Stopp i lagens namn

Herre alltså. Jag tror jag håller på att smälta bort! Det är så varmt! (men jag ska INTE klaga, för när det är kallt tycker jag inte heller om det...)

Gårdagskvällen tillbringades på en (mycket) stor balkong med utsikt över vattnet, vitt vin, glada vänner och en kille som var skitduktig på att spela gitarr!! Kort sagt: det var en trevlig födelsedagsfest vi var på. När klockan började närma sig 12-slaget fick vi för oss att dra in till stan. Sagt och gjort. När vi kom in till city och går på en gata där blir vi stoppade av polisen.

Den stränga polisen: Stopp i lagens namn (okej, han kanske inte riktigt sa så, men jag tycker att det låter coolt..) Här får ni inte gå förbi, det brinner i en lägenhet inne på gården där!!

Jag: (förvirrad och lite full) Mehh!! Hur ska vi då komma fram??

Matilda: (kompis på smällen) Jamen min pojkvän fick ju gå förbi!! (med gråtfärdig röst, antagligen för att hon är gravid)

Den stränga polisen: Ni får gå runt hela stan för att komma till Larmtorget, här är i alla fall avspärrat från och med nu!!!

Jag: Fan, det är tur att vi inte bor i en större stad för då hade vi fan aldrig kommit fram om vi skulle gått runt HELA!!!

I alla fall, vi hittar de andra, och både jag och Matilda lider med de stackars människor vars fina vindsvåning blev helt totalförstörd igår!!

Senare på kvällen, när Tomas och jag bestämmer oss för att "cykla" hem är Tomas aningens dragen och får för sig att det inte går att cykla utan cykellysen för det är "dryga" böter om man bli stoppad. Därför "måste" vi gå hela vägen hem, och det, mina vänner, tar ett tag om man släpar på en full sambo och två cyklar. Tomas tröttande efter halva vägen och kastade iväg sin cykel så att den gick sönder. Idag är han inte så glad och faktiskt ganska ångerfull. Tur att man har en sånn vuxen och mogen kille!!

Men jag hade i alla fall toppenkul igår och det är det som räknas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0