Jämställdhet. Not.

Kommer hem i en farande fläng på cykeln till en fortsatt omunter sambo som ligger lite på soffan och "läser tidningen". Hrm.. väldigt munter syn!! Sätter igång med maten fort som fan för att jag är vrålhungrig... När vi har ätit upp kommer diskussionen:

Jag: Tack för maten. Är du gullig och plockar undan här nu jag har lite grejer som jag måste fixa med..?? (bland annat städa upp vårt gemensamma bagage från sommarstugan som stått i hallen sen vi kom hem igår, fastän att Tomas varit hemma en och en halv timme tidigare från jobbet än mig idag...)

Tomas: Inte nu. Sen. Jag måste se Simpsons, det börjar nu...

Jag: Meh!! Ska det här bara stå då eller??

Tomas: Jag gör det sen...

Säkert!!! Och som den idiot man är så städar jag såklart undan i köket eftersom jag HATAR när det inte blir gjort direkt efter att man ätit. Tycker att det ser skitäckligt ut med gammal rutten disk på bänken. Dessutom är vårat kök inte det största, så det syns väldigt lätt när det inte är städat... Fy fan. Varför kan jag aldrig lära mig?? Varför kan jag bara inte låta skiten stå tills det blir gjort?? Nån gång måste väl en karl åxå kunna se att det behövs diska i ett hushåll?? Men men.. Jag väntar med spänning, för som Tomas har sagt "det är inget kul att städa och hålla på i en lägenhet, men när vi får hus, då, då kommer jag åxå att hjälpa till med att dammsuga". Ja men tack så hemskt mycket! Vi får väl se hur det blir med det, för när vi flyttar till hus är det väl nått staket som behövs målas eller nån jäkla gräsmatta som behövs klippas eller nån ved som måste huggas och då finns det ju såklart ingen tid över för lite simpelt hushållsarbete då heller...........

Kommentarer
Postat av: Tomas

Nu ljuger du ju jag hjälpte
visst till =)

2007-08-06 @ 20:47:39
Postat av: Åsa

Ehhh...Låt mig tänka... Ehh.. NEJ! Det gjorde du inte!! Och sluta läs min blogg!!!

2007-08-07 @ 09:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0