Rabarberpaj framför teven

                                   image577


Vet ni vad jag har gjort? Jag har gjort en rabarberpaj. Bara för att jag blev så sugen. Och bara för att vi pratade om det på jobbet idag. Och bara.... därför att jag kände för det. Jag har inte varit hemma en endast kväll på jag vet inte hur länge. I torsdags när vi var på middag hos farmor så kommenterade Tomas mina arbetstider när mamma frågade med att "Åsa måste få ett annat jobb snart så hon är hemma på kvällarna, det blir ingen mat annars". Ja - sant faktiskt. Ingen som lagar käk om inte jag är hemma och fixar. Så ikväll slog jag på stort. Först het skinkpasta och sen en rabarberpaj. Den ska Tomas och jag äta samtidigt som vi kollar på Barnmorskorna. Det är faktiskt ett program som vi följer (och förfasas över - vi ska fan aldrig ha barn, det säger jag bara efter att ha sett dessa close ups på blivande mammor som skriker för sina liv) tillsammans faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Helena

Bara att gå profylaxkurs så är det lugnt. Det är världens häftigaste!

Kram H

2008-05-07 @ 21:02:43
Postat av: Sofie

Mmmm de där lät gott! Jag hallonpaj med färska hallon häromdagen också ganska mumsig men rabarberpaj är verkligen galet gott!
Kramar

2008-05-07 @ 22:10:58
URL: http://fuldans.tjejsajten.se
Postat av: Åsa

Helena: Ja när det väl är dax så kommer jag fixa all smärtlindring som går, inklusive profylaxkurs. Jag förfasar mig redan nu.. Kram

Sofie: Hallonpajen lät inte heller helt fel :) Gud vad gott med färska hallon!! Kram

2008-05-08 @ 09:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0