Bakis-söndag

Oj oj oj. Det märks att det var länge sen man tog ett glas vin.. Jeez, huvudvärken kom som ett brev på posten idag... Men det var en supertrevlig fest och födelsedagsbarnet blev glad för presenterna, vi hade köpt en veckobrevlåda och ett par motorsågsbyxor (!).

Självklart var melodifestivalen på. Vi hade tippat på jobbet, 20 spänn var, den som hade flest rätt placeringar vann. Ehh.. Det gick inte så bra för mig. Jag är förbannad på mig själv för jag hade satt Marlena som etta men ändrade mig sen då jag tänkte att alla fjortisar kommer rösta på EMD. F**k, det skulle jag aldrig ha gjort... Men. Vilken. Skräll. Marlena vann. Det var det nog inte nån på festen som trodde. Vi var mest bara glada över att inte Ugglas vann.

Självklart åkte ett singstar och ett guitarhero fram. Något förvånande var att Tomas utklassade alla på festen och var grym. Inte visste jag att jag är tillsammans med ett singstar-proffs hihi. Det var nästan ingen som ville möta honom sen. Själv sjöng jag och Kajsa en underbar version av La Dolce Vita med After Dark. Jag tror att det var de tre längsta minuterna i mitt liv. Det fanns fan inget mellanrum i låten för att andas så jag bara sjöng och sjöng och sjöng. Det var helt galet!!

Lite dans till schlager, lite shottande med kaffelikören, lite galet gitarrspelande, lite problem med att komma hem och en glömd digitalkamera. Men det var en superbra kväll.

Idag ska vi till farmor och äta våfflor. Jag har sagt att det är osäkert om Tomas hänger på, han har lite "huvudvärk" tror jag. Inte van vid två festkvällar i rad hihi..

Och så, sist men inte minst. Ett hjärta till min vän och nytillskottet. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0