Äckelgubbar

I går fastnade jag framför ett tv-program på femman som handlade om pedofiler i USA. Det var några secret service-snubbar som chattade på nätet och utgav sig för att vara fjortisar. De fick såklart skitmånga äckliga kåtgubbar i 50-årsåldern på fall. "Tjejerna" lurade gubbarna att komma hem till dem och hälsa på. Men det var bara det att huset var riggat med massor av kameror och snubbarna blev filmade från första stund. Istället för att det kommer ut en liten flicka/pojke (en del av männen trodde att de skulle få träffa en liten pojke) så kommer det ut värsta amerikanska programledaren som börjar förhöra männen om det ena och det andra och varför de kunde sitta och skriva obscena påståenden till en liten tjej.

Nästan alla männen började svettas like hell och bli helt panikslagna. Sen när de skulle gå, en del flydde till och med, då väntar polisen utanför och gör värsta amerikanska gripandet och tvingar ner dem på marken. En av männen sköt de till och med med elpistol bara för att de tyckte att han inte stannade tillräckligt fort.

Ja man kan tycka mycket om USA. Men här får man väl ändå tycka till och säga att de ligger i framkant. Alla männen de haffade fick mellan 4-7 års fängelse. Det är lite skillnad mot mesiga Sverige där man på sin höjd får böter trots att man våldtagit ett litet barn och skadat det för livet. Nej lås in dessa monster och kasta bort nyckeln säger jag. Och visa dem gärna på TV. Då får alla se dessa idioter. Idioter som i många fall har egna barn i den åldern och kanske en fru som sitter hemma och väntar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0