Lördag

Idag har jag varit på stan med Jenny. Vi skulle verkligen inte handla nåååååntiiiiing. Ja eller Jenny kanske skulle det, men inte jag i alla fall. Tycker att jag lyckades hålla det ganska bra faktiskt. Köpte en mascara (nödvändigt) och ett överlack, Mavalas som jag inte klarar mig utan (nödvändigt) och en tröja (jävligt onödigt, men hey, jag måste faktiskt ha nått fint tills ikväll) och ett annat lack från Makeupstore (onödigt, men det var på rea).

Efter vår lilla shopping stötte vi på Cissi och Jenny (alltså en annan Jenny) och så lunchade vi med dem. Mycket trevligt!!!!! De kommer även till Jenny i kväll, för i kväll vankas det riktig girlifest med bara tjejer och massa dricka. Ska bli grymt kul. Har sett fram emot detta hela veckan faktiskt, det har inte alls blivit så mycket utgång den här sommaren som vi trodde att det skulle bli. Hrm.. vad kan det bero på?? Själv skyller jag allt på det satans dåliga väder som varit.

Dagens missöden:

♥ Jenny-penny lyckas med ett cykeldomino när hon ska slita fram sin cykel när vi skulle hem från stan. Skrattade så jag höll på att dö. Men det var inte särskilt lätt för stackars Jenny, 100 miljoner kassar och en inträngd cykel brukar aldrig gå särskilt bra....

♥ ett stort kletigt jäkla tuggummi under min älsklingsballerinasko. Kul! Verkligen! Det är ju inte så att jag vill ta i det heller för att få bort det, för det är INTE mitt tuggummi. Fick det på restaurangen. Vem fan är så dum och spottar ut ett tuggummi på golvet inne på en restaurang???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0