Update

Åhh! Jag blir så sur på mig själv för att jag inte alltid har tid att uppdatera bloggen. Tänk om man kunde hänga på nätet varenda vaken minut. Tyvärr tillåter inte mitt val av yrke att jag sitter och surfar och gör inlägg till bloggen hela tiden, så det får liksom komma lite i andra hand...

I alla fall, i torsdags var vi ute och käkade med jobbet på en tapasrestaurang. Det var sjukt gott som alltid, jag åt bland annat spanska delikatesser och ett spett med nån mandelsås. Tyvärr tyckte Tomas att jag STANK vitlök när jag kom hem så det var väldigt nära att jag fick spendera natten i gästrummet hihi... Det var i alla fall supertrevligt att umgås med arbetskamraterna utanför jobbet. Det blev inte alls mycket jobbsnack utan vi pratade mest om annat, vilket var skönt. Jobbet kan vi prata om när vi är på jobbet.

Igår hade jag återbesök hos läkaren för mitt dumma öga. Kom dit och skulle göra undersökning. Då bestämmer de att de ska kolla båda ögonen. Det har de aldrig gjort förrut, så de droppar i båda ögonen och mättte tryck och fixade. Detta resulterade tyvärr i att jag inte såg nått alls. Allt var suddigt. Hade ju två ögon som var bedövade efter bedövningsdropparna och en hårdhänt polsk läkarpraktikant som övade ögonbottensseende på mig och krökte mina ögonfransar hela tiden. Det gjorde skitont. Gick i alla fall tillbaka till jobbet som i en dimma men insåg att jag inte skulle kunna jobba då jag inte såg en endaste siffra eller bokstav på datorskärmen. Allt bara flöt ihop. Så jag fick gå hem. Lika bra det.

Men det var skönt att komma hem och bara ligga i soffan och vila.

Idag ska jag hänga med Camilla och bästaste bus-Theo. Får se vad vi hittar på. Tomas är i skogen så jag är helt ensam. Skönt då med vänner som ställer upp som sällskap!!

Kommentarer
Postat av: Nhea

Hörru -langa hit receptet på lövbiff grtängen med ädelost - me is hang up på ädelost U know, lät ju skita smaskens, vill du inte skriva det här så skicka det till [email protected]



Kramis

2008-10-11 @ 15:52:58
URL: http://nheas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0