Förflyttning

Jaha.. Så har man varit borta från bloggen någon dag... Igår städade jag som ett litet freak i lägenheten. Bytte gardiner i sovrummet så att det ska bli lite ljusare. Städade garderoben i hallen. Herre min je vad stökigt det var där inne. Jag har liksom förträngt det innan, men nu när dörrarna är nere för målning gick det liksom inte att undvika... Räknade mina skor och förfasades. Försökte verkligen verkligen att rensa ut några av dem och skänka till välbehövande. Men icke! Det gick inte. Jag kunde inte skiljas från dem. Inte än i alla fall. Vem vet, det kanske blir modernt med sånna där brottarskor som var inne för 4-5 år sen igen. Näe, här vågas det inte slängas nått.

Träffade Camilla och Theo på stan för en fika. Jag lyckades med konststycket att inte handla nånting (om man inte räknar byxorna, väskan och plånboken från HM som handlades för mina bonuscheckar. Men jag tycker inte att det räknas, för det var liksom inga pengar som gick åt!!!). På kvällen var det meningen att vi skulle ha melodifestivalkväll, men alla var så himlans trötta. Tomas och jag var bara hemma, åt gott och kollade själva. Jag blev nästan lite tårögd när jag såg hur glad Frida var när hon gick vidare. BWOs låt var riktigt bra tycker jag. För att inte tala om Björn Gustafsson och hans kärlekssång till Carina Berg. Hihi... Den var riktigt kul!!!

Idag har Tomas och jag varit på.........HUSVISNING!!!!!!!!! Shit. Huset i sig var skitfint med planlösning och så, men jag vet inte riktigt. Det är ett jättestort steg. Senså var det rätt mycket som behövs göras. Tapetsera samtliga rum, renovera kök, badrum x 2 och fixa trädgården. Och då är ändå utgångspriset 1,8 mille. Något annat som gör att jag tvekar SKITMYCKET är att de som bott där rökt under fläkten i köket. Jag kände det med en gång jag steg in i huset. I morgon kommer det en värderingsman som ska kolla på lägenheten, det är därför det är städpanik. Det är himlans synd att inte dörrarna är klara tills dess. Vi ska ha minst 600 000 för lägenheten. Inte ett öre mindre, det har jag bestämt!!!

Efter visningen åkte vi hem till Micke och Camilla för att ventilera oss lite och prata av oss. Huset ligger bara 400 meter från deras hus. De bjöd på fika och jag och Tomas tjatade på om hus hela tiden. Stackars dem. Och just nu sitter jag vid datorn med 1000 tankar i huvudet och Tomas är och tvättar bilen. Han behövde tänka lite sa han. Ja, det behöver jag med. Det är ett grymt stort steg. Hur fan ska vi göra??

Kommentarer
Postat av: Emma

Lycka till med huset!! Hur ni än gör ;)

2008-02-24 @ 16:25:46
URL: http://emma881010.blogspot.com
Postat av: Åsa

Åhhh! Tack! Det kan verkligen behövas :)

2008-02-24 @ 16:31:03
Postat av: lina

VA? ska ni flytta till hus? Coolt!!!

2008-02-26 @ 12:12:25
Postat av: Åsa

Japp! Det lutar åt det hållet...

2008-02-27 @ 07:23:26
Postat av: lina

Va, kul! du måste berätta mer om det i påsk. kommer hem ett par dagar, fika?

2008-02-27 @ 14:11:29
Postat av: Åsa

Vi ska ev till göteborg över påsken, men skärtorsdagen alt annandag påsk är jag hemma. Gärna en fika!

2008-02-28 @ 08:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0