Shoppingtime

Åhh!! Nu är man ledig fyra dagar i rad! Det känns helt underbart!! Idag ska jag på stan med Camilla och Jenny och trängas med alla andra som, liksom jag, har jobbat torsdag - fredag och inte kunnat gå på stan då!! Ska bli mysigt.
Ha en fin lördag!!!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej åsa! jag bara undrar vart det är du jobbar någonstanns och vad du gör, vore väldigt roligt att veta! jättebra blogg btw =) kramar!

2008-01-02 @ 15:54:49
Postat av: Anna

ÅSA???? Nu börjar jag faktiskt bli lite orolig. Vart har du tagit vägen? Du har väl inte lämnat blogg-sfären? Du såg väl på min lista att du tillhör en av mina absoluta favoritbloggar? Jag saknar dig. Min syster också! Kom tillbax, plz! KRAAAAM!

2008-01-05 @ 12:08:06
URL: http://anna1983.blogspot.com
Postat av: jennie

Åsa, var är du?? Jag kikar in här varje dag, bara för att upptäcka att du verkar ha tagit långledigt. Jag saknar dig, men hoppas att du har det härligt i alla fall!! Kramar!

2008-01-05 @ 22:58:30
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se
Postat av: Åsa

Marie: Sorry att jag är seg på att svara, jag har varit sjuk. Jag bor i Kalmar och jobbar på Canal Digital. Kul att du gillar min blogg!! Vad roligt! Kramar till dig!

Anna: Förlåt för att jag inte hört av mig men att närma sig datorn har inte varit att tänka på under den här tiden. Men nu är jag tillbaka på planen igen!! Kram

Jennie: Härligt har jag kanske inte haft det.. Har saknat alla bloggar och att själv kunna blogga, men nu e jag tillbax!! Räkna med mig! Kram

2008-01-06 @ 11:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0