Peruker och tacos

Jenny gick just. Visade henne bilderna från vår "lilla" fest för några helger sen. Jenny tyckte att det såg ut som att hn har peruk på bilderna så jag har lovat att dementera, så nu gör jag det: Nej, Jenny har inte peruk på festbilderna i min blogg! Nu vet alla det!!  Jag skrattade så att jag höll på att dö. Det ser inte alls ut som att hon har nån peruk. Kanske ska sätta in en ny bild på Jenny där det tydligt syns att det är hennes egna hår!! Försökte att hjälpa Jenny med hennes nya telefon. Herregud att det ska vara så svårt att fixa några inställningar. Ja jag lyckades då inte fixa det. (men sen är jag inte värsta duktiga människan på mobiler heller..) Gav henne rådet att gå tillbax till teliabutiken och låta nån fixig människa där ordna med allt.


                                                     
                      (Bild på kompis Jenny som absolut inte har peruk!!!!!)


Ikväll blir det tacomiddag framför TVn med sambo. Ja alltså, jag har börjat att prata med Tomas igen. Nä det funker helt enkelt inte att vara långtjurig. Det är inte min grej, även om jag lät han veta vad jag tyckte när han kom hem.


                                                  

Kommentarer
Postat av: Anna

Hejhej Maud!
Ja, det är hur roligt som helst att vi är värsta kopiorna. En i söder och en i norr! Hihi! Jag behöver väl inte nämna att jag inte heller är en långtjurig person :) Livet blir så mycket tråkigare om man går runt och surar! Eller hur?!
Idag är det dax för Talang igen! Jippie!!
Kramkram!

2007-05-18 @ 10:54:22
URL: http://anna1983.blogspot.com
Postat av: Åsa

Ja visst blir det. Ingen idé att hålla på och tjura hela livet. Det vinner man inte mycket på! Kommer förmodligen att missa talang 2007 ikväll. *suck* Hoppas att det går i repris. kram från mig

2007-05-18 @ 14:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0