Söndag

Kvällen igår blev supermysig med god mat och mycket skratt och prat. Ett och annat glas vin och en cider slank åxå ner. Men det är ju som bekant inte varje dag (eller helg) som jag intar alkohol så jag tyckte att jag kunde unna mig det... Först satt vi på restaurangen ganska länge och sen gick vi vidare till ett annat ställe och tog en drink. En lyckad kväll helt enkelt.
Kom hem och var bara tvungen att slå på tvn och kolla text-tv för att se vem som vunnit Robinson och ser till min fasa att det var Ellenor!?! Men hallå! Hur mycket överlevare är hon egentligen? Man har ju inte ens lagt märke till henne på hela tiden och sen går hon och vinner allt på en röstningsomgång. Jag tyckte det var bättre när det var plankan som avgjorde..

Läser åxå (till min belåtenhet) att han Christian tydligen beter sig som ett svin. Hade vi väntat oss nått annat. Värre kändiswannabe som strävar efter 15 minutes of fame får man ju leta efter. Han är ju ett vrak, killen. Skilt sig från frugan har han åxå gjort tydligen. V.R.A.K.

Idag blir det mammafirande med middag hemma hos mamma, fika hos farmor och fika hos Tomas mamma senare i eftermiddag. Med andra ord är dagen fullbokad. Dock har vi redan hunnit med trädgårdsfix, plantera blommor jag köpte igår, cykla en tur, köpa mammablomster till våra kära mammor och äta en glass.

Ha en toppensöndag i solen!!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Hej hopp! Låter som du/ni haft en fulltecknad söndag.. =) Själv kom jag hem från kryssning med cinderella till Mariehamn och var allmänt bortkollrad. Inte ofta man festar så när man väl gör det är dagen efter väldigt seg..s

Ha en bra dag!

Kram, Maggan

2009-06-02 @ 12:14:43
URL: http://magganshorna.blogg.se/
Postat av: Nhea

tack för dina kommenatrer inne hos mig! De värmde gott att känna ditt stöd.



Håller med dig om Christian såg att han uttalat sig om Linda Isacsson, haha undra vem det är som är som tror att han är något. ja en NOLLA är precis vad fanskapet är!!



Kram

2009-06-02 @ 12:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0