Babysitting

Åhhh vilken skön eftermiddag det har varit. Kröp upp i soffan med en kopp kaffe och började läsa en av mina nyinköpta böcker. Efter att ha läst en stund och värmt mig med en kopp kaffe fick jag ett ryck och tog tag i gårdagens tvätt. Vek och la in i garderoben. Har några toppar som måste strykas, men de får tas omhand någon annan dag.

Just nu sitter jag och väntar på att bli upphämtad av Camilla. Ikväll ska jag agera barnvakt åt hennes solstråle Theo. Mamma och pappa ska ut och käka och jag ställer upp som barnvakt. Vi ska bara mysa och kanske äta glass. Det är sånt som barnvakter får bjuda på!!! Förhoppningsvis somnar det lilla barnet lagom till Let´s Dance så att det inte blir som förra veckan då jag missade nästan hela för att jag jobbade...

Och just det, Tomas snubblade inte på bloggen och läste inlägget jag skrev förrut. Blev lite sura miner. Ville inte att jag skulle outa, även om han vet med sig att det är så. Tycker gott att han kan stå för det ;) Puss älskling!

Kommentarer
Postat av: jennie

Vad fint du har gjort det här inne!!
Hoppas du hade en mysig dag på stan och att du får en megamysig kväll med Theo! Kramar!

2008-03-07 @ 20:24:01
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se
Postat av: Åsa

Tack!! Du är den enda som kommenterat att jag bytt stil på bloggen.. Trodde inte att det var nån som märkte.. Kramar

2008-03-08 @ 17:18:36
Postat av: jennie

Haha, det är svårt att inte märka det liksom! Det är jättefint tycker jag och texten under Åsas värld var toppen! :-) Kramar!

2008-03-08 @ 23:18:26
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0