Trött, tröttare, tröttast

Vad har jag hållit på med hela veckan? Typ bara jobbat. Tomas har haft en semestervecka och dragit till skogs så jag har varit alldeles ensam. Och det har faktiskt varit riktigt skönt!! Särskilt som det var full rulle hela helgen!

I tisdags var i alla fall Camilla här och fixade till mitt hår. Hade ganska mycket utväxt, men den har försvunnit nu, däremot blev det ganska.....blont. Men det känns helt okej. Jag trivs som blondin. Se så blont det blev!!!!

                                                           
(Kolla in mitt fejksmile, bilden är tagen på jobbet. Vet inte exakt vad den ska vara till, men jag tror att det är för en presentation av vad vi håller på med på nya jobbet.)

Annars har det inte hänt nånting i mitt liv. Det känns helt enkelt ganska trist just nu. Man bara jobbar och jobbar och jobbar. Inga kvällar blir det heller för jag är supertrött redan vid halvnio och somnar i soffan.

Godnatt typ. Jag återkommer när jag har mer energi. Typ i morgon....

Kommentarer
Postat av: jennie

Jag har förstått att typ alla känner sådär på hösten, när allt sätter igång igen efter semestrarna och allt. Så du är tydligen inte ensam, på mitt jobb suckas det hejvilt både här och där! Men jag hoppas att det blir bättre snart och att du blir lite mera nöjd och glad med tillvaron!! Kramkram!

2008-09-13 @ 23:15:03
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Ja efter semestrarna och så när alla är tillbaka då ska det liksom sättas igång på allvar. Det blir ganska jobbigt. Kram tillbaks!

2008-09-14 @ 11:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0