Fika med mamma

                                                           



Precis när jag parkerat bilen och gått en liten bit mötte jag mamma som var i stan och shoppade. Vilken tur man kan ha! Vi gick och fikade och satt och pratade länge länge. Mamma hjälpte mig att välja present till pappa och så shoppade jag ett par nya converse för ett presentkort jag fick i julklapp. Blev ett par nya vita. De jag har tror jag att jag köpte 2005 eller nått och de är inte så vita längre men de har använts väl. Först deppade jag lite för 38 var slut men så bestämde jag mig för att prova 37,5 och det gick bra, det kändes inte som att det var nån skillnad alls. Jippie, jag kan ha 37 (nästan i alla fall) i skor!!

Skulle se om jag hittade nått fint att ha på mig på 30-årsfesten jag ska på imorgon men hittade ingenting alls. Det får bli en repris av min korallfärgade kjol från Gina Tricot som jag hade för några helger sen och en svart topp + svarta strumpbyxor tror jag.. Men jag har inte riktigt bestämt mig än.

Efter city åkte jag till MAXI för att handla. Att jag aldrig lär mig! Det var sjukt mycket folk! En mängd pensionärer och annat löst folk som trängdes överallt. Det gick knappt att komma fram till godiset. Alla påskägg var slut. Tomas lär deppa ihop. Men nu har vi alla fall mat så det räcker över hela påsk!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0