Love is in the air

           image419


Har nyss spanat in Bonde söker fru. Åhhh!! Ibland vill jag bara gömma mig bakom en kudde eller nått. Guuud vad jag skäms åt pojkarna. Särskilt åt Fredrik. Men jag hoppas verkligen att han får sin Sofia, och att Sofia verkligen är där för att hon gillar honom och inte bara för att hon vill vara med i TV. Han är på nått sätt värd en bra och gullig tjej tycker jag. Att han är blyg kan väl inte han rå för????

Kommentarer
Postat av: Anna

Jaaa, jag håller verkligen med dig!! Men tror du att Sofia är en kille för F? Jag har svårt att tro på att hon är där pga av honom, sorgligt nog. Det är nog bara Lena som verkligen tycker om honom. Tycker så himla synd om henne! Jag hejar på Anders och gorländska Hanna. Jag skrattar bara hon visar sig i rutan! Nu får vi vänta i en hel vecka igen på att bönderna är tillbax, sårande! Hoppas att allt är bra med dig cyberkompis :) KRAAAAAM!

2007-11-15 @ 10:16:23
URL: http://anna1983.blogspot.com
Postat av: Åsa

Hej Anna!! Ja jag kan nog hålla med dig, kanske är hon inte där för Fs skull.. Men det är ju ingen tvekan om vad Lena känner för F. Diggar åxå Hanna, hon verkar vara en skön tjej med båda fötterna på jorden!!! En hel vecka till nästa avsnitt. Hur ska det gå?? Hoppas att du mår bra med! Kramar

2007-11-15 @ 21:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0