Schemalagt

Tomas och jag har upprättat ett schema. Det låter kanske lite B, men det är fan skitbra. Nu får vi massa grejer gjorda och vi sitter inte bara framför datorn/tvn och hänger. Jag har fått mer engeri och vi mår båda mycket bättre av detta. Det är så bra att jag faktiskt nästan måste tipsa lite om det. Nu har vi bestämda dagar då vi hjälps åt att städa. Vi har bestämt att vi ska ut och gå ett antal dagar i veckan, vi ska hitta på nått/umgås nån kväll i veckan.

Så nu har jag fått ändra lite i schemat för idag skulle vi egentligen städat, men det fick vi göra igår för ikväll får jag middagsbesök. Bästaste Ida kommer hem till mig på middag ikväll! Ska bli så mysigt att ses. Var länge sen nu!!

Just another list

1. VAD HETER DU?
Åsa

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Inga byxor idag, men ett par svarta "kalasbyxor" (kommer ni ihåg att man alltid sa det när man var liten?!) pryder mina ben.

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Massa babbel från allt och alla.

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Städade, gick en promenad och kollade på Bonde söker fru. Japp!! Allt på samma kväll!

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Hrm... en ruta choklad faktiskt.

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Regn, löv som snöar från träden och blåst.

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Tomas

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Inte en aning...

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Absolut ;)

10. HUR MÅR DU IDAG?
Bara fint, tackar som undrar!!

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Cola light. Fast jag har mer och mer gått över till Pepsi max för kolsyran håller bättre där...

12. VILKEN ÄR DIN ALKOHOLHALTIGA FAVORITDRYCK?
Ett glas vitt..

13. FAVORITSPORT?
Sport? Jag hatar sport. Får man säga tävlingsdans?

14. HÅRFÄRG?
Blond

15. ÖGONFÄRG?
Blå

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Solnedgång

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
2 stycken bröder som är 25 och 19

18. FAVORITMÅNAD?
Juli (fast jag gillar december med.. Alla ljus och allt julmys..)

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
Rallybrudar på bio, Satc-filmen hemma.

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
lördagar

22.FAVORITHOBBY?
Hänga på internet eller fixa hemma

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Nej, det tycker jag inte att jag är.

24. FAVORITMUSIK?
Radiodängor

25. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Svårt val....

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA
Vem som helst får gärna kopiera listan och skriva svar!!

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
.....

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
......

32. HUR BOR DU?
I ett hus

33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Mest chiclitt

Fråga 34 verkar vara borta...

35. FAVORITSPEL?
vet inte...

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Nej

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Nej

38. ÄR DU ROMANTISK?
Ja det tycker jag nog att jag är..

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Yes!

40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL?
........

41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Jobba, jobba, jooooobba. Käka tacos, decka i soffan och kolla Idol.

42. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
12:53. pip.

Okej, Jenny, hoppas att det är ok att jag svarade på listan här istället ;). Alla andra, feel free to kopiera och svara på listan!

Bullbak, ledig eftermiddag och inga skor här inte!

Idag har jag jobbat halvdag, till klockan 13, bara för att jag jobbade över i lördags! Så skönt med en ledig eftermiddag. Passade på att gå en sväng på stan och inhandla en ny foundation på Makeupstore. Svårt att hinna dit annars då de bara har öppet till 18, och jag jobbar ju oftast till 18...

När jag kom hem tänkte jag att jag skulle vara lite duktig och baka bullar. Så fort jag bakat har de en viss tendens att bara försvinna och så om det kommer nån och man tänkt bjuda, ja då finns det inte en endaste liten bulle kvar för då har nån bull-tjuv varit där och rånat frysen medans jag varit på jobbet....

I alla fall, blandade ihop de första ingredienserna och hällde i min assistent (eller vad det nu heter, en sånn där apparat med degkrokar). Sätter i kontakten och det blir en kaskad av kletig sörja över HELA köket! Maskinen var visst på och när jag satte i kontakten så började krokarna att snurra trots att jag inte satt på locket! Det blev till att rengöra allting. Vår fina Pappelina-matta som vi fick i inflyttningspresent var jag tvungen att sanera från mjölk- och smörblandningen. Det stänkte överallt. Och innan jag hann fatta med, jag har visst ganska seg reaktionsförmåga, jag stod mest och skrek innan jag fattade att jag a) måste stänga av på knappen eller b) dra ur kontakten. Aja, sånt händer. Nu har vi i alla fall nybakade bullar och det känns helt okej. I veckan väntas nämligen besök!!

Helgen ja.. Den har varit bra! I lördags åkte vi på tur för att leta efter plankor, Tomas och jag. Sprang in på Cervera och upptäckte att de kostade över 500 spänn för två stycken! Fy så dyrt! Så det blev inget köp där. Letade runt i lite andra butiker men hittade inga där heller. Kollade med mamma fall hon hade några vi kunde låna för kvällen men det hade hon inte. Vi stuntade i det och gjorde maten i en ugnsform istället. Det blev nästan lika gott. Men idag har jag fått reda på från en arbetskamrat att de har plankor på Classe O. Kanske kan vara ett julklappstips till någon... För det är något som Tomas och jag kommit på att vi önskar oss nu!

I söndags, alltså igår, var jag ute på prommis med bästaste Cissi. VI tog en låååång runda och pratade om allt och inget. Alltid lika härligt att ses! Efter det tog Tomas och jag en tur till Öland för att checka av sommarstugan. Åkte förbi Överskottsbolaget och gick in för att shoppa billiga rengöringsmedel. Hör och häpna, men där hittade jag väl världens finaste ljuslyktor. Jag blev kär! De var iform av två kronor, och jag har ju liksom fått en liten hang up på just kronor. Jag ville så gärna ha dem! Tomas vägrade. Jag fick inte köpa dem. Men när han skulle kolla på tråkiga skruvar och grejer smög jag bort till hyllan och la ner två lyktor under en pärm som han lagt i vår korg. När vi kom till kassan blev han väl sådär glad. Men det var så dags att ångra då, det gick ju inte, så lyktorna fick följa med hem och pryder numera en hylla i vardagsrummet! Jag är så nöjd!!

Efter det åkte vi till en stor skobutik på Öland. Tomas köpte 2 par skor för nästan 3000 spänn. Jag köpte....INGENTING. Och det kändes som att jag ville lägga mig ner på golvet och dö! Jag ville så j***a gärna också köpa skor. Jag ville fan köpa hela butiken. Men det gick inte. Har man köpstopp så har man. Men nu kommer vi till det bästa!!!! Tomas tycker att jag varit skitduktig så han köpte en kofta till mig. En grå, med stora knappar! Han tyckte nog lite synd om mig med för att jag tyckte det var skitjobbigt verkligen. Ytligt, jag vet. Jobbigt - ja!


En planka till ikväll?

                           


Efter att ha blivit en flitig läsare av Nheas mat och bak-blogg så har jag nu blivit skitsugen på plankstek. Jag har aldrig gjort detta förr hemma så jag har inga plankor eller så. Men receptet på sidan lät så himla gott att jag bara måste göra detta. Perfekt lördagsmat. Nu måste jag bara fixa två plankor med. Hoppas att jag hinner in till stan efter jobbet. De måste väl ändå ha sånna på typ DUKA eller Cervera? Tänkte kolla med Tomas med om han vill ha, men det tror jag nog, tror inte att han tackar nej, han brukar alltid äta planka om vi går ut och käkar...

Plastic is fantastic...Eller?

Den här listan har jag sett på flera bloggar, så nu tänkte jag svara på den själv. Jag känner mig inte särskilt plastic. Inte alls faktiskt. Men vi får väl se hur många poäng jag skrapar ihop....

Du har:

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 10

Du:

( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
(x) Använder Bodybutter varje dag (ja i alla fall nu när det börjar bli kallare ute...)
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning vadje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varje/varannan månad

Summa = 7

Du har...

(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 21

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
11-15 Konstgjord behandlad blomma.
16-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
21-25 Du är en fryst jordgubbe.
26-30 Barbiedocka. Bara plast.


Nämen se där, jag är en fryst jordgubbe. Ja det känner jag mig absolut inte som. Jag som inte ens tycker att jag är särkilt fåfäng alls. Jag hamnade visst riktigt högt. Feel free to utmana mig om du känner för det!!!!

TGIF

               


Äntligen fredag! Skönt. Det känns inte alls tungt trots att jag måste jobba över idag + att jag får hoppa in och jobba imorgon med. Det känns helt okej faktiskt.

Ikväll ska jag hem till bästaste Camilla för en myskväll. God mat och Sex and the city-filmen (ja vi har sett den på bio, men vill se den igen) i DVDn. Kan det bli bättre? Tomas och grabbarna har hyrt relaxen i badhuset och ska slappa där hela kvällen med en riktig grabbkväll. Så då får vi tjejer hänga istället!

2 bra saker en vanlig fredag

Jag har två skitbra saker att berätta! Den första är att jag inte har, håll i er nu, köpt ett endaste klädesplagg under oktober månad. Fatta, inte ett endaste! Det är stort, mycket stort med tanke på att det inte har hänt sen jag var 18 år och började dra in mina egna cash via sommarjobb och helgjobb!! Jag fattar det knappt själv alltså. Kallla det ytligt, men jag har ändå spenderat minst 2000-3000 kronor på shopping per månad, generellt, om jag skulle göra en uträkning. Ja det är sannerligen ett kors i taket här alltså!

Och den andra grejen, Tomas och jag har blivit bortbjudna på nyårsfest! Det har heller inte hänt sen millenieskiftet och jag firade det på en stor fest på landet som minst sagt spårade ur. Annars är det i princip jag som hållit i trådarna varendaste nyår, stått hela dagen och lagat mat, inte hunnit med nyårsfyverkerierna som alltid vid kl 17 nere vid slottet och sen stressat för att hinna göra mig vacker. Men nu slipper jag planera nyårsmeny, trängas med alla andra på MAXI två dagar innan för att slåss om den sista biten oxfilé och sen få ihop en god middag som alla ska gilla. I år är det jag som ska gå bort, i år är det jag som är bortbjuden och bara behöver gå och sätta mig. På sin höjd hjälpa till lite med att plocka disk och fixa snacks!!


påsatt

Idag på jobbet: Jag tycker det är skitkul att man kan kalla en kille på jobbet som heter Edwin för Medwind. Ahahhahahahaa! Fattar ni Medvind liksom. Eller till exempel Mopedvin! Kanske ännu roligare. Ända tills nån kom på att man kan kalla mig för Påsatt. Hrm.. Inte så kul kanske. Men de tyckte tydligen mina arbetskamrater som skrattade skithögt och ljudligt. Mycker roligt. Nä men verkligen. Kul att man kan roa nån..

Snygghet, vill ha-kaklet och biobesök

Låg och zappade lite framför TVn igår och hamnade framför SVT 1 och nått program om dansband, såg bara en stund och det jag såg. Herre min Gud, jag tror jag är kär? Var det någon mer än jag som spanade in han sångaren i Scotts? Jamen jag menar, halva Sveriges befolkning måste ju vara kära i honom?!?! Vilket sug i blicken, jag håller verkligen med den kvinnliga domaren. Oh my God!

                    
    Jamen ta och spana in den blonda killen i mitten då! Det är han jag menar! Vad tycks??!?!

Men men, nog tjatat om snygga och handsom killar. Igår var vi ju på förhandsvisning av polishuset. Spanade in arresten. Hoppas att man aldrig mer kommer att få se den. Huset var sjukt stort och vi gick vilse flera gånger. Vi tappade till och med bort Tomas pappa på tredje våningen och vi hittade knappt dit. Det bjöds på grillad korv och dricka och det var riktiga poliser som grillade korven. Sen fanns det några andra poliser som stod och spände sig vid sina polismotorcyklar och såg sjukt coola ut!

Efter polishusvisningen ville Tomas visa mig Bauhaus (!). Ja alltså, det är ju en av hans favvisaffärer och sist han var där stannade han i tre timmar och pluggade sortiment. Det var skitbra nu för Tomas hittade överallt och jag behövde inte vara rädd för att vi skulle gå vilse i den stooooora affären. Vi kollade på kakel till köket och jag förälskade mig såklart i ett mycket opraktiskt med VÄLDIGT snyggt kakel för endast 995 kronor kvadraten. Tomas satte typ i halsen när jag deklarerade att det var det kaklet jag ville ha. Nu har jag inte ens kunnat tänka på nått annat. Även om jag vet att det är opraktiskt då ytan på det inte vad lackad och jag vet att det kan bli fläckar på det.....

                                   
Idag ska vi och hälsa på några vänner som flyttat till hus. Och i kväll ska vi på bio med mamma och pappa. Mamma hade bokat 4 biljetter till Rallybrudar och nu ringde hon och undrade om vi ville hänga på. Klart vi ville. Jag har inte hört så mycket om filmen så jag vet inte vad den handlar om men bio är ju aldrig fel.

Förövrigt så har min egen handy man fixat till vår diskmaskin så att den funkar nu. Jag hörde någon mumla nått om nått tömningsrelä men jag är inte helt säker. Hur som helst så går den klockrent igen och det känns väldigt bra!!!

lördag

                  

Vad händer idag då? Tomas och jag ska på invigning eller typ "förhandsvisning" av det nya polishuset i staden. Tomas mamma jobbar där och då har de en dag när alla anhöriga får komma och kolla innan de flyttar dit på riktigt. Ska faktiskt bli intressant, bygget är ganska stort och fansy.

Men först lite lördagsfrukost, om jag får upp min trötta man ur sängen.
 
(bild lånad från nätet)

Höst-middag

                  

Puh! Nu är snart den här arbetsdagen över!! Slutar vid 18 och ska bara hem en snabb sväng och byta om för Tomas och jag är bjudna på höstmiddag hos ett par kompisar ikväll. Ska bli hur trevligt som helst. Länge sen vi var på nån middag nu. Det enda som är lite jobbigt är att en av tjejerna som kommer är inte super på svenska. Hon kommer från down under och har inte riktigt lärt sig det än. Så det blir till att damma av engelskan och börja konversera på engelska istället.

Ha en trevlig kväll ♥

Otursförföljda

Alltså, jag tror fan att det är nått fel här alltså! Igår lyckades Tomas "ha sönder" vår diskmaskin. Den med! Fatta, det är den tredje elektriska prylen som brakar samman på mindre än en månad. Kan det kännas mer tungt? Jag vet att det inte var meningen, men hur kan man glömma att välja program när man sätter på maskinen? Den stod bara och lät. Efter 2 timmar upptäcker jag det hela och försöker stänga av, men det gick inte, den fortsatte att låta. Tomas fick komma och dra ur kontakten. F**k. Nu blir det handdisk ett tag fram över.


Allt och ingenting

Det bara flyter på och på och på. Jobb, jobb, jobb. Och så framför TVn på kvällarna. Jag hinner inget annat känns det som. Och nu när det börjar bli mörkt om kvällarna med. Då känns dagarna ännu kortare. Men lite TV har såklart hunnits med. I tisdags var det hel-kväll med Desperate Housewives och ugly Betty och igår var det Bonde söker fru, (anna, du är väl med i bondegruppen på facebook ;) Oskyldigt dömd och så en dokumentär på 3an som var fullkomligt vidrig. Handlade om en kvinna som ville bli fetast i hela världen. Eller ja, hon kanske inte ville men hennes äckliga feeder till man ville att hon skulle bli det. Fy f**n alltså.


Insamling: Veden!

Jaha, här sitter jag och väntar på att my man, skogshuggaren ska ta och packa sig hem från en helg i skogen. Han har varit borta alldeles för länge nu tycker jag. Jag vet att han gör detta för vår skull men ibland kan även det vara svårt att ta in..

Tidigare i veckan:

Jag: Måste du åka till skogen denna helgen med??

Tomas: Ja men du vet ju att jag fixar ved till oss så vi kan elda..

Jag: Ja men måste det vara såhär varje helg, måste du dra iväg till skogen och samla ved och pinnar som vi kan göra upp eld med som värsta stenåldersmänniskan, där mannen är ute och jagar och samlar ved och kvinnan sitter inne i grottan och tar hand om alla 211 neandertalarungarna och försöker fixa fram käk iform av en frusen mammutstek??? Jäkligt stereotypigt det här förhållandet alltså!!!!

Tomas: Du kan gärna få följa med om du vill...

Näe... Det var jag inte så sugen på. Istället stannade jag hemma och har haft en ensamhelg. Kan vara skönt det med. Nu ska jag bara försöka få fart på den ved vi har och tända en brasa tills my man kommer hem. God damn it vad han kommer att bli imponerad när han ser att hans tjej kan göra upp eld alltså!!! Bäst bara att jag inte får det att ryka in så förbannat som det hände förra gången när jag skulle elda. Jag trodde fan jag skulle få ringa brandkåren eller nått alltså...

Stela stjärnor

                  


Är det bara jag som tycker att Stjärnor på is är..... lite tråkig lördagsunderhållning? Jag vet inte, men det känns lite som att det aldrig blir någon fart. Inte som Let´s Dance precis. Kanske är det för att de just är på is, och att de känner sig rädda för att trilla eller nått, vad vet jag, men det känns liksom lite stelt måste jag säga. Den enda som är duktig är ju han som vunnit Idol tidigare. Kan det bero på att han är gammal hockeyspelare??

I alla fall, som ni förstår så tillbringade jag lördagskvällen framför Tvn. Det var helt okej att vara helt ensam en lördagskväll och bara kolla tv. Dock vågade jag inte sitta i vardagsrummet med våra stora fönster utan stängde in mig i vårt lilla gästrum och kollade. Det kan ha med en händelse som inträffade för några helger sen att göra.


Åsas lövbiffsgratäng

För Nhea och Jenny G, och alla er andra som vill ha receptet på en supergod lövbiffsgratäng, här är det:
(jag har skrivit ner receptet rakt av, men jag brukar ha lite mer av allting och i såsen brukar jag ha en burk cremefraiche med. Ju mer sås desto bättre tycker jag).

Lövbiffsgratäng (4 pers)

350 g lövbiff (eller mer faktiskt brukar jag ha....)
2 msk soya
1 msk kalvfond
1 vitlöksklyfta
1 purjolök
100 g färska champinjoner
1 röd paprika
1 pkt matlagningsgrädde
1 msk mjöl
150 g krämig ädelost
1 tsk timjan

Börja med att strimla lövbiffen. Marinera den sedan minst 15 minuter (ju längre desto bättre) i soyan och kalfonden, salt och peppar efter smak. Strimla purjo, champinjoner och paprika och fräs i stekpanna tillsammans med pressad vitlök. Koka ihop en sås på matlagningsgrädde, mjöl, timjan och ädelosten som med fördel smulas ner i såsen. Låt koka upp och sedan koka ihop i ca 3 min. Lägg grönsaksröran i botten av en gratängform, häll över såsen och toppa sist med den marinerade lövbiffen. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter eller tills lövbiffen ser färdig ut. Servera med pasta eller ris och en sallad.

Jag kan verkligen rekommendera det här receptet. Se bara till att ha en tillräckligt stor gratängform, sist jag skulle laga hade jag nämligen en för liten form, fick försöka flytta allt till en större och jag blev väl inte helt nöjd med resultatet.

Update

Åhh! Jag blir så sur på mig själv för att jag inte alltid har tid att uppdatera bloggen. Tänk om man kunde hänga på nätet varenda vaken minut. Tyvärr tillåter inte mitt val av yrke att jag sitter och surfar och gör inlägg till bloggen hela tiden, så det får liksom komma lite i andra hand...

I alla fall, i torsdags var vi ute och käkade med jobbet på en tapasrestaurang. Det var sjukt gott som alltid, jag åt bland annat spanska delikatesser och ett spett med nån mandelsås. Tyvärr tyckte Tomas att jag STANK vitlök när jag kom hem så det var väldigt nära att jag fick spendera natten i gästrummet hihi... Det var i alla fall supertrevligt att umgås med arbetskamraterna utanför jobbet. Det blev inte alls mycket jobbsnack utan vi pratade mest om annat, vilket var skönt. Jobbet kan vi prata om när vi är på jobbet.

Igår hade jag återbesök hos läkaren för mitt dumma öga. Kom dit och skulle göra undersökning. Då bestämmer de att de ska kolla båda ögonen. Det har de aldrig gjort förrut, så de droppar i båda ögonen och mättte tryck och fixade. Detta resulterade tyvärr i att jag inte såg nått alls. Allt var suddigt. Hade ju två ögon som var bedövade efter bedövningsdropparna och en hårdhänt polsk läkarpraktikant som övade ögonbottensseende på mig och krökte mina ögonfransar hela tiden. Det gjorde skitont. Gick i alla fall tillbaka till jobbet som i en dimma men insåg att jag inte skulle kunna jobba då jag inte såg en endaste siffra eller bokstav på datorskärmen. Allt bara flöt ihop. Så jag fick gå hem. Lika bra det.

Men det var skönt att komma hem och bara ligga i soffan och vila.

Idag ska jag hänga med Camilla och bästaste bus-Theo. Får se vad vi hittar på. Tomas är i skogen så jag är helt ensam. Skönt då med vänner som ställer upp som sällskap!!

Igår var det min tur..

Igår var det min tur att ha vinlotteriet hemma hos mig. Trevligt as always! Jag bjöd på lövbiffsgratäng med ädelost och sen pasta till det. Till fikat hade jag bakat en limepaj. Som vanligt diskuterades alla livets stora frågor, så som bakterier och sjukdomar, kommande resor till Afrika och inredning! Så trevligt att ses.

Hejdå PS2

                    



Eftersom vi hade sjukt mycket räkningar den här månaden fick jag för mig att kränga några stuff som jag haft liggandes hemma och som aldrig används. Hey, lite extra pengar i kassan är ju inte helt fel. Därför la jag ut mitt Playstation 2 (slim) till försäljning på Blocket igår. Och det, mina vänner, dröjde inte många minuter förräns första samtalet kom, och sen har det ringt och ringt och ringt. Jag har knappt kunnat jobba idag. Nu var det en tjej här och köpte det. La ut det för 700. Folk har varit som galna det har varit 18 som har ringt, tre som messat och 24 mail!!!! Jag tror att jag var för billig, men skit samma!! Det var skönt att bli av med det!!

Sunday morning

Godmorgon! Igår var vi på födelsedagskalas hela dagen lång hos min bror i Växjö. Han fyllde nämligen 25 år i fredags. De bjöd på god mat (som i och för sig mamma lagat) och tårta. Var inte hemma förrän åtta så då fanns det inte så mycket mer att göra än att sätta sig i soffan och spana in Stjärnor på is. Vad roliga en del såg ut. Lite väl stela, men okej, jag fattar det. Det är inte lätt att kasa omkring på is och göra konster om man aldrig ens haft på sig skridskor innan.

Idag är jag uppe tidigt. Kan ändå inte sova. Det är skitkallt här hemma, och sen blåser det jättemycket ute. Nästan storm. Jag har tänkt mig en storstädning idag. Hur kul är det att spendera en söndag med att städa?? Men men, har inte så mycket val, ska nämligen ha en liten bjudning i veckan som kommer och då vill man ju såklart att det ska vara fint här hemma. Några av tjejerna har inte varit här än heller!!!

Jävla skit-irit!

Men vad är det här? Nu har jag fått tillbaka den där j***a ögonsjukdomen igen. Så irriterande. Ringde ögonmottagningen och fick en akuttid klockan 15 idag. Jag kom precis hem. Fick sitta där flera timmar bara för att få konstaterat att den har kommit tillbaka och jag ska ta ögondroppar varje timme tills det blir bättre och sen varannan timme tills återbesöket nästa fredag. Känns som att jag kan det här nu. Men farbror doktorn sa att det var bra att jag kom så pass tidigt innan det hunnit bryta ut helt för nu kommer det inte att göra såååå ont som det brukar göra. Typiskt är ordet.

Jag har en ny cykel

Vart har jag varit dom senaste dagarna? Kanske ute och cyklat på min sprillans nya cykel. En grön PILEN med 5 växlar. En riktig tantcykel. Hur härlig som helst!! Med en sadel som knarrar sådär härligt. Jag känner mig som en äkta tant när jag far fram på vägarna.

Vad har annars hänt då? Jo tack, det har varit ganska mycket på jobbet. Ett visst tv-program har inte gjort det hela enklare om man säger så. Men vad fan, jag gillar ju utmaningar och det kan man verkligen säga att det varit. Däremot har jag inte riktigt varit mig själv på kvällarna så jag har mest suttit vid tvn och glott, eller läst böcker skrivna av min nya stjärna Anna Jansson. Varför har jag inte upptäckt hennes böcker tidigare för? Det var först när TV4 började sända serien på tisdagkvällar som jag fick upp ögonen för hennes böcker!! Allltså inte så mycket tid framför datorn och bloggandet med andra ord. Men det blir så ibland!!

Till "min" bästa Natalie, ett personal message:
Natalie, jag saknar dig jättemycket!! Det gör alla här. Jag trodde absolut inte att det skulle kännas så deppigt och jobbigt som det gjorde. Jag saknar dig. Det gör vi alla här. Det kommer inte att bli sig likt utan dig. Jag gjorde fel på min timrapport... Ingen som kunde rätta, var tvungen att komma på det själv. Det skulle aldrig hänt om du var kvar ;)
  ♥

RSS 2.0