och satte mig vid datorn istället. Klockan 13 är vi bjudna till ett par kompisar som fått barn. Jag har sagt till Tomas att jag vägrar komma tomhänt. han tyckte inte att vi skulle ha med oss nått "onödigt tjafs". Men men... Lyckades i alla fall övertala honom att vi ska in till stan innan och köpa nått fint, men nu börjar tiden verkligen bli knapp.... Kom igen då Tomas!!!!!!! Anledningen till att tiden är knapp och vi inte fixat nån present tidigare är att jag fick veta att vi skulle till dom i gårkväll.. "Ja just det ja, sa jag att vi är bjudna till Crille och Matilda i morgon??"... Ehh vänta... Låt mig tänka. NEJ, det gjorde du inte!!!!!

Filmkväll

Nu är jag hemma från stan!! Det blev en maratonfika. Först fika och lite senare lättare lunch. Men så fanns det åxå en hel del att avhandla ;) Gick en sväng på stan och spanade lite. Gick in på Village och trodde att jag skulle dö!! Shit vad mycket fint. Inspirationen bara flödar just nu så jag tänkte ta tag i köket och fixa lite vårfint där medans jag väntar på att Tomas ska komma hem från skogen. Tror att han dyker upp vid åtta-tiden så då blir det käk och hyrfilm. Har hyrt På smällen. Blev så sugen på att se den när JennyG pratade om den idag..
 

                                                 image495

Har även en grej som jag bara MÅSTE ta tag i. Mitt lilla bord som jag fixade hemma hos farmor i somras är inte särskilt stabilt. Gissar på att jag kanske inte har skruvat åt ordentligt så jag måste vända på det och verkligen skruva fast benen.. Rätt vad det är kanske det ligger i en hög på golvet. Fast det gör inte supermycket. På vinden står ytterligare ett bord med perstorpsplatta som Tomas fick ärva av sin farmor när hon gick bort i höstas.. 

                                               

Fika på schemat

              image494


Åhh!! Underbara lördag!! Idag har jag fikadejt med underbara tjejerna. Ska träffas idag istället eftersom det inte blev nått vinlotteri i onsdags.. Ska även försöka hinna förbi mamma och pappa en sväng och kolla på deras nybygge. (de har startat en seriös renovering av brorsans gamla rum, snart ska de även sätta igång med mitt..)

Ha en fin lördag!!

Det kan storma på flera olika sätt

Jösses vilken tråkig dag det var igår. Inget bloggande - inget att förtälja. Bara jobb. Och lite tjurande på Tomas.... Jag frågade om han kunde tänka sig att förlova sig med mig i framtiden, då svarar det lilla nötet nej. Det var allt som behövdes för att jag skulle bryta och börja gråta. Även om jag vet att han inte menar det och att han svarade nej på skoj först. Men jag vet inte vad det är med mig. Börja gråta för minsta lilla. Här försöker man vara lite romantisk och plantera ett frö inför framtiden så svarar han nej!!! Jag stormade in i sovrummet. Sen stormade jag ut genom dörren och gick en sväng. Jag var inte den enda som stormade... Det blåste rätt rejält igår så det blev inte precis nån lång prommis. Lämnade i alla fall hemmet som en liten martyr....

Idag har det varit jobb hela dagen. Många som har varit på bara för att det har blåst så mycket. Tycker att det är mitt fel att det är storm.... Ja det kanske man skulle tänkt på innan man började förstöra miljön så fruktansvärt. Ingen snö - bara stormar. Det är väl för fasen inte mitt fel att det blåser ute och jag kan väl inte rå för att inte de monterat parabolen ordentligt och inte kan titta på tv!!!!

Ikväll är i alla fall allt förlåtet med Tomas dumma svar igår. (även om han säger att han ALDRIG ska gifta sig. Ever. Ja det ska vi nog fan bli två om!!!!!). Ska käka tacos och kolla Let´s Dance. Såklart. Fredagkvällar är min bästa kväll på hela veckan. Hemmakväll. Tacos. Tv. Kan det bli bättre???

RSS 2.0