Boktips

Jag har haft sånna fruktansvärda cravings efter lite nya böcker att läsa. Sist jag läste nått var det Snabba cash av Jens Lapidus. Hrm.. Boken var bra men språket var sådär. Känns som den var skriven av en 15-åring typ. Dessutom kan det inte varit en språkstjärna som har korrläst den, hittade hur många stavningsfel som helst. Javisst, kalla mig lilla rättstavningspolisen om ni vill!! I alla fall, litteratur var det. Nu har jag klickat hem några böcker från Bokus bara för att jag var så himlans sugen på att läsa... Dessa titlar blev det:

            image338     image339   image340

Jag vet att det är många som inte grejar Liza Marklunds serie om Annika Bengtzon men jag tycker att de böckerna är bra, därför är jag jättesugen på att läsa Livstid. Den andra boken, Perfekta hemmafruar, kändes som en lagom lättläst bok och den sista boken har jag INTE köpt för att jag är gravid eller så, för det är jag definitivt inte, jag köpte den för att jag diggar Lantz. Tycker hon är sjukt rolig...


Nu ska jag sticka i väg och fixa lunch till jobbet. Ska åka förbi en grymt god "salladsbar" på vägen och köpa nån god sallad. Ha en fin tisdag!!



Cherrio my friends!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Livstid är toppenbra! Sträcklästes som alla andra av Liza Marklunds böcker...=) De andra kan jag inte säga så mycket om, men jag håller med om Snabba Cash i alla fall när det gäller stavningen, pinsamt! Det kanske blir barn nu när du fått jobb och allt, mina tankar går i de banorna sedan jag fick fast jobb...Kraaam!

2007-09-12 @ 11:10:45
URL: http://blushie.blogg.se
Postat av: Åsa

Haha!! Jag tror nog att jag väntar med barn ett par år, men man ska aldrig säga aldrig!! Vad kul att du har de planerna!! Då måste jag gratulera!!! Hoppas allt är bra med dig!! Kramar

2007-09-12 @ 18:45:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0