My first day...

Just det ja, kanske skulle ta och berätta om första dagen på jobbet igår.. Eller det är ju liksom inte jobb än utan den här veckan är det utbildning. Och herre, vad mycket det är att ta in!! Mycket som ska pluggas på. Vi har prov både i morgon och på fredag så det är bara att plugga. Tur att gamla takterna från högskolan och tentaplugg fortfarande finns kvar. Jag tycker synd om dem som inte pluggat på superlänge!! Kände mig typ som äldst. De andra på kursen är typ runt 20. Utom en tjej, som jag fick lite kontakt med och som verkar skittrevlig. Hon är två år äldre än mig och har barn. Ha! Jag var inte äldst!!!!

Igår fick vi själva bestämma lite vilka tider vi vill ha på kursen. Tiden som var avsatt var 15-21 den här veckan. Det var inte så många som ville ha det så så vi ändrade. Jag hade helst velat börja 8 och gå till 14, men de ville inte "ungdomarna". För på onsdagar "går viiii alltiiiiid ut.. Shit, vem orkar gå upp och vara här klockan åtta?? Kan vi inte säga 10 istället??" Herre, vilket gnäll. Det är väl fan bättre att börja på morgonen och ha eftermiddagen och kvällen lediga. Är de helt...... eller?? I alla fall tiderna blev tisdag: 13-19, onsdag, torsdag 10-16 och fredag får man komma när man vill mellan 8-17. Jag planerar att vara där vid 8 och sen göra mina 6 timmar fram till 14. Skönt, en ledig fredageftermiddag ;o)

Kursledaren är skitbra. En riktigt härlig tjej som verkligen får med sig alla. Hon förklarar skitbra så det är inte svårt att häng med heller. Gårdagen var bra!! Hoppas att den här dagen blir ännu bättre...

Nu måste jag gå och plugga!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0