Lugnt och skönt

                         image439

Nu är jag hemma igen efter en heldag på stan. Hittade en svart kjol från Vila, en av Cosmopolitans favvisar som finns i Vilabutikerna just nu. Köpte även en svart klänning från Indiska (!), inte varje dag jag handlar där minsann!! Men den var supersöt så den fick följa med hem, endast 199 riksdaler. Köpte även lite ljus och pynt som jag ska ha när jag fixar adventsmysigt här hemma. Var och lunchade med JennyG och sen mötte vi upp Cicci för en fika nu i eftermiddag. Så mysigt att bara sitta och prata alla tre. Cicci drack ett glögg-thé som luktade såååå gott. Synd att man inte gillar thé.... Själv drack jag kaffe...

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Ska hämta ner mina pynt-lådor från vinden och se fall jag hittar nått kul som jag har glömt att jag köpt... Sen blir det ju såklart Idol åxå. Vem åker ut ikväll????

Mysdag

Godmorgon. Idag är det så äntligen min lediga dag!!! Ska mest göra roliga saker idag, inga måsten. Bara ett par trista grejer nu på förmiddagen, sen ska jag in till stan för att vara smakråd åt JennyG som ska köpa en kvällsoutfit. I eftermiddag blir det fika med Cicci. Ska bli så mysigt!!

En trevlig kväll

Idag är jag verkligen lite trött och sliten. Jag är inte så van att vara ute och hänga med mina arbetskamrater en vanli onsdagkväll när det är jobb igen dan efter klockan 8. Så jag har minst sagt varit lite seg idag, men det var hur trevligt som helst igår. God mat och trevligt sällskap = en mycket lyckad kväll!! Verkligen kul att träffa sina arbetskamrater utanför jobbet, det blir en helt annan stämning då!!

Ikväll ska jag bara slappa, tror jag. Eller så ska jag röja lite här hemma, det behövs med. Fast det lutar grymt mycket åt slapparhållet faktiskt...

Tapas-onsdag

                                image438
 
Åhhh vad tiden går fort. Jag kan knappt fatta det.. På söndag är det första advent!!

Ikväll ska jag ut och käka tapas med några av de "äldre" tjejerna på jobbet. Det är vi som är över 25 som ska gå ut och käka. Annars är det ju många yngre på mitt jobb med. Jag tror att vi blir runt 10 i alla fall. Hoppas inte på att det blir så sent, för utbildningen fortsätter i morgon klockan 8.00. Den här veckan har i alla fall gått hur fort som helst, men jag tror det har att göra med att vi har kursen och det är så himla varierat hela tiden.

Ni kan kalla mig teknikprinsessan

I dag fick jag en spännande överraskning på jobbet; jag ska gå en ny teknikutbildning som började idag. Kul.. Nu kommer jag bli en värsting på tekniska grejer så om det är någon som någonsin har ett tekniskt problem, ring mig så kommer jag att lösa det. Ska bli grymt kul. Det är så roligt att få imponera på det manliga könet sedan, med mina grymma tekniksaker som jag kan. En vanlig dag på jobbet..

Jag: Välkommen till --------------------- ni pratar med Åsa!!!!

Kund (vanligen man 50+ som vägrar erkänna för en brud att han inte vet hur man gör en kanalsökning på sin box): Ja, ehhh... alltså...ehh....Jag skulle till teknisk support.. Har jag verkligen kommit dig nu??

Jag: Ja det stämmer!!!

Eller den här:

Jag: Välkommen till -------------------- ni pratar med Åsa!!!!

Kund: Alltså, då har jag nog kommit fel, jag skulle till teknisk support, kan du koppla mig dit???

Fy fan, jag är så trött på det. Inte för att jag inte kunnat tekniken innan, jag har ju gått utbildning en gång, men det ska bli skönt att bli lite mer säker och få reda på ännu mer, man måste ju ständigt uppdatera sig för att hänga med.

Restylane-läpparna is back...

                              image437

För några år sen hade jag problem med allergi. Denna allergi gjorde att mina läppar svullnade upp och blev som restylane-läppar, helt spända och plutvänliga. Det kan ju tyckas helt okej och det inte är för att det gör så satans ont. Det spänner och läpparna är helt torra. Och nu, till min fasa har det hänt igen, kände symptomen lite igår på jobbet och nu när jag vaknade hade det hänt. Igen. De som kommer att jobba med mig idag kommer kanske att fundera på vad jag hade för mig i morgon. För min del blir det mest att fokusera på att smörja, smörja, smörja så att jag får ner svullnaden....

Big lips till er alla. Idag sitter jag på jobbet. Hela dagen!!!!

tröttsamt

Åhh vad seg jag är idag. Vaknade inatt av att en fullgubbe tryckte sig emot mig och frågade om jag ville ligga med en lagom sluddrig och hes röst. Vid halvtretiden ungefär.. Ehhh låt mig tänka lite... Det stinker sprit och jag är skittrött, I don´t think so!!! Ja alltså med fullgubben menar jag min lilla älskling. Till slut tystnade han och somnade. Skönt! Det gjorde jag med... Jag undrar hur stackarn mår idag, han fick gå upp skittidigt för att åka med sin pappa till gården..

Själv ska jag jobba idag och känner mig sådär lagom motiverad. Sist jag jobbade helg var jag helt knäckt. Vi var bara två på teknikavdelningen och det var kaos. Jag hoppas verkligen att det inte upprepar sig.

Jag + Harry = sant

                                      image436



Och just det, nu är den inhandlad. Säg goodbye till socialt liv om kvällarna tills den är utläst! Ja alltså, jag har köpt den på svenska. Orkade inte med att läsa den engelska versionen när den kom i somras. Har väntat ända tills nu för att få se hur det går för Harry. Hoppas att det inte är han som dör....

Jag har haft en mysig eftermiddag

Åhh!! Nu är jag hemma efter en fika på stan med bästa Camilla och Theo. Nu kan han nästan säga Åsa!!!! *glad* Hittade en klänning på HM i svart och grått som jag köpte. Inser att det kommer att finnas många tillfällen under december då jag kommer att kunna använda den. Många grejer inbokade!! Köpte även Max Factors Miracle Touch, har hört mycket om den och känner att jag måste prova, normalt har jag foundation från Makeupstore. Nån som har provat Miracle Touch? Vad tyckte du/ni?

                                   image435


Har varit på Ica och storhandlat med!! Välbehövligt insåg jag när Tomas själv traskade iväg till Ica nära för att inhandla mjölk och påläggskinka, det brukar inte inträffa så ofta annars!! Mycket folk på Ica, fy fasen, som vanligt en fredagkväll!!

Ikväll kommer Jenny G på besök, vi ska käka och kolla på Idol. Tomas är på "firmafest" aka "sup-dig-så-full-attdu-spyr-på-tapeten-i-sovrummet-fest" - jag hatar när Tomas är på fest med jobbet. Det kan bara gå åt ett håll, och det hållet är botten upp..

"hela dan får hon arbeta, hon får jobba, hon får...."

                       image434


Idag är min lediga dag, eftersom jag jobbar hela helgen. Och idag ska jag (som vanligt när jag är ledig) städa vår lägenhet. Jag har redan tagit itu med att flytta bokhyllorna och vitrinskåpet för att göra plats åt bordet jag köpte på IKEA för ett tag sen. Jag har verkligen inte orkat det förrän nu, och jag lovar, det var riktigt riktigt jobbigt att göra det. Först ta bort alla böcker, glas, vaser och tallrikar, skjuta skåpen och hyllorna 20 centimeter och sen i med allt igen.... Och nu såg jag precis att jag måste flytta två tavlor med, som inte längre sitter i mitten. Typiskt. Okej, back to städworket. Det ska rengöras ordentligt!!!

Ledighet

Inte trodde jag att det skulle vara så enkelt. Jag trodde att det skulle bli strider och slagsmål. Kamper och ovänskap. Men det hela gick mest obemärkt förbi.. Julschemat har kommit till vår kännedom nu!! Och vet ni vad? Jag är ledig 22, 23, 24, 25 och 26 december, sen jobbar jag 27 och 28 och är ledig 29, 30 och 31!! Helt otroligt, det trodde jag aldrig. Det var till och med ett par tjejer som mailade ut och skrev att de ville jobba jul, så om någon ville byta var det helt okej. Dock förstod jag att det var många med "annan härkomst och religion" som ställt upp och jobbar jul så att vi andra som har det som tradition ska kunna fira! Tack till er!! Idag är jag glad!

Hoppas han hittar den rätta

               image432


Det har väl inte undgått någon att Fredrik i Bonde söker fru är min lilla favvorit?? Gud, när jag kollade på programmet igår visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Jag tycker lite synd om honom. Jag menar, han har ju liksom inte haft nån "riktig" tjej nån gång så det är väl inte så lätt för honom att veta hur han ska bete sig.... Jag tyckte så synd om honom när han satt där och inte hade långt till tårarna... Sen skrattade jag så jag tjöt när jag såg att han satt och läste en artikel om att "ragga rätt". Stackars, hoppas verkligen att han hittar en tjej!!!

JuLsChEmA

                             image431


Jaha mina vänner, idag är verkligen en stor dag!!! Eller ja, stor och stor, men den ska i alla fall bli spännande. Idag har vi nämligen blivit lovade vårt julschema. Vi kommer att ha öppet hela julen och det är ju ganska bra om man får veta hur man jobbar. Först blev vi lovade schemat i mitten av oktober, sen slutet av oktober, sen början av november, sen skulle vi fått det i fredags och nu ska vi alltså få det idag. Får se hur det blir med det, men det känns som att det inte går att hålla på det så mycket längre, alla vill veta hur de jobbar. Särskilt jobbigt är det för dem som inte har sin familj i den här stan utan kanske planerat att åka hem över julen... Vi får se hur det blir. Antar att jag med min vanliga tur får jobba både jul och nyår......

Thats what friends are for!!!

            Lina!!! Jag älskar dig om du fixar skorna till mig!!!

jag saknar er!!!

                               



I söndags innan vi skulle åka från Göteborg ville jag snabbt springa in och köpa ett par pumps. De var i exakt samma färg som min lila kjol som är påväg hem från HMs nätshop och hade passat skitbra att ha på mammas fest om några veckor. Alternativet hade varit att köpa dom i svart, jag hade inte riktigt bestämt mig. Men tyvärr hade jag mitt köpstopp med mig, i form av Tomas. JAG FICK INTE KÖPA DOM FÖR HONOM!! Herregud, ett par skor för 180 spänn gör väl ingen skillnad?? Men han förböjd mig!! Kan ni fatta, han förbjöd mig att köpa dem. Jag tjurade såklart skitmycket, och hur jag än försökt har jag fan inte kommit över skorna än och idag är det faktiskt tisdag. Det som är så himla surt är att det inte finns nån Dinsko-butik i den här stan. Än. Det är typ den enda affären som valt att inte etablera sig här. Herregud, jag menar de har en butik i Oskarshamn och det är ju typ världens ände, men inte här!!!! Jag saknar er, skorna. Jag ska aldrig glömma er!!

Tekniktrassel

                                 

Åhh vad jag inte tycker om när det är tekniskt strul på olika hemsidor!! Just nu funkar det inte att gå in på HMs hemsida. Jag blir galen. Skulle ju kolla om mitt lilla paket är påväg. Hur ska jag nu kunna göra det?? Först stod det att den skulle komma igång 10:15 så jag väntade å väntade å väntade men inget hände, och nu stod det att den skulle komma igång 11:15, men inget hände nu heller. Åhhh...grrr.....

En match mindre, 2584 kvar...

Ny dag - seg jag. Igår körde det ihop sig rejält på jobbet, om man säger så. Tyvärr hade en bildväxlare gått sönder på C+ så matchen mellan Djurgården - HV71 i hockey blev sådär, lite hackig och det mesta föll faktiskt bort. Och vad händer då?? Jo cirka 3 miljoner djurgårdare och HV71are kastar sig på telefonen och ringer för att skälla ut moi. Ja alltså kanske inte mig personligen, men eftersom det är jag som svarar i andra änden är det jag som får ta skiten... Ett tag ville jag bara typ skrika: "MEN FÖR I HELVETE, DET ÄR BARA EN HOCKEYMETCH, DET ÄR VÄL FAN INGEN SOM HAR DÖTT HELLER!!! TAGGA NER". Men, det gjorde jag INTE. Då hade jag nog varit av med jobbet nu.. Men fan alltså, det jag inte fattar är att folk kan bli så upprörda för EN match. Det spelas ju 100 hockeymatcher per dag ända fram till maj typ.. Aja.. Det är ju bara jag som inte fattar för att jag inte är intresserad...

Nu är jag hemma igen

Nu är vi hemma igen efter vår Göteborghelg.. Eller ja, vi kom ju hem igår, även om det var mycket senare än planerat!!! Jag fattar inte vad det är för fel på mig + tåg, det kommer liksom aldrig i tid.

I fredags när vi kom fram bjöds vi på middag. Mysigt. Blev lite teckningsritande med. Alla var ganska trötta i fredags så det blev sängen ganska tidigt. Som vanligt på fredagkvällar. Vi började titta på en film, men det var ingen som orkade se klart...

I lördags var vi uppe och påväg in till stan redan halvtio, jag och Helena. Killarna fick hitta på vad de ville och det blev Biltema. Såklart!! Men vi stack in till stan och gick runt i affärer. Mest inredningsbutiker. Åhhhh vad mycket fint det finns!! Köpte en ny adventsljusstake att ha på bordet (en sånn med fyra ljus ni vet, som man tänder varje söndag...), köpte en lite större tomte, ett fat som jag tänkte göra ett litet arrangemang på och ställa på nya bordet + lite annat smått och gott. Och vet ni vad?? Jag köpte inte ett enda klädesplagg. Det är helt otroligt!! Inte ett enda. Jag är mycket imponerad!!!!! Efter att vi shoppat en stund gick vi på ett mysigt kafé, jag tror det hette Steinberger och Nyberg. De hade världens dessertbuffé som man fick välja och vraka ifrån efter att ha ätit upp sin sallad. Det var ju ändå lördag, så jag smakade....och de var hur goda som helst!!!!

Vid halvtre mötte vi upp killarna utanför Liseberg för att gå på Lisebergs julmarknad. Jag fick min beskärda del av karusellåkande då jag åkte både farfars bilar, ponnykarusellen och Lilla lots-karusellen med tvillingarna. De verkar gilla karuseller lika mycket som jag. Tomas var lite mer reserverad. Han gillar inte sånt som snurrar, och det gör ju de flesta karuseller... Eller så kan det ha varit för att Tomas frös jättemycket om händerna. Han hade inte tagit med några vantar till Liseberg. Jag fick tvinga honom att köpa ett par nya inne på området. Annars hade hela kvällen blivit trist, det värsta som finns är ju att frysa!!

När vi kom hem från Liseberg var vi alla supertrötta. Helena och jag som vandrat runt en hel dag på stan. Jag hade väl kanske inte de mest lämpliga skorna, och det straffar sig än kan jag tala om....

I går var vi på en lekplats och lekte med tvillingarna. Blev bjudna på jättegod mat. (det var supergott, tack helena och henrik).

Sen började resan from hell hem till Kalmar!! Fy alltså. Jag och tåg är nog otursförföljda. Det började bra med buss till centralen, där stannade vi till en stund för att köpa dricka och varsin macka att ha på tåget. Sen gick vi och satte oss på våra platser. Tåget fylldes på fort. Massor med folk i gångarna. Det visade sig att det fattades en hel vagn!! Alla de som skulle sitta i vagn tre fick stå i gångarna!! Det var supertrångt. Och framför Tomas och mig satt två damer i 50-årsåldern som vart på raggaresa till götet. De hamnade med ett annat gäng och satt och stötte på två män som hade sina fruar med sig, hela resan och fruarna såg allt annat än nöjda ut. Mest led jag över kommentarerna från den ena bruden som hela tiden pikade sin vännina om att hon inte kommit hem till hotellet på hela natten utan haft bortamatch. Bara en stund innan hade hon suttit och berättat om sin man och sina barn. Fy fan, man mår ju illa. I alla fall, vi fick sitta och lyssna på dessa vedervärdiga människor ända tills vi skulle av i Alvesta. Där kom vi inte mycket längre. Nått smartas hade lagt sig på spåret.. En "olycka". Varför alltid när jag ska åka tåg?? Det var likadant förra gången!! Efter att SJ diskuterat fram och tillbaka skitlänge bestämdes det att vi skulle få buss till Växjö och stiga på ett nytt tåg där. Fick sitta och trängas på en vanlig linjebuss med allt bagage.. Tillslut kom vi i alla fall på tåget och när vi kom till Kalmar var det inte tal om annat än en taxi, så jag trängde mig fram och haffade en ganska snabbt till Tomas och mig. Vi skulle vart hemma vid typ 9, men var hemma vid 11 istället.



Trevlig helg!!

Nu är min väska färdigpackad. Sitter och väntar på att Tomas ska komma hem från jobbet. Han jobbar halvdag idag! Själv lyxade jag till det och tog ledigt HELA dagen! Så skönt! Ska försöka övertala Tomas att vi ska ta bussen till tågstationen så att jag slipper gå hela vägen och släpa på min lilla resväska. Känner på mig att det kommer att bli svårt, Tomas är mer av en gåmänniska än en bussmänniska!!


   Ha en underbart fin helg!! Vi hörs på måndag när jag åter är tillbaka i stan!!!!!

packning pågår

                                 


Just nu håller jag på att packa för vid klockan 13 sitter Tomas och jag på tåget påväg mot Göteborg!! Åhhh vad jag längtar!!

Min packning går sådär. Först tänkte jag bara ta en liten weekendbag. Men sen kom jag på att vi ska gå på stan + Lisebergs julmarknad i morgon, och känner jag mig själv rätt så kommer jag att handla ett par grejer en hel del, så därför var jag nyss uppe på vinden och drog fram en lite mindre resväska på hjul. Även om den inte blir full med packning när vi åker till Göteborg, lär den vara full av packning när vi åker därifrån på söndag, så därför har jag beslutat mig för resväskan. Den är lite lättare att hantera än en weekendbag, handväska, och 1000 kassar!!!

Mammas stora fest

Om några veckor fyller min mamma jämt. Ja ganska mycket jämt hon fyller 5 och en 0. Det blir stor fest med inhyrd kock och band. Har inte riktigt planerat min outfit till denna högtid, men så igår var jag inne en sväng på HMs hemsida, vad mycket fina festkläder de har fått där!!! Fick en katalog hem i brevlådan häromdagen med jättemycket snyggt, därför var jag bara tvungen att gå in och spana lite. Dessa grejer klickade jag hem:


                                                        

Denna kjolen och toppen tänker jag eventuellt ha, måste bara hitta nått fint att ha över toppen och sen ett par bra skor att ha till.


Klickade samtidigt hem två till toppar:

                                                          

Den sista toppen kostade endast 29:50. Gissar på att det inte är nån höjdarkvalité, samt att ungefär hälften av Sveriges tjejer kommer att äga den, men strunt samma om den inte är fin, den var billig...

Frostigt

image420

I natt var det väldigt kallt i vårt sovrum. Närmare bestämt 16.9 grader. Det är inte okej. Jag höll på att frysa ihjäl. Fick lägga över mig en extra fleecefilt på täcket. Varken jag eller Tomas orkade gå up och höja elementet. Varför kan man fråga sig nu när jag sitter här med stelfrusna fingrar. Hur lång tid ska det ta innan jag tinar?? Antagligen hela dagen.....

Love is in the air

           image419


Har nyss spanat in Bonde söker fru. Åhhh!! Ibland vill jag bara gömma mig bakom en kudde eller nått. Guuud vad jag skäms åt pojkarna. Särskilt åt Fredrik. Men jag hoppas verkligen att han får sin Sofia, och att Sofia verkligen är där för att hon gillar honom och inte bara för att hon vill vara med i TV. Han är på nått sätt värd en bra och gullig tjej tycker jag. Att han är blyg kan väl inte han rå för????

Händelselöst liv

Alltså, den här veckan har verkligen varit mycket händelserik. Not. Det har fan inte hänt nånting. Förutom att jag ringt fram och tillbaka 100 gånger för att styra upp ett litet grannbråk + att jag har jobbat. Det är det ända som har hänt. Och sen internet spärrades på jobbet så känns dagarna liiiiiite längre. Det finns noll chans till att blogga dagtid, även om jag inte gjorde det på arbetstid förut utan när jag hade rast. Det var några som blev väldigt upprörda på jobbet, menade att de spärrat av vår frihet och liknande, men jag fattar dem, om folk inte kan sköta sina jobb bara för att de hänger på nätet är det lika bra att spärra av. Och då straffar det ju alla!!!

I dag är jag uppe tidigt. Ska göra ett nytt försök med bilen. Tomas la på vinterdäcken igår "ja, jag skulle egentligen inte gjort det nu, men jag gjorde det för din skull". Tack!! Tusen tack!! Ska hämta mammas present idag, den var egentligen klar igår.. Fan vad nervös jag är över resultatet!!!!

J***a snö

Idag fortsätter snön att vräka ner. Och vi har inga vinterdäck på bilen. Tomas har bestämt sig för att vänta. Detta betyder att ett ärende som jag skulle uträttat nu på förmiddagen inte fick att fixa. Jag tänker inte råka ut för att köra i diket eller få böter bara för att det är sommardäcken som är på. Hoppas att han byter ikväll!!

Själv längtar jag redan till helgen. Eller till fredag!! Då sticker vi till Göteborg för en helg hos Tomas syster och hennes småkillar. Ska bli så roligt!!!

Snön är (tyvärr) här

                         image418

Jag är så fruktansvärt besviken!! Besviken på snön såklart!! Den har redan kommit till dessa trakter. Alltså ganska mycket söder om huvudstaden. Det är inte klokt. Såhär tidigt brukar det inte snöa här!!! Inte för att det är särskilt mycket, lite vitt på marken bara, men det räcker för att jag ska fundera på fall det är farligt att cykla till jobbet eller inte. Jag har cyklat omkull en gång för mycket, och jag tänker inte göra det igen!!!

Min helg har gått fort

Och vad har jag gjort hela helgen?? Inte ett endaste inlägg!! Igår var hela dagen fulltecknad. Började med att jag och mina bröder var iväg på en grej. Mamma fyller snart 50 år och vi har kommit på bästa presenten. Tänker inte riktigt avslöja vad, men jag tror att det kommer att uppskattas väldigt mycket!! Tog nästan hela förmiddagen, men det blev riktigt bra!!
 
Efter det var jag på IKEA en sväng med Jenny G. Skulle ha en lykta, men som vanligt med IKEA så var lyktan slut. Kom hem med ett bord istället. Har kollat på bordet jättelänge men Tomas har sagt att det inte går att ha. Det är ett litet bord som jag ska ha bredvid en fåtölj i vardagsrummet. Grejen är bara den att för att få plats med bordet måste jag skjuta två bokhyllor och ett vitrinskåp cirka 20 centimeter åt höger. Det betyder att jag måste plocka ur ALLA saker som står i, vilket inte är några. Gissar på att det kommer att ta hela förmiddagen....

Igårkväll var jag bjuden på middag och lek (leken var med Theo alltså, inte med Camilla) hemma hos Camilla. Hon bjöd på lax med couscous och en god yoghurtsås + sallad. Det var riktigt gott. Blev ändå en ganska tidig kväll för jag var aptrött.

Idag ska jag pyssla lite med mina IKEfynd, sen ska jag hem till lilla far på middag (ja mamma med såklart). Efter det blir det fika med mormor, morfar, farmor och farfar. En hel eftermiddag i släktens tecken. Tänkte dock hinna med en sväng till stan med för att byta en topp.

Bordet jag köpte är i den här stilen, inte precis likadant + att det jag köpte är svart. Men på ett ungefär.....

                       image417

Bla bla bla...

Herre min Jesus! De har spärrat internetet på jobbet. Så nu kan man inte kolla nånting alls, förutom aftonbladet och konkurrentens hemsida. Det var många upprörda känslor på jobbet idag. Fast fasen, jag förstår alla chefer. Det kan fan inte vara kul om ens anställda sitter och kollar på film på arbetstid.... Skitsamma, det ända som händer är att dagarna kommer att bli liiiiiiite längre än innan. Nu får man hitta nått annat att roa sig med när det är dötid.

Igår var jag ju som sagt på lotteri. Jag vann sista pris, en flaska. Mycket bra!! Gick ju mer eller mindre plus minus noll igår!! Maten som Annika lagat var supergod! Till varmrätt fick vi fläskfilé med parma och soltorkad tomat, quinoa, kall sås och en jättegod sallad. Till efterrätt hade hon gjort en vaniljpannacotta som bara var... Alltså det går inte att beskriva, men den var skitgod!!! Vi kom dessutom överens om en grej igår. Snart kommer en större lansering att ske för vårat lotteri. Vi ska bli lite mer nätanpassade!!! Vi ska nämligen starta en blogg!! Ja det är sant. En blogg om vårat lotteri. Håll utkik, jag kommer att göra lite reklam för den här så småningom. Tänkte sätta mig med det i helgen!!

Nu ska jag typ sjunka ner i soffan och bara vara. Man behöver det med ibland!!

Månadens lotteri

                    image416



Snart ska jag iväg på månadens vinlotteri ihop med världens bästa tjejer!! Idag har turen kommit till Annika. Det är hennes tur att hålla i arrangemanget ikväll. Jag hoppas ju på vinst som vanligt. Det har gått jävligt bra för mig de senaste gångerna. Vinstället är helt fullt. Jag hinner fan inte med att dricka upp alla vinerna. Det ska bli mycket trevligt att få umgås med mina vänner ikväll!!!!!

En mössa till vintern

Nu är jag hemma igen!! Det blev mycket riktigt en fika med Camilla. Theo sov sig igenom hela fikan i sin vagn. Jag hämtade mina skor och det såg riktigt fint ut, skomakaren hade limmat dit sulan med lim som verkligen tål väta så nu hoppas jag att de kommer sitta som berget! Köpte en jättesöt mössa. Jag är verkligen inte mycket för mössor, men den här gillade jag. Det kan behövas när jag cyklar till jobbet med, snart kommer det väl i vanlig ordning att bli rejält kallt. Hittade den på HM för endast 59:50. Ett riktigt fynd alltså. Köpte ett par fina ljuslyktor på Village med i rökfärgat glas. Fyllde dem med silverfärgade stenar och ställde på köksbordet. 
                                                                                                                    
                         image415

En fika kanske??

                                       image414

Nä nu skiter jag i det här med att städa mer!! Nu tycker jag att jag har gjort tillräckligt! Nu drar jag in till stan med Camilla och Theo. Jag har ju som sagt ett par ärenden att uträtta. Och kanske kanske kan jag få med mig dem på en fika!!!!

Samma gardiner två gånger

Jag trodde faktiskt inte att det skulle hända. Jag tror inte att det inträffat någon gång tidigare heller. Men sanningen är den att jag har hängt upp samma gardiner som förra hösten i vardagsrummet. Jag har nog aldrig tidigare hängt upp samma gardiner två gånger... Alla som känner mig vet att jag är värsta gardingalningen. Jag byter gardiner skitofta, dettta har gjort att vi har flera lådor fulla med gardinvepor (och inte bara gardiner, utan även kuddfodral, ljuslyktor och allt annat som måste bytas när man byter gardinerna så att alla färger ska stämma). Men nu är det som om nått har hänt. Jag har inte bytt på hela sommaren i vardagsrummet. inte förrän nu, och då hänger jag upp samma som förra hösten. Detta är inte bra, mina vänner. Det är nått som håller på att hända med mig. Typ nått med återvinning skulle jag tro.....

En ledig dag går lätt att fylla

             image413

Idag är min lediga dag. SOM jag har väntat. Igår kände jag mig nästan lite utarbetad. Så pass utarbetad att det enda jag kunde göra var att ligga i soffan och titta på Ugly Betty och Desperate Housewives. Det var mycket angenämt. Och vad ska jag då göra på min lediga dag idag?? Kanske ingenting, eller åxå ska jag

bädda rent med nya lakan i sängen

♣ plocka upp 1000 saker som ligger slängda överallt

♣ plocka in tvätt från förra veckan som jag inte orkat/hunnit med att fixa

♣ städa toaletten

♣ städa köket

♣ damma

♣ dammsuga hela lägenheten

♣ byta gardiner i vardagsrummet

♣ tvätta

♣ stryka

♣ hämta ett par skor som varit på lagning

♣ köpa vin till vinlotteriet ikväll

Eller så kan jag bara skita i allt och ligga i soffan och kolla på film hela dagen. Fast jag tror inte att det kommer att hända, har redan startat med min röjning. Min glädje får bli att när det är klart kommer det att skina!!!!!!

Pinsamt

Ibland kan typ Tomas vara jävligt pinsam. Som förrut när vi satt och åt och telefonen ringde. Jag var bergis på att det var min mormor eller farmor, vilket jag säger till Tomas. De brukar nämligen ha den äran att ringa mitt när vi käkar. Den här gången var det inte det, men det visste inte Tomas när jag svarade så han skriker högt och tydligt "VI HAR INTE TID NU, VI SITTER OCH ÄTER!!! LÄGG PÅ!!!!" för att typ verka lite skojig eller så. Det är bara det att det är en av våra nyinflyttade grannar som ringer för att kolla en sak med mig eftersom det är jag som är ordförande i föreningen. Jag höll på att dö av pinsamhet. Tjejen bara "Ehhh... jag kanske ringer lite olägligt?? Ska jag återkomma?" Gud jag trodde att jag skulle mörda Tomas. Där fick jag sitta och skämmas i luren......


Längtan hem

Åhhh!!! Nu ska jag snart gå hem!! Hem och göra varm smörgåstårta och krypa upp i soffan och bara ta det lugnt. Vet inte vad det är med mig, men jag känner mig helt trött och seg. Antagligen för att jag jobbat hela helgen. Fatta vad gott det ska bli med min varma smörgåstårta. Skitenkelt att göra med. Passar bra en söndagkväll!!

Fick ett gulligt mess från Jenny:

Läste din blogg.. Du drar INTE ner stämmningen. D var d dummaste jag hört.. Kram på dig!!

Tack gulle dig!! Ha så kul i kväll ;)

En kul kväll utan mig

Hade lite lucköppning med några av mina vänner förrut. De var ute igår. Utan mig. Ja jag kunde ju inte följa med eftersom jag hade en trevlig kväll med min sambo. Typiskt. Tydligen hade det varit skitkul igår. Typ roligaste kvällen ever. Ja det var ju jävligt lägligt, bara för att jag inte var med. Man kan ju undra om det är jag som drar ner stämmningen eftersom det tydligen inte brukar vara lika roligt när jag är med. Eller så var det bara så att det var en grymt rolig kväll. Och jag missade den. Somliga hade tydligen haft lite väl trevligt ;) Ja vi får väl se vad som händer i framtiden... Kul i alla fall!!

Nu är det bara två och en halv timme tills jag ska hem. Och då har jag ändå en liten rast att planera in där med. Skönt...

Tack för en trevlig kväll!!

Eftermiddag. Jag har precis ätit. En gammal (eller gammal och gammal, så gammal var den inte...) matlåda som jag hittade i frysen med kassler och nått, men den gick ner. Sitter nämligen på jobbet. Vi har teknikstul så det kunde verkligen vara bättre. Nytt telefonsystem gör att allt inte går som det ska. Längtar tills jag slutar. Då ska jag hem och slänga mig i soffan. Längtar verkligen efter en soft söndagkväll. Kan inte missa "finalen" av Ensam mamma söker även om jag tycker att programmet är skittrist egentligen. Men har man sätt det några gånger måste man ju se vem de väljer. Så är det bara.

Igår hade vi skittrevligt Tomas och jag (förutom lite tjaffs, men annars var det en mysig kväll ;) ) Jag skrattade skitmycket. Nästan så mycket att jag har ont i magen igår. Komikern som värmde upp publiken var åxå bra, Magnus Sonnerby tror jag att han hette.

Tack familjen H som gav detta till Tomas i födelsedagspresent!! Det var verkligen uppskattat!!!!!

Fixad och färdig

Nu har jag fixat mig för att dra till stan tillsammans med min "bättre hälft". Vi ska ju som sagt ut och käka ikväll! (ja, jag är mycket mallig för det..)

Fixat naglarna: Check!

♥ Duschat: Check!

♥ Fixat håret: Check!

♥ Tagit på mig fina kläder: Check!

♥ Sminkat mig noggrant och fint: Check!

Ja det ser väl ut som att det mesta är fixat så det är väl bara att äntra cykeln och styra den mot staden. So long älsklingar!! Ha en trevlig lördagkväll!!!!!

Vill ha nu!!!

               image412

Vill ha!! Vill ha!! Vill ha!! Jag tycker att den här klockan är jättefin. Skulle verkligen vilja ha den!! Är det nån som kan gissa vart den kommer ifrån?? Den finns att köpa på nätet.... Om det är nån som gissar rätt så kommer jag absolut bli imponerad..

En trevlig afton

             image411


Ikväll ska Tomas och jag hitta på nått kul ihop!!! det händer inte särskilt ofta att vi gör saker ihop, fastän vi bor under samma tak och fastän vi har hängt ihop i mer än fem år. Det bara blir så att vi liksom inte gör kul saker tillsammans. Men nu ska det bli ändring på det!! För ikväll ska vi gå ut och käka och sen ska vi gå och se Magnus Betnér och hans show på teatern här i stan. Jag ser fram emot det jättemycket. Ska bli en trevlig kväll!!!!

På jobbet

Och här sitter jag och ska börja arbeta snart. Min tur att jobba helg.... Inte en människa var ute när jag cyklade till jobbet, förrutom en man som var ute med sin hund och ett gäng hockeymorsor som skjutsade sina ungar till ishallen (cyklar förbi ishallen på väg till jobbet). Hoppas att alla får en underbar lördag. Själv ska jag sitta här hela dagen till fem.....

Världens sämsta abonnemang

Jag har nog fan tecknat världens sämsta mobilabonnemang ever. Tyckte nyss att jag betalat en räkning på nästan 700 spänn, så idag kom en ny räkning på 325 kronor. Jag fattar ingenting. Specifikationen är verkligen svårtydad. Enligt den har jag typ ringt för 60 kronor och skickat mess för 30. Det blir typ nittio spänn. Vad fan är det jag betalar för med resten av summan?? Kanske dax att ringa Telia och sitta i telefonkö i cirka 2 timmar för att komma fram och ändå inte få ett endaste bra svar tillbaka......


inhandling

                                             


Och så har man varit och spenderat 1400 kronor. Borta. Gone. 1400 kronor på vad?? Jo mat och förnödenheter såklart!! Hur fan kan det komma sig att jag kan handla för så mycket pengar till två personer?? Jag fattar det knappt själv. Men den här månaden var en sån där "allt är slut-månad", tvättmedel, sköljmedel, tvål, tandkräm, diskmaskinstabletter, disktrasor, diskborste, toapapper, basvaror som dijonsenap, pasta, ketchup + en massa annat. Som till exempel dammsugepåsar!! Hur ofta köper man det?? Typ en gång om året. Och just den här gången var idag. Vår dammsugare har knappt sugt nånting bara för att påsen vart så full så det var verkligen kris nu... Men men, nu är kyl och frys påfyllda med massor av grejer. Jag räknar med att inte behöva handla mer på två månader (som om det skulle hända.....).


Konsten att reta upp sin flickvän

Tomas: Jag var på tippen igår och kastade massa grejer, bland annat de där stolarna på vinden...

Jag: VAAA?? ÄR DU INTE RIKTIGT KLOK??? Vet du hur mycket de där stolarna betydde för mig?? De är från 50-talet!! Fatta vad du har gjort!! Är det sant??

Tomas: Mmmm... Men du blablablablablablablablabla.....

Jag: Är det sant?? Har du kastat dem??

Tomas: Mmm.. Men kan du fixa en grej idag??

Jag: Nu frågar jag SISTA GÅNGEN är det sant att du kastat dem???

Tomas: Näe, jag skojar bara, de står kvar, men jag kastade det och det och det och det.....

Jag: Fan vilken tur för dig. Du kan verkligen konsten att reta upp mig...

Tomas: Jag vet (hahahhahahaaa)!!!!!!

ledig dag

Godmorgon!! Eller godförmiddag för en del, som har varit uppe betydligt längre än mig!! Jag är nämligen ledig idag. Så himlans skönt. Sov ut till typ nio. Ja, jag vet man ska inte ta sovmorgon mitt i veckan, men idag var min enda chans att få sova ut och den chansen tog jag ganska snabbt.

Idag har jag massor med dejter inbokade. Eller, massor och massor. Två faktiskt. Ska luncha med bästa Ida som är i stan över dagen. I eftermiddag ska jag träffa bästa Cicci över en fika, det var alldeles för länge sen vi sågs.

Ha en härlig torsdag!!

RSS 2.0