Söndag

Kvällen igår blev supermysig med god mat och mycket skratt och prat. Ett och annat glas vin och en cider slank åxå ner. Men det är ju som bekant inte varje dag (eller helg) som jag intar alkohol så jag tyckte att jag kunde unna mig det... Först satt vi på restaurangen ganska länge och sen gick vi vidare till ett annat ställe och tog en drink. En lyckad kväll helt enkelt.
Kom hem och var bara tvungen att slå på tvn och kolla text-tv för att se vem som vunnit Robinson och ser till min fasa att det var Ellenor!?! Men hallå! Hur mycket överlevare är hon egentligen? Man har ju inte ens lagt märke till henne på hela tiden och sen går hon och vinner allt på en röstningsomgång. Jag tyckte det var bättre när det var plankan som avgjorde..

Läser åxå (till min belåtenhet) att han Christian tydligen beter sig som ett svin. Hade vi väntat oss nått annat. Värre kändiswannabe som strävar efter 15 minutes of fame får man ju leta efter. Han är ju ett vrak, killen. Skilt sig från frugan har han åxå gjort tydligen. V.R.A.K.

Idag blir det mammafirande med middag hemma hos mamma, fika hos farmor och fika hos Tomas mamma senare i eftermiddag. Med andra ord är dagen fullbokad. Dock har vi redan hunnit med trädgårdsfix, plantera blommor jag köpte igår, cykla en tur, köpa mammablomster till våra kära mammor och äta en glass.

Ha en toppensöndag i solen!!

Shopping och tapaskväll

                             


Åh, hemma från min shoppingtur. Det blev en del saker inköpta. Bland annat en vit bh (mycket behövligt då mina vita inte är så vita längre. Varför ser de gamla och använda ut redan efter första tvätten??), sen köpte jag nytt nagellack. Det blev Mavalas i färgen Nice. Köpte även den nya Maybelline-mascaran Stilletto. Ni kommer garanterat att få läsa om jag tyckte den var bra eller dålig, men jag tänkte att man måste ju testa. Självklart blev det en fika i solen. Även om det blåser så är det varmt ute!

 Hann förbi Blomsterlandet och köpte nya blommor till mina utekrukor för penseérna såg inte alltför roliga ut nu. Ska plantera dem i morgon. Men hittade inget till lilla mor. Vad sjutton ska jag köpa? Får bli ett panik-köp imorgon istället. Och jag som alltid brukar tänkt ut nått så bra!

Nu måste jag snart hoppa i duschen och fixa i ordning mig för ikväll blir det tapasmiddag med några coola brudar på en restaurang inne i stan.

Stormvarning

Alla andra verkar ha skitfint väder. Förutom här. Okej, solen skiner från en klarblå himmel, men det blåser ju! Det blåser skitmycket. Varför?

I alla fall ska jag trotsa blåsen och bege mig till stan för en shoppingtur. Det var längesen nu. Inte för att jag har nått speciellt på listan men en liten Morsdags-prenset måste fixas.

Brödbak

Såå, vad håller jag då på med på min lediga dag? Jo jag bakar bröd. Satte degen för en timme sen, den jäser fortfarande och under tiden har jag slappat och läst en tidning. Precis som man ska göra när man är ledig. Känns lite som när jag pluggade och hade en ledig dag över, faktiskt. Det är ju inte varje vecka man är ledig tre dagar i rad! Oh yes. Imorgon blir det stadshäng med Camilla. Det känns som att det var ett år sen jag var på stan senast.

Okej, tillbaka till brödet. Jag bakar ett bröd som heter Fantastiska brödet som jag fick hemma hos Maria på en vinlotteribjudning. Hennes var supergoda och jag har försökt få till samma konsistens men inte lyckats tidigare. Nu fasen ska jag lyckas alltså!


Sena sms

Det är inte varje natt numera som man väcks av ett sent sms.. Inte när man passerat 25 och är sambo sen 100 år tillbaka. Men härom natten fick både jag och Tomas sms ungefär samtidigt. Tomas snarkade på som vanligt och rekflekterade inte ett dugg över att våra mobiler tjöt och höll på. Själv gick jag upp och kollade och det stod

"Hej, fan är du sugen på att fira mig när jag fylle år? Du kommer väl på min 20årsfest på min födelsedag?"

Hrm.. Jag ringde mamma dagen efter för att kolla detta. Fick prata med lillebror och det visade sig sen att han varit ute och festat och var lite på lyset och skickat detta sms till HELA sin telefonbok. Bör jag tillägga att min bror är en väldigt social och mobilmedveten person som skickar ungefär 3000 sms per månad...

Själv hade jag sett fram emot att fira vår födelsedag i all stillhet eftersom jag inte vill bli påmind om att fyller tvåa åtta. Men nu kommer jag få sitta där och fira den med Berg, Spiken, Calle Razz, Krille, Lunken, Einar och vad sjutton nu alla kompisar till Macce heter. Ja ni kan ju tänka er själv ett gäng killar på 20 år som ska fira födelsedag tillsammans med mormor, farmor, kusiner och annan släkt. Hahahaaa. Mamma och pappa fick panik och har begett sig till Tyskland idag. Ni kan ju gissa vad de köper där.

Men present är nu i alla fall inhandlad!


Presentinköp

Idag är jag ledig och förrut kikade solen fram, men nu har den gått i moln och det blåser supermycket. Och jag som såg fram emot en stund i solen! Känns som att man kan glömma det. Istället får jag röja lite här hemma. Sen ska jag se om jag ska åka iväg och fixa en födelsedagspresent till min bror. Vår födelsedag börjar närma sig! Och lillebror fyller 20 så det måste vara en speciell present!

Guess who´s back, back again....

Fick sticka från jobbet tidigare idag för mitt öga är helt rött. Igen. Och det gör ont som satan. F**k. Inga akuttider heller. Får gå upp tidigt imorgon och ringa. Som tur är har jag alltid droppar hemma så det var bara att sticka hem och ösa i och sen gå och lägga sig och vila. Så segt. Är det inte typiskt med att jag får ont i ögat PRECIIIIIIIIIIIIS när högkostnadskortet slutat gälla. Nu är det bara att börja betala igen. Näe, det är inget muntert här alls.

Kakaomonstret

                                         



Åh suck! Dubbelsuck. Att jag aldrig lär mig. Jag är inte 185 centimeter lång! Försökte nå ett paket quinoa i skafferiet utan min lilla pall. Och vad händer? Jo givetvis välter jag ut ett paket kakao över hela mig och hela golvet, bänken, fruktskålen och radion blir helt täckta med kakao. Så. Jävla. Typiskt. Bara att dra fram dammsugaren och suga upp alltihopa och hitta en ny outfit. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

sotning

                            




Godmorgon!

Här sitter jag på en ledig förmiddag och väntar på att en sotare ska komma och kolla på vår kakelugn. Jag har fått tydliga instruktioner av Tomas om vad jag ska säga om han frågar nått. Vi vet att det är en sten som har spruckit och vi ska liksom fixa den, det har bara inte blivit av ännu. Garanterat kommer vi att få klagomål... Jag minns när jag var liten och sotaren skulle komma hem till oss, då la mamma ut mattor och tidningar och allt på golvet bara för att han skulle gå genom hela huset och de brukar inte vara kända för att vara särskilt rena eller för den delen, ta av sig skorna. Jag har inte brytt mig om att göra det här nu för vi ska ju ändå lägga nytt golv i sommar. Jag får väl ta fram svabben om det blir smutsigt.

Efter min lediga förmiddag är det jobb och ikväll är det dax för maj månads vinlotteri. Ska bli himlans mysigt.

tiden går fort

                     



Tänker på dagens datum och inser att det är hela ett år sen min vän Cissi gick och gifte sig med sin Martin. Herregud. Ett helt år sen. Ibland fattar jag inte vad tiden tar vägen.

I alla fall, ett STORT grattis på 1-åriga bröllopsdagen!

med nål och tråd

            



Meh, vad hände här egentligen?? Jag som skrev att jag skulle gå ut och fixa i trädgården. Istället fastnade jag i traderaträsket och kom inte därifrån. Sen åkte dammsugaren fram, en maskin tvätt åkte på 40 grader i maskinen och ett par tights och en kofta som det på något oförklarligt sätt gått hål på lagades med nål och tråd. Shit, jag blev värsta hemmafrufixaren istället för att gå ut och greja. Aja, det funkar det med.

söndag

Godmorgon/förmiddag. Vad konstigt det blev i Robinson igår. Jag som trodde Erik B skulle vinna.

Idag ska jag återigen ha en trädgårdsdag och gräva ut för en liten sten"anläggning" som jag inte hunnit med tidigare. I eftermiddag ska jag på grillkväll med några på jobbet. Vi ska vara hemma hos en tjej som har en liten gård en bit utanför stan. Ska bli himlans mysigt att träffa alla arbetskamrater utanför jobbet.

Men nu, väcka Tomas och sen frukost!

jobb, magasin, chevapcici och tradera

Den här lördagen har tillbringats på jobbet. Men det var helt okej för det var inte alls särskilt fint väder idag. Efter jobbet blev det soffhäng och några glossiga magasin. Det var så länge sen jag unnade mig några tidningar så idag fick två stycken hänga med hem från affären. Kändes lite lagom lyxigt. Tomas kom hem från skogen för en stund sen. Skönt att han redan är hemma. Han var sjukt nöjd med, hade visst fått största gäddan i sjön på kroken (!). Härligt, tur bara att fisken inte hängde med hem. Jag är inte så förtjust i gäddor.

Ikväll blir det chevapcici i pita och näst sista avsnittet av Robinson (tror jag att det är va?).

Btw, jag har bjudit på två saker på tradera. En väska och ett par solbrillor. Nu är jag sjukt nervig över att nån annan ska bjuda över. Jag ska ha dessa grejer. Pappa betalar dessutom brillorna eftersom han hade sönder mina andra. Jag måste ha!!! Jag får väl sitta och bevaka hela natten gissar jag...


home alone

Vad händer ikväll? Jag är home alone eftersom T har några dagars ledigt och då finns inga andra alternativ än att dra till skogs. Så det var precis det han gjorde i morse. Stack iväg till skogen. Förhoppningsvis kommer han hem innan söndag men you never know...

Jag ska i alla fall ta hand om mig själv. Ha en mysig egenkväll i soffan och kanske helt ytligt måla mina naglar och fixa en sån där hemmaspa-kväll som alla tjejer skriver om i sina bloggar. Det är bara det att själv orkar jag liksom inte ta tag i allt på en och samma kväll utan det brukar bli mer utspritt.

Solsting

              


"Tiiiiingaling, när jag ser dig får jag kortslutning, när du dansar, älskling, du ger mig sooooolstingeling"

Årets sommarplåga eller vad? Jag tror på hit. Men så har jag ju alltid varit en sucker för slagdängor och låtar som sätter sig. Kanske därför arbetskamrater gett mig onda ögat när jag kommit och nynnat på denna.

fullt upp

Nähe, här ligger vi inte på latsidan trots att det är ledighetsdag. Jag har minsann städat (nästan) hela huset. Jag är kanske inte riktigt klar, men men, man måste ju ta paus med. Tomas har klippt gärset likt en golfgreen. Synd bara att det är mer mossa än gräs i vår matta... Tänk om man alltid kunde få en ledig dag mitt i veckan. Vad skönt det hade varit!!

R.I.P Edie...

                    




Igår. I soffan. Klockan cirka 21:30. Fan vad jag lipade. Jag är som värsta känslomonstret. Tur att Tomas snarkade i soffan bredvid och inte såg mig sitta och lipa över att Edie är död. Sorgligt, åh så sorgligt.

Imorgon - ledighetsdag för att Jesus valde att fara till himlen 40 dagar efter påsk. Och en ledighetsdag tackar man ju aldrig nej till.

Eurovisionfinalen och jordgubbsplantering

Jahapp... Det gick ju inte så bra för Malena igårkväll. Men visst var hon värd mer är 20e plats? Katastrof som vanligt. Trots att Eurovision-ledningen gjort sitt bästa för att spräcka balt-maffian lyckades de inte hela vägen fram. Men Alexander Rybak var en värdig vinnare. Och vilken utklassning sen. Glad 17e maj alla norrmän!!

Jag spenderade gårdagskvällen hemma hos vän Camilla med käk, poängsättning och mycket prat. Men jag lyckades hålla mig vaken hela finalen. Och tack gode gud att de bytt ut de kassa programledarna från semifinalerna. Det är nog fler än jag som varit tacksamma över det.

Idag har vi hållt på ute i trägården och grävt upp trädgårdslandet och planterat om jordgubbsplantor. Jag hoppas att de klarar sig, vi grävde upp dem, satte i lite vatten, körde över hela landet med en jordfräs och sen planterade om dem.

Nu kom Tomas hem från affären så nu ska vi dra igång grillen och sen käka lite.


Med en enkel tulipan...

                   

...på bemärkelsedan...

Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag. Ska bli himlans skoj. Tyvärr kan inte Tomas hänga på för han har blivit sjuk. Gissar på att jag har smittat honom med min envisa förkylning som satt i ett bra tag på mig med så han får stanna hemma och kurera sig ikväll medans jag går ensam på galej!!

Dagens (j***a) unga

Igår. Jag kommer cyklandes hem från jobbet. Cyklar igenom ett område där det bor.... lite gott och blandat. På cykelvägen jag cyklar på går det en annan cykelväg rakt över så det blir en korsning med fyra vägar. Jag ser långt framför mig att det står tre killar på mopeder och tittar bort på mig, när jag är nästan framme åker de iväg med en rivstart och stannar lite längre bort. Precis när jag är framme exploderar en smällare typ i mitt cykeldäck! Jag blev så jävla förbannad (och rädd). Och ungjävlarna bara skrattade. Jag pekade finger och skrek efter dem för jag med mitt temperament blev ju sålkart skitsur!!! Jävla idioter. Jävla snorungar. Jävla pack.

Hur kan man kasta sten på djur?

                    


Dagens irriterande nr 2:

Men vad är det jag hör på radion? Ett gäng snorungar i huvudstaden har kastat sten på cirkusdjur. Varför gör man detta? När polisen kom dit fick de nästan inte stopp på ungarna och efter en timme var de igång igen. Jag fattar inte hur man kan göra så mot några osyldiga djur. Okej att cirkusdjur kanske inte alltid mår så bra, men de mår definitivt inte bättre av stenkastning från några idiotiska ungar. Var är föräldrarna? Eftersom de talar om barn på nyheterna kan de ju inte vara så gamla? Hade de varit i tonåren hade de väl sagt ungdomar? Man blir förbannad alltså. (och alla som känner mig vet att jag definitivt inte är någon djurvän. Jag gillar inte ens djur. Men sånt här gör mig ändå förbannad)

Vilken härlig start på dagen. Först irritera sig hela natten på två inkompetena ryska "programledare" och sen stenkastning på djur. Nä, nu sticker jag till jobbet.

Semifinalen

                     


Yes, Malena gick vidare igår (stavar hon Marlena eller Malena??). Det kanske gick hem i stugorna i alla fall, operapop! Men sen måste jag klaga lite. Var det inte världens sämsta programledare?? De gapade och skrek. De talade sämre engelska än min 75-åriga farmor. Den manliga programledaren höll på och pussa på tjejen HELA TIDEN. Sen när de skulle trycka på den där knappen för att få fram resultatet började de fjanta sig nått om att hon skulle gå som en modell eller vad det var. Var dessa två de bästa programledarna Ryssland kunde skaka fram? Isåfall känns inte hoppet stort för att det ska bli en lyckad show på lördag... Vilka bottennapp...

Och pausunderhållningen sen, ett gäng militärer som såg ut att höra hemma i Gorbatjovs regering. Vad var det liksom? Och så klagar de på att vi drev med Ryssarna i Tingeling? De drev ju med sig själva igår inför hela Europa. Rysslands militärkör och Tatú. Vilken härlig kombination!!!

Heja, heja, heja!!

                     


För Marlena till finalen!! Ni kollar väl ikväll? Jag ska hålla alla tummar jag äger och har på att Marlena kommer vidare till lördagens final! Är det kitch och opera som kommer gå hem hos balt-maffian? Man kan ju alltid hoppas.

Gräsklippning

                        


Jösses alltså. Ni kan kalla mig trädgårdsmästaren nu. Gick ut och klippte hela gräsmattan efter att ha klagat lite på Tomas som inte tagit tag i det projektet. "Nej, det kan vänta några dagar till." Nej, det kan det inte. Och vad gör man då? Jo man tar tag i det själv. Sagt och gjort, ut och drog den tunga klipparen över hela mattan. Ska bli skönt när vi får fler land och inte så mycket gräs överallt. Eller ska jag skriva mossa? Vår gräsmatta är väl mer en mossmatta för tillfället men den är snart ett minne blott.

Tisdag

Och bloggandet försvann hela helgen.

I lördags var jag med mamma och åkte runt på olika plantskolor för att shoppa växter och träd till min vår trädgård. Det blev rosenbuskar, lite blandade perenner och en japansk dvärgpil. Sen drog min trädgårdsintresserade mamma med mig till Ängsbacken. Jag trodde att jag dog och hamnat i himlen. Så vill jag åxå ha det. Så mycket fint, så mycket jag vill ha. Men man kan inte köpa allt. Jag köpte vita pelargoner och nån annan vit blomma som jag inte minns namnet på. Mamma handlade åxå en del, trots att hennes trädgård är fulländad för länge sen. Det är en trädgård to die for om man säger så. Min är bara på en liten liten frammarsch.

Drog med Tomas ut för att kantgräva landen och motvilligt höll han med om att det ser betydligt mer fräscht ut om man har kanthuggt landen.

I söndags jobbade jag ett par timmar, sen kom mamma och hjälpte mig plantera och fixa med växterna. Mamma hade med sig ännu mer plantor från sin trädgård som vi åxå satte ner. Det blev väldigt fint. Nu ska de bara växa upp med.

Idag är jag ledig och har fixat och grejat lite hemma och blekt min utväxt. Fasen vad fort det går, det känns som att det inte alls var länge sen jag gjorde det, men ska man vara blond så ska man.

Prosit

                        



Vad händer ikväll? Jag tippar på en lugn hemmakväll, lite gott att äta och Berg flyttar in på TVn. Tomas är och spelar frisbee-golf (av alla konstiga sporter det finns i hela världen) så jag kommer förmodligen spendera kvällen by myself. Men det gör inget. Dessutom har jag blivit snorförkyld. Antingen så är det en liten krabat som smittat mig eller så är det sjukt mycket pollen ute. Det kliar lite i ögonen med. Har suttit och nyst och snorat hela dagen på jobbet. Inte så fräscht med andra ord.

Vem har snott min man?

Ringer T för att kolla om han kan ha käket klart tills jag kommer hem. "Javisst, inga problem. Det fixar jag!" Va?? Vad är detta? Inget ;
"nej",
 inget "jag måste fixa det och det och det", inget
"neeeej du kan fixa det", eller
"åååååhhh du e så duktig så du kan fixa det, puss puss".

Vem är du som har kommit och rövat bort min man? Vem är du som intagit hans kropp? Jag fattar ingenting men än så länge är jag skitnöjd.

Glädje

                   


Guess what?? Igår trodde jag inte mina ögon men jag fick blommor av Tomas. Och världens finaste kort. Det händer minsann inte varje dag. Inte varje år heller för den delen. Desto större anledning att bli lite extra glad för det. Det fälldes till och med en tår för det fina kortet. Tack ♥. Utan dig är jag ingenting...

....men jag är väldigt bra på att kackla...

                                                




Har ni varit inne på birthday.se nån gång och kollat när arbetskollegor, kändisar eller grannen är född? Har ni då sett om man kollar på den specifika informationen att man kan se info om kinesisk astrologi.

Titta här, this is me, jag är en tupp och specifika egenskaper för en tupp är metodisk, stolt, uppriktig och effektiv. Googlade tuppens år och fick fram mer info: 

 
Tuppen försöker förena egennytta med allmännytta. Som chef kan tuppen verka mycket krävande men har sina anställdas goda vilja i detta då tuppen är en god ledare som får saker gjorda. Ofta kan tuppen uppfattas som mycket oseriös (!?), eftersom han/hon ofta klär sig pråligt och överdådigt. Detta är dock en fasad som tuppen gömmer sig bakom för att testa andra människors lojalitet.

Tuppar vill att deras prestationer ska uppskattas, men allra viktigast för en tupp är att de tjänar på allt arbete de lägger ner. När det går bra för en Tupp skryter han/hon ständigt om det. Tuppar lever gott på sitt stora självförtroende och sin vilja att vinna. Tuppar är bäst på humör under sena kvällar när de kan se fram emot en god vila innan de trumpetar ut början på en ny dag.


Haha! Lite av detta stämmer verkligen in, men att jag skulle klä mig pråligt och överdådigt håller jag verkligen inte med om.

Men det är nått speciellt med mig och fåglar. För ett tag sedan sa en arbets"kamrat" att hon tycker att jag liknar en duva... Jag fattade ingenting. Varför liknar hon mig vid en duva? Känns som att det är för att om man vill trycka ner en människa kan man säga så till någon för att få den personen osäker och känna sig dum. Tyvärr biter inte sånt på mig så när jag kom till jobbet för ett tag sen och hon sa "hej min lilla duva" glodde jag bara lite och sa "nej jag tror inte det" och gick vidare. Jag tror hon vet vad jag tycker om sånt här. Förstår ni vart jag vill komma. Det finns liksom de på alla arbetsplatser som försöker att göra sig roliga på andras bekostnad eller få andra att känna sig osäkra för att själva få vinning på det.

Oh what a weekend

Här har det verkligen varit fullt upp.


                    
I torsdags, efter att jag bråkat med den där parkeringsmänniskan så hade vi valborgsgrill hemma hos oss. Jag fixade tillbehören och gästerna hade med sig eget kött. Jag gjorde två olika potatissallader, foccacia, sallad och örtsås till köttet och bakade citronpaj till kaffet. Det blev en lyckad kväll med många vänner, lekar med barn och gos med nyfödd! Ingen eld dock, för det rådde eldningsförbud i hela södra Sverige typ.

I fredags jobbade jag några timmar. Efter det åkte jag hem och satte mig i solen och glassade lite. Man måste ju försöka bygga upp brännan lite. På eftermiddagen kom Tomas syster och hennes man till oss. Vi käkade. Grillade även denna kväll. Testade för första gången att grilla fläskytterfilé. Det blev helt ok och kändes som att det var lite mer saftigt än fläskfilé att grilla. Till det gjorde jag potatisgratäng och till kaffet fikade vi på Ben & Jerry-glass som Tomas syster hade med sig. Jag misstänker starkt att en av anledningarna till besöket var påtryckningar om ett eventuellt bröllop mellan mig och Tomas. Vi får väl se vad som sker. ;-) Tomas såg likblek ut av allt giftassnack och när jag la fram budgeten för pappa i lördags satte han tårtan i halsen och senmumlade han nått om att han ville se en förlovning först. Jag sa att han kunde ju sälja en av sina motorcyklar men det verkade inte vara ett alternativ... Näe, jag förblir nog ogift och får leva i synd tills jag dör. Nått bröllop verkar det inte bli..

                             

I lördags åkte Tomas och jag till IKEA för att spana dammsugare. Vi fick info från Tomas syster att de hade en bra från Electrolux där. Men den hade några rosa detaljer så Tomas sparkade bakut och vägrade köpa den. Påstod att om vi köpte den så skulle han vägra att dammsuga. Jag skulle få sköta all städning osv osv. Hittade tillslut en med gröna detaljer så den köpte vi till sommarstugan då det behövdes en ny där med. Själv får jag väl önska mig en när jag fyller år. (om exakt 33 dagar). Skyndade oss hem och jag fick några timmar i solen och lyckades till och med bränna mig och få en snygg kant efter linnet jag hade på mig.

På eftermiddagen var vi på kalas hos min farmor som fyllde 75 år. Hela tjocka släkten samlad på ett och samma ställe och så farmors goda mat. Egenhändigt varmrökt lax som farfar hade fixat. Så gott.

I söndags var vi i sommarstugan på Öland och fixade lite. Jag lekte mest med en liten sjuk kille som var påväg eller precis hade fått vattenkoppor. Jag övade lite gåträning med honom, tog upp honom i famnen och då slockande han. Så mysigt så. Självklart blev det lite fotboll med en av de stora tvillingarna med. Tänk att de redan är 5 år!!!

Kom hem på eftermiddagen och däckade i soffan framför repriserna av Ugly Betty och Desperate Housewives som jag missade tidigare i veckan. Tomas tyckte väl att jag var lagom trevligt sällskap men men. Ibland orkar man liksom inte mer än så.

Vart får man stå då?

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag råkade i meningsskiljaktigheter med en vilt främmande människa!! Jag känner knappt igen mig själv men på nått sätt blev jag så jäkla förbannad. Jag skulle parkera vid ICA-butiken i vårt närområde bara för att springa in och handla några grejer. Det var ganska fullt på parkeringen men jag lyckas hitta en ledig plats. När jag gått ur bilen, låst och är påväg till butiken så:

Surgubbe: Du kan inte stå där!

Jag: Va?

Surgubbe: Ja alltså du får inte parkera där för jag måste kunna köra rakt fram!

Jag: Men det är ju en parkeringsruta?

Surgubbe: Ja, men jag måste få köra rakt fram!

Jag: Men du kan väl backa?!?!?!!!

Surgubbe: Nej, alla kan faktiskt inte backa bla bla bla bla bla. Du får flytta din bil!

Jag: OM DET ÄR SÅ ATT DU INTE KAN BACKA KANSKE DU INTE SKULLE HA KÖRKORT ALLS ELLER SÅ FÅR DU VÄL SKAFFA PARKERINGSKORT FÖR HANDIKAPP-PLATS. Jag kommer inte flytta på mig!!!!!!

Sen stövlade jag in i butiken riktigt upprörd och förbannad och ilsk. Jag kände inte igen mig själv. Men jag tänkte bara vad fan ger den här tjurgubben rätt i att bestämma vart andra får parkera på parkeringen som nån jävla parkeringshitler bara för att han inte kan backa? Nä fy, jag blir förbannad bara jag tänker på det.

RSS 2.0