Midsommar

                   


Hemma i stan efter en helg med midsommarfirande, sol, regn, sol, regn, sol regn och så lite sol igen. Åkte upp ganska tidigt i fredags och förberedde inför gästernas ankomst. Fixade en jordgubbstårta. Sen anlände gästerna och då käkade vi midsommarlunch, nypotatis, gräslök, gräddfil och.... pastrami. Ingen av oss i gänget käkar sill men man vill ju liksom inte släppa iväg en fin svensk tradition så vi fick hitta ett sillsubstitut och då blev det pastrami. Efter all mat blev det skogspromenad i ösregn och vi fick fly in under en gran. Hittade smultron längs med grusvägen och trädde upp dem på grässtrån, tog hem och dekorerade tårtan med dem. Tyvärr var en av gästerna gräsallergiker....

På kvällen blev det grillning, en flaska rosé och ett halv paket cigg på verandan. Livets stora och livets små problem avhandlades i takt med att innehållet i flaskan sjönk. Sen spelade vi kubb men vi tjejer lämnade walk over på grund av en mygginvasion som var större en gräshoppsansamlingen i bibeln. Herre vad mygg alltså!! Gick in och satte och och killarna fick för sig att skicka "skämtsms" till en kompis på Tomas i en "tveksam" position. Efter tio minuter kommer det ett sms från den MYCKET frigjorda kompisen. Vi blev äcklade. Hahahhahaaa!

Igår packade vi picknick-korgen och begav oss ut på utflykt. Tyvärr gjorde det dåliga vädret att utflykten inte blev som den skulle så vi fick ta med korgen hem igen och käka pastasallad i köket. På eftermiddagen begav sig gästerna hem och Tomas och jag tog en sväng med bilen och hyrde en film, Vi hade i alla fall tur med vädret, igen. Jag tyckte den var sådär. Skrattade inte mer än typ två gånger.

Men annars har det varit en lyckad midsommar. Ett år kvar till nästa gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0