Slottseftermiddag med julmarknad

Nu är jag och mitt lila hår hemma från julmarknaden. Det var supermysigt. Först var mamma och jag och åt lunch och sen gick vi på slottet. (Innan dess hade mamma nästan fällt en tår över mitt hår "Nämen huu, Åsa, vad har du gjort med ditt håååår?!". Ja ni fattar ju, mamma tyckte inte att det var särskilt kul. Alls.)

Men det var ändå en lyckad eftermiddag. Jag köpte karameller till Tomas. Sen fick jag en del av mamma. Köpte ett fint fat som man kan ha mandel och russin i till glöggen. Köpte även små hjärtan med silvertråd som jag ska ha i min adventsljusstake. Sen fick jag en ny stjärna av mamma för vår andra är bara borta. Den försvann väl i flytten.

Dessutom vill jag rikta ett särskilt tack till min vän frisören som jag tror har räddat mitt hår. Ringde i panik. Hon förstod precis vilket märke jag använt och vad som hänt. Tydligen ska man blanda ut detta silverschampoo med sitt vanliga schampoo för det är så koncentrerat, men det står inte nån stans på flaskan. I alla fall tipsade hon om inpackning på inpackning på inpackning och gärna vira in håret i en plastpåse och ösa på med fönen på det. Det är bara det att de inpackningar jag har är färgbevarande och det får de inte vara så nu har jag skickat Tomas till ICA för att köpa (förvisso billighetsinpackning) en inpackning för torrt och skadat hår som inte färgbevarar. Usch ja. Det är så typiskt att detta ska hända mig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0