Födelsedag på G

Faktiskt minsann! Kom på att det idag bara är en vecka tills jag och lillebror fyller år! Ja, vi är födda på samma dag fast han är född 8 år efter mig. Och, nej det var ingen rolig födelsedagspresent när jag fyllde åtta år och mamma inte kunde vara med för att ett syskon till skulle födas PÅ MIN FÖDELSEDAG! Ja, jag är en liten egoist, och hade jag fått bestämma hade jag haft dagen alldeles för mig själv. Tyvärr gör jag inte det, så det är bara att bita ihop och dela dag med brorsan. Det som däremot är bra är att mamma får stå för hela kalaset. Jag menar på att eftersom Macce bor hemma så kan vi gott fira där, alltså slipper jag hela biten med massa fix och grejer. (fast i år ska jag faktiskt göra två tårtor har jag lovat mamma..)



                                                  

(bild på lillebror och mig på födelsedag för två år sen, hittade inget bra från förra året men antar att det kommer att bli ett likadant i år, det blir det varje år.... Och nej, lillebror är inte kortare än mig, han har bara "sänkt sig till min nivå" i vanliga fall är han ca 20 cm längre än mig...)

Kommentarer
Postat av: jennie

Vad söt du är Åsa! Ditt utseende passar sig skitbra för en lärare, du ser så snäll ut!!
Då fyller din bror 18 i år va? Risken finns att han får en massa attention då ju, du får se till att vara alldeles smashing på födelsedagsfirandet så att blickarna riktas mot dig allra mest!! ;-)
Kramar!

2007-05-30 @ 20:14:50
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se
Postat av: Åsa

Åhh.. Nämen tack! Vad glad jag blir (sitter här och ler nu!!). Skönt att veta att man ser snäll ut!! Ja han fyller 18, och det brukar bli den av oss som fyller jämt eller "stort" som får uppmärksamheten. Förra året var det jag, eftersom jag fyllde 25, i år lär det bli Macce eftersom han bli "vuxen". Kram kram!!

2007-05-31 @ 07:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0