Dörrknackning

                     







Nu såhär i valtider så är det ju mycket reklam och så som trillar ner i brevlådan, på radio och på tv. Det har jag ju sett innan åxå, det är ju liksom ingen nyhet, men vad som är nytt för mig är att när man bor i villakvarter så knackar partierna dörr. Tänk Jehovas liksom. De knackar på, vill berätta lite, undrar om man har frågor och lämnar över lite info. Men är det inte lite för mycket? Idag knackade Sossarna på! Jag fattade ingenting. Men jag kände ju igen dom. Kalmars största lokalpolitiker (ja alltså inte till storleken, han är ju liksom inte tjock eller så) stod där med sina infoblad och undrade om jag bestämt mig för vad jag ska rösta på. Har jag det? Jag vet inte.. Men jag har ju några veckor på mig. Tomas säger att så här går det till i villakvarter. De vill ragga röster där.. Men är det verkligen så? Är det bästa sättet att efterapa Jehovas som alla stör sig skitmycket på och som är skitjobbiga människor???


Lätta tankar

Just ja, jag ska börja med dagboken igen, bloggdagboken. Jag måste skriva ner lite så jag vet vad som händer i mitt liv. Shit vad fort man glömmer alltså! Går tillbaka och läser gamla inlägg och inte förräns man läser det minns man att det hänt! Helt galet.

Jobbet fortsätter men jag har börjat på en annan avdelning. Så skönt, bättre arbetstider och mer tid att syssla med alla uppdrag som jag har på jobbet. Känns som att man får mer tid hemma också och det är skönt. Är inte lika sur på kvällarna längre nu när jag hinner mer. Inte bara kasta sig hem, laga mat, diska undan och så är klockan typ 21. Idag till exempel, har hunnit baka två sorters kakor till kalas. T fyller år. Vad gamla vi blir. Han fyller trea tvåa. Jag vågar knappt tänka på det, men så är det! Åtta år!! Åtta år har vi hängt ihop nu T & jag.

Nu slappartime i soffan för sen väntar två riktigt intensiva dagar på jobbet med nyutbildning på nytt system. Men det ska bli kul att lära sig. Mycket bara.....


Restart

Ska jag börja igen? Ska jag börja blogga igen? Ja vi testar väl så får vi se hur länge det sitter i... Tar upp gamla bloggen igen istället för att starta en ny. Wish me luck!

RSS 2.0