Nya stakar

                            



Igår var jag en snabbis på ICA för att inhandla dammsugspåsar. Vi trodde först att det var nått fel på vår lilla Volta, men det var det inte som tur var. En ny dammsugare är inte inräknad i min budget just nu.. I alla fall, åter till mitt egentliga syfte med detta inlägg. Jag gick allstå runt på ICA och letade efter påsarna, de har alltid en tendens att flytta dem mellan gångerna jag köper dem.. Så gick jag rakt in i en fyndhylla, och döm om min förvåning när jag fick se Karin Karls fina ljusstakar som gjordes i ett samarbete mellan ICA och Röda Korset till jul, för under halva priset. 30 spänn fick jag betala för dem och jag köpte de vita. Tänker mig att de kommer att stå på mitt köksbord med några färgglada ljus nu till våren!!! Fatta vilket fynd!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilket fynd! Själv köpte jag mina svarta till fullt pris på Ica...mutter Men att sätta ner något i pris när man skänker pengar till annat är lite konstigt tycker jag... Kul med köksrust, själv har vi snart badrummet klart! Hoppas det kommer upp bilder eller lägger du upp på styleroom.se? Ha en bra dag! Kram! Jenny

2009-02-11 @ 15:19:48
URL: http://jennybakarochlagar.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ja jag vet... Men det kändes lite knäppt att de var på rea eftersom det går till välgörande ändamål. Jag håller absolut med. Jag har funderat på styleroom när vi är klara men min sambo är inte lika förtjust i den idéen..

2009-02-11 @ 16:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0